ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 258 FirstFirst ... 513141516172565115 ... LastLast
Results 211 to 225 of 3862
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Θα στείλεις και μήνυμα πρώτα λογικά?
    Έχω χαρτί μετακινήσεις 24ωρες το 24ωρο εγώ ,το μόνο καλό με την δουλειά μας !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Έχω χαρτί μετακινήσεις 24ωρες το 24ωρο εγώ ,το μόνο καλό με την δουλειά μας !!!!
    Αα ωραία..Εμείς εδώ στέλνουμε μήνυμα για να πάμε στο φούρνο που είναι απέναντι από το σπίτι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Αα ωραία..Εμείς εδώ στέλνουμε μήνυμα για να πάμε στο φούρνο που είναι απέναντι από το σπίτι..
    Το ξέρω εχω την μάνα μου κάθε τρεις και λίγο τι να στείλει....
    Τα γράφω εγώ ,τις τα κάνω προώθηση και τα στέλνει....χαχαχα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Κηπ!! Που χαθηκες βρε συυυ λολ. Τι εγινε με το θεμα της συνταξης; Βασικα ειχα εννοια για αυτο γιατι δεν ξαναεγραψες... Δεν ηταν ολοκληρη διαδικασια; Λιγο καφκικη αν θυμαμαι καλα. Ισως μπορεις για αυτο να ανοιξεις θεμα.

Το τσατ οπως πχ ηταν το '09-'11 μου εχει λειψει και εμενα. Αν και ανεπισημο ειχε αυτη την επιπλεον αμεσοτητα βρε παιδι μου. Και αρκετο γελιο επισης... Ξερω γω, εχεις υπ' οψιν σου κανενα συγχρονο πλατφορμ;
    Γεια σου και σενα oboro , τωρα ειδα το μηνυμα σου. Με τη συνταξη ειμαστε ακομα στα γραφειοκρατικα , επεσε και η πανδημια και εχει σταματησει ο χρονος. Ναι και μενα μου λειπει το τσατ που καναμε ... να δω τι θα κανω με καμμια νεα πλατφορμα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Να δοκιμαζαμε το discord? Μολις εφτιαξα ενα server .... μην με ρωτατε τεχνικες λεπτομερειες γιατι και εγω ειμαι νεος σε αυτο .... το λινκ ειναι : https://discord.gg/TBxExa
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ειμαι ονλαιν αυτη τη στιγμη αν μπει κανεις....

Senior Member
    Μπορουμε να χρησιμοποισουμε και το παλιο καλο xat.com

To enable Flash for the site, click the lock icon at the left side of the Omnibox (address bar), click the “Flash” box, and then click “Allow.” Chrome prompts you to reload the page—click “Reload.” Even after you reload the page, any Flash content won't be loaded—you have to click it to load it.

Με λιγα λογια παταμε στο λουκετακι πανω εκει που γραφεις τη διευθυνση στο chrome πατας site settings και επιλεγεις στο flash να επιτρεπεται. το λινκ ειναι

https://xat.com/All_started_with_a_big_bang

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Το ξέρω εχω την μάνα μου κάθε τρεις και λίγο τι να στείλει....
    Τα γράφω εγώ ,τις τα κάνω προώθηση και τα στέλνει....χαχαχα!
    Δεν ξέρω αν αξίζει κιόλας αυτή η ταλαιπωρία..Εγώ από το μπαλκόνι μου όλους έξω τους βλέπω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Εμάς χθες η ωρα 6 ενεργοποιησαν αυτό με τα μηνύματα. Μέσα σε μισή ώρα έπεσε το σύστημα..

Senior Member
    Μόνο εγώ με το άγχος δεν θέλω να φάω τίποτα;

Senior Member
    Σχετικα με τα μηνυματα για τσατ που αφησα μιας και δεν μπηκε κανενας , κλεινω ολα τα "παραθυρα" του υπολογιστη και σας καληνυχτιζω για σημερα. Να στε καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μάλλον θα είσαι η μόνη..
    Βασικά εγώ δεν τρώω από το άγχος..Τρώω επειδή δεν έχω τι να κάνω

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ελισάβετ εσύ σαν πιο παλιά.. Για να γίνει διαγραφή του λογαριασμού μου άμεσα που πρέπει να στείλω? Εμαιλ? Θέλω να στείλω αύριο βράδυ..

Senior Member
    Μάλλον θα είσαι η μόνη..
    Βασικά εγώ δεν τρώω από το άγχος..Τρώω επειδή δεν έχω τι να κάνω
    Δεν βρίσκεις πράγματα να κάνεις μέσα στο σπίτι; Εγώ ένα σωρό πράγματα έχω βρει να κάνω. Όχι πως δεν βαριέμαι κιολας, αλλά δεν ξέρω από το άγχος με την κατάσταση μου χει κοπει η όρεξη για φαι. Μονο να καπνιζω θελω...που δεν πρεπει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ελισάβετ εσύ σαν πιο παλιά.. Για να γίνει διαγραφή του λογαριασμού μου άμεσα που πρέπει να στείλω? Εμαιλ? Θέλω να στείλω αύριο βράδυ..
    Δεν έχω ιδέα Γιώργο...πάντως τα μνμ σου δεν διαγράφονται οπότε δεν ξέρω και τι νόημα έχει ακριβώς η διαγραφή...απλά δεν ξαναμπαίνει κάποιος και τέλος.