o τιτλος ''κομπλεξ'' σε ποιον παει τελικα.
Printable View
o τιτλος ''κομπλεξ'' σε ποιον παει τελικα.
γι αυτό θα μπεις στην κλίκα χωρίς καμία δοκιμασία κοπελιά...:Ρ
ακριβώς ΜΑ ακριβώς έτσι είναι!
Τι θα γίνει τώρα που μερικά άτομα απλά δεν ΜΑΣ κάνουν? Και όταν λέω ΜΑΣ μιλάω ΜΟΝΟ για τον εαυτό μου.
Με το ζόρι δηλαδή να συμφωνήσω με την παπαριά και την ηλιθιότητα του καθένα?
Δεν θέλω ρε φίλε. Deal with it.
Αν λοιπόν έτσι γίνομαι και μάλιστα ΑΡΧΗΓΟΣ, (την πάτησες μπρόκεν), μιας κλίκας ανθρώπων με πνεύμα και άποψη δεν με χαλάει καθόλου.
Αυτό που με χαλάει είναι να με κατηγορούν πως πάνω στη διαφωνία μου με κάποιον κουβαλάω τα μέλη της κλίκας να του την πέσουν, λες και δεν έχω λόγο να τα βγάλω πέρα μόνη μου.
Έλεος.
Δε χρειάζεται να ΜΟΥ κάνει κάποιος κάτι για να αντιδράσω. Μπορεί απλά να κάνει κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, προσβάλλει την αισθητική μου ή το ήθος μου.
Δεν είναι για παράδειγμα ανάγκη να κατηγορεί κάποιος ή να διαδίδει φήμες για μένα, για να δηλώσω ότι δεν το βρίσκω σωστό.
Ότι συχνά ο τρόπος μου είναι η ειρωνία, αυτό είναι άλλο θέμα. Για άλλον είναι οι βρισιές, για άλλον τα υπονοούμενα. Κανένας δεν είναι τέλειος.
Το παράδειγμα είναι τυχαίο!
Ναι ξερεις ο ταδε και ο ταδε ειναι σε κλικα. (κουτσομπολιο). Βασικα σε ρωτησα και αλλη φορα να κατονομασεις την κλικα και δεν το εκανες. Κατα βουληση οποιος διαφωνει μπαινει στην κλικα.
Εγω θα ελεγα οτι εισαι σε κλικα χριστινα γιατι διαφωνεις οπως ειναι και σε κλικα οσοι διαφωνουν με εμενα .
Δεν εχω προβλημα με το να διαφωνησεις μαζι μου ή οποιοσδηποτε αλλος αλλα θα μπορουσες να σεβεσαι και να μην προκαλεις αν κατι δεν σου κανει. Μπορεις να διαφωνεις με πολιτισμενο τροπο αν γνωριζεις καθολου τι σημαινει... και να μην χαρακτηριζεις οταν δεν σου εχω πει τιποτα και δεν σε εχω προκαλεσει ή χαρακτηρισει. Αν αυτος ειναι ο τροπος σου σε πληροφορω οτι δεν σε τιμα καθολου!
Η κλικα της χριστινας, του undetermιde και του john που μπηκαν για να δημιουργησουν εντυπωσεις,
ΕΓΩ παντως κατονομαζομαι μονη μου!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ!
Ρωτα λοιπον τι θες να μαθεις?
Εγω σε ρωτησα να κατονομασεις την κλικα.
Εσυ τι ρωτας?
Πλεον το θεωρω ανουσιο να ερχομαι σε διαπληκτισμο μαζι σας γιατι πολυ απλα δε λετε να καταλαβετε ενα πραγμα..... Δε μπορει ο καθενας να ειναι ιδιος με εσας... Εαν παει καποιος κοντρα στο ρευμα σας ειναι ο κακος και αυτος που θελει να δημιουργησει εντυπωσεις .....Anyway η αληθεια καμια φορα φαινεται και μεσα στις πραξεις .....
Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Σε ξαναρωτω λοιπον... δεν με ενοχλει καποιος να διαφωνει μαζι μου αλλα να διαφωνει πολιτισμενα και οχι με σχολια, ειρωνιες, χαρακτηρισμους κλπ... αυτα δεν ειναι αποψη και διαφωνια. Διαφωνεις?
Υ.Γ να δω μετα απο ποσα ΙΔΙΑ μνματα θα το αντιληφθεις..
Σειρα σου ποιοι ειναι στην κλικα κατα την γνωμη σου?
Μάλιστα..τα μέλη δηλαδή που δίνουν συμβουλές και στηρίζουν όταν τους ζητηθεί ανήκουν σε κλίκα...τα συγκεκριμένα μέλη που ανέφερες βοηθάνε πολύ μέσα στο φόρουμ, και έχουν και ποιότητα και στα θέματα που βάζουν αλλά και στις απαντήσεις που δίνουν στα άλλα μέλη.
Τώρα αν εσύ δεν τα συμπαθείς ή διαφωνείς μαζί τους είναι δικό σου το πρόβλημα και όχι των ατόμων που ανέφερες.
Επιπλέον κάνεις λόγο συνεχώς ότι σε προσβάλλουν και ότι σου φέρονται επιθετικά..γιατί αυτοθυματοποιείσαι έτσι?
θεωρείς δηλαδή ότι εσύ μιλάς όμορφα.
Είσαι συνεχώς μέσα στην ειρωνία, εννοείται ότι έχεις υβρίσει πολλές φορές και αν τα περισσότερα μέλη που ανέφερες πριν ότι δήθεν έχουν παρει γραμμή την υποτιθέμενη κλίκα ασχολούνταν πραγματικά με το πως μιλάς θα είχες φάει πάρα πολλές αναφορές.
Μπήκαμε σχεδόν μαζί στο φόρουμ και θυμάμαι ότι στην αρχή δεν ήσουν έτσι. Τώρα το τι σου συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω. Κοίταξε όμως να συνέλθεις.
γμτ σε αυτη τη ζωη ακομα και ελβετια να σαι παλι σε κατηγορουνε πως εισαι με τον οχτρο! :(
θεοφανια ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕΞ πετυχες την περιπτωση!!!χαχ
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Στην τελικη προσωπικα και να πεθανω ! δεν τρεχει , χαρηκα την ζωη μου ,περασα καλα , εκανα πορομενους εχθρους αλλα και φανατικους φιλους! εσυ??
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
και σας ρωτω? εξω , στην ζωη σας , το κανετε αυτο?? η το κεφαλι κατω και μεταβολη?? και μπαινετε στο φορουμ να βγαλετε το αχτι σας? ε?
giorgo εχεις θεμα με την μοναξια σου και πιστευω φαινεται στο οτι επαναλλαμβανεις οτι η ζωη ολων ειναι βαρετη εκτος απ την δικια σου. και που το στηριζεις? δεν εχεις διαφορα απο μας που δεν εχουμε ζωη. οσο γραφουμε γραφεις. τουλαχιστον μεταξυ μας υποστηριζομαστε με συμπαθεια και αγαπη, κατι που δεν θα κερδισουν οι αλλοι. γιατι τοτε εισαι τοσο εχθρικος και δεν προσπαθεις λιγο? το ειπα και στην χριστινα και με κοροιδεψε.....εσυ αμα θελεις ακου με