ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 255
    Senior Member
    christina ολο εισαι για να την λες! δωσε και καμια συμβουλή! αλλιως αντε σε φορουμ εριστικοτητας. καλυτερα κοιτα να παραδειγματιστεις απο την maria και την καθε μαρια.διαβασε σε αλλα θεματα τι γραφουνε και ασε να πιανεσαι απο 1 τους λεξη
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Μαρια- Νιμου εαν οντως σε προβληματιζε θα εκανες διαλογο και δε θα πετουσες σποντες με ειρωνικο υφος αντι να κλεινεις τα ματια σου στην αληθεια η μαλλον ετσι θελεις και κανεις
    Ποια είναι η αλήθεια, αλήθεια?
    Πάντως, όσον αφορά εμένα, όταν βρίσκομαι σε παιδική χαρά παίζω. Όταν βρίσκομαι με άτομα που μπορούν και θέλουν να συζητάνε σοβαρά, εκεί θα συζητήσω κι εγώ σοβαρά. Και τα δύο μου αρέσουν. Σπόντες με ειρωνικό ύφος πετάω σ' αυτούς που πετάνε σπόντες με ή χωρίς ειρωνικό ύφος. Και σ' αυτούς που ο μόνος τους σκοπός είναι να καυγαδίσουν. Όχι σ' αυτούς που κάνουν διάλογο. Και δεν εννοώ αυτούς που θεωρούν ότι διάλογος είναι να συμφωνεί ο άλλος μαζί τους.
    Όσο για το αν υπάρχει κλίκα ή όχι τώρα. Το να συμβαίνει κάποια άτομα να συμφωνούν συχνά και να ταιριάζουν μεταξύ τους, κι εδώ όπως κι έξω, το βρίσκω καταρχήν ανθρώπινο. Έτσι συνήθως ξεκινάνε οι φιλίες και οι παρέες. Αν αυτό κάποιος θέλει να το ονομάζει κλίκα, συμμορία, σέχτα ή ότι άλλο θέλει, αυτό είναι δικό του θέμα.
    Είναι πάντως πολύ συνηθισμένο, όταν κάποιος δεν γίνεται αποδεκτός από κάποιο ή κάποια άτομα που θα ήθελε, να αρχίσει να τα κατηγορεί. Και να προσπαθεί να βρει και συμμάχους στο έργο του.
    Κάτι σαν τον τύπο που έφαγε χυλόπιτα και αρχίσει να βρίζει αυτήν που ως χθες ξεροστάλιαζε για χάρη της.
    Αυτόν θα τον συμβούλευα να πάψει να ασχολείται με αυτούς που δεν του ταιριάζουν, και να βρει κάποιους που τα πάει καλύτερα, αν ντε και καλά θέλει να νιώθει ότι ανήκει κάπου.
    Έτσι κι αλλιώς, είναι αδύνατον να αρέσουμε σε όλους. Σημαντικό είναι να αρέσουμε σ' αυτούς που μας αρέσουν. Και όχι το αντίθετο.
    Last edited by marian_m; 30-08-2011 at 14:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    christina ολο εισαι για να την λες! δωσε και καμια συμβουλή! αλλιως αντε σε φορουμ εριστικοτητας. καλυτερα κοιτα να παραδειγματιστεις απο την maria και την καθε μαρια.διαβασε σε αλλα θεματα τι γραφουνε και ασε να πιανεσαι απο 1 τους λεξη
    Ευχαριστω που με συμβουλευεις...! :)

Senior Member
    Για να διαβάσει κι άλλα θέματα πρέπει να την ενδιαφέρουν. Και να τα καταλαβαίνει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ποια είναι η αλήθεια, αλήθεια?
    Πάντως, όσον αφορά εμένα, όταν βρίσκομαι σε παιδική χαρά παίζω. Όταν βρίσκομαι με άτομα που μπορούν και θέλουν να συζητάνε σοβαρά, εκεί θα συζητήσω κι εγώ σοβαρά. Και τα δύο μου αρέσουν. Σπόντες με ειρωνικό ύφος πετάω σ' αυτούς που πετάνε σπόντες με ή χωρίς ειρωνικό ύφος. Και σ' αυτούς που ο μόνος τους σκοπός είναι να καυγαδίσουν. Όχι σ' αυτούς που κάνουν διάλογο. Και δεν εννοώ αυτούς που θεωρούν ότι διάλογος είναι να συμφωνεί ο άλλος μαζί τους.
    Όσο για το αν υπάρχει κλίκα ή όχι τώρα. Το να συμβαίνει κάποια άτομα να συμφωνούν συχνά και να ταιριάζουν μεταξύ τους, κι εδώ όπως κι έξω, το βρίσκω καταρχήν ανθρώπινο. Έτσι συνήθως ξεκινάνε οι φιλίες και οι παρέες. Αν αυτό κάποιος θέλει να το ονομάζει κλίκα, συμμορία, σέχτα ή ότι άλλο θέλει, αυτό είναι δικό του θέμα.
    Είναι πάντως πολύ συνηθισμένο, όταν κάποιος δεν γίνεται αποδεκτός από κάποιο ή κάποια άτομα που θα ήθελε, να αρχίσει να τα κατηγορεί. Και αν προσπαθεί να βρει και συμμάχους στο έργο του.
    Κάτι σαν τον τύπο που έφαγε χυλόπιτα και αρχίσει να βρίζει αυτήν που ως χθες ξεροστάλιαζε για χάρη της.
    Αυτόν θα τον συμβούλευα να πάψει να ασχολείται με αυτούς που δεν του ταιριάζουν, και να βρει κάποιους που τα πάει καλύτερα, αν ντε και καλά θέλει να νιώθει ότι ανήκει κάπου.
    Έτσι κι αλλιώς, είναι αδύνατον να αρέσουμε σε όλους. Σημαντικό είναι να αρέσουμε σ' αυτούς που μας αρέσουν. Και όχι το αντίθετο.
    Μην αναιρεις τον εαυτο σου γιατι δεν υσχιει αυτο... εμενα μου επιτεθηκες και ειρωνικα χωρις να σου εχω κανει τιποτα! Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    o τιτλος ''κομπλεξ'' σε ποιον παει τελικα.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    o τιτλος ''κομπλεξ'' σε ποιον παει τελικα.

Σε ολους τους κομπλεξικους που δε λενε να καταλαβουν την εννοια της λεξης.....

Είναι πάντως πολύ συνηθισμένο, όταν κάποιος δεν γίνεται αποδεκτός από κάποιο ή κάποια άτομα που θα ήθελε, να αρχίσει να τα κατηγορεί. Και αν προσπαθεί να βρει και συμμάχους στο έργο του.
    γι αυτό θα μπεις στην κλίκα χωρίς καμία δοκιμασία κοπελιά...:Ρ

ακριβώς ΜΑ ακριβώς έτσι είναι!

Τι θα γίνει τώρα που μερικά άτομα απλά δεν ΜΑΣ κάνουν? Και όταν λέω ΜΑΣ μιλάω ΜΟΝΟ για τον εαυτό μου.
    Με το ζόρι δηλαδή να συμφωνήσω με την παπαριά και την ηλιθιότητα του καθένα?
    Δεν θέλω ρε φίλε. Deal with it.
    Αν λοιπόν έτσι γίνομαι και μάλιστα ΑΡΧΗΓΟΣ, (την πάτησες μπρόκεν), μιας κλίκας ανθρώπων με πνεύμα και άποψη δεν με χαλάει καθόλου.
    Αυτό που με χαλάει είναι να με κατηγορούν πως πάνω στη διαφωνία μου με κάποιον κουβαλάω τα μέλη της κλίκας να του την πέσουν, λες και δεν έχω λόγο να τα βγάλω πέρα μόνη μου.
    Έλεος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    γι αυτό θα μπεις στην κλίκα χωρίς καμία δοκιμασία κοπελιά...:Ρ

ακριβώς ΜΑ ακριβώς έτσι είναι!

Τι θα γίνει τώρα που μερικά άτομα απλά δεν ΜΑΣ κάνουν? Και όταν λέω ΜΑΣ μιλάω ΜΟΝΟ για τον εαυτό μου.
    Με το ζόρι δηλαδή να συμφωνήσω με την παπαριά και την ηλιθιότητα του καθένα?
    Δεν θέλω ρε φίλε. Deal with it.
    Αν λοιπόν έτσι γίνομαι και μάλιστα ΑΡΧΗΓΟΣ, (την πάτησες μπρόκεν), μιας κλίκας ανθρώπων με πνεύμα και άποψη δεν με χαλάει καθόλου.
    Αυτό που με χαλάει είναι να με κατηγορούν πως πάνω στη διαφωνία μου με κάποιον κουβαλάω τα μέλη της κλίκας να του την πέσουν, λες και δεν έχω λόγο να τα βγάλω πέρα μόνη μου.
    Έλεος.

Τουλαχιστον εσυ εισαι ο αρχηγος και εμεις τα τσατσονια που τρεχουμε απο πισω λολ. Τι περιεργη αντιληψη που εχει ο κοσμος για το περιγυρο του. Αντε ξαναγραψα σε αυτο το νημα....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τουλαχιστον εσυ εισαι ο αρχηγος και εμεις τα τσατσονια που τρεχουμε απο πισω λολ. Τι περιεργη αντιληψη που εχει ο κοσμος για το περιγυρο του. Αντε ξαναγραψα σε αυτο το νημα....
    Δεν ειναι τυχαιο ομως που το εχουν παρει γραμμη τα περισσοτερα μελη εδω μεσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μην αναιρεις τον εαυτο σου γιατι δεν υσχιει αυτο... εμενα μου επιτεθηκες και ειρωνικα χωρις να σου εχω κανει τιποτα! Οποτε μην λες μπουρδες!
    Δε χρειάζεται να ΜΟΥ κάνει κάποιος κάτι για να αντιδράσω. Μπορεί απλά να κάνει κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, προσβάλλει την αισθητική μου ή το ήθος μου.
    Δεν είναι για παράδειγμα ανάγκη να κατηγορεί κάποιος ή να διαδίδει φήμες για μένα, για να δηλώσω ότι δεν το βρίσκω σωστό.
    Ότι συχνά ο τρόπος μου είναι η ειρωνία, αυτό είναι άλλο θέμα. Για άλλον είναι οι βρισιές, για άλλον τα υπονοούμενα. Κανένας δεν είναι τέλειος.

Το παράδειγμα είναι τυχαίο!

Senior Member
    Τα περισσότερα? Ποια είναι, να μετρηθούμε!

Senior Member

Ναι ξερεις ο ταδε και ο ταδε ειναι σε κλικα. (κουτσομπολιο). Βασικα σε ρωτησα και αλλη φορα να κατονομασεις την κλικα και δεν το εκανες. Κατα βουληση οποιος διαφωνει μπαινει στην κλικα.

Εγω θα ελεγα οτι εισαι σε κλικα χριστινα γιατι διαφωνεις οπως ειναι και σε κλικα οσοι διαφωνουν με εμενα .
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δε χρειάζεται να ΜΟΥ κάνει κάποιος κάτι για να αντιδράσω. Μπορεί απλά να κάνει κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, προσβάλλει την αισθητική μου ή το ήθος μου.
    Δεν είναι για παράδειγμα ανάγκη να κατηγορεί κάποιος ή να διαδίδει φήμες για μένα, για να δηλώσω ότι δεν το βρίσκω σωστό.
    Ότι συχνά ο τρόπος μου είναι η ειρωνία, αυτό είναι άλλο θέμα. Για άλλον είναι οι βρισιές, για άλλον τα υπονοούμενα. Κανένας δεν είναι τέλειος.

Το παράδειγμα είναι τυχαίο!
    Δεν εχω προβλημα με το να διαφωνησεις μαζι μου ή οποιοσδηποτε αλλος αλλα θα μπορουσες να σεβεσαι και να μην προκαλεις αν κατι δεν σου κανει. Μπορεις να διαφωνεις με πολιτισμενο τροπο αν γνωριζεις καθολου τι σημαινει... και να μην χαρακτηριζεις οταν δεν σου εχω πει τιποτα και δεν σε εχω προκαλεσει ή χαρακτηρισει. Αν αυτος ειναι ο τροπος σου σε πληροφορω οτι δεν σε τιμα καθολου!

Senior Member
    Δεν εχω προβλημα με το να διαφωνησεις μαζι μου ή οποιοσδηποτε αλλος αλλα θα μπορουσες να σεβεσαι και να μην προκαλεις αν κατι δεν σου κανει. Μπορεις να διαφωνεις με πολιτισμενο τροπο αν γνωριζεις καθολου τι σημαινει... και να μην χαρακτηριζεις οταν δεν σου εχω πει τιποτα και δεν σε εχω προκαλεσει ή χαρακτηρισει. Αν αυτος ειναι ο τροπος σου σε πληροφορω οτι δεν σε τιμα καθολου!
    Και οποιος δεν διαφωνει με πολιτισμενο τροπο κατε εσε ανηκει σε κλικα?

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast