Και εγώ πιστεύω ότι χαπακωνομαι αδικάΠεριμενω να βρεθεί γιατρός που να προτείνει τις καψουλες μεCBD .Αν ποτέ εφαρμοστεί στην Ελλαδα
Printable View
Και εγώ πιστεύω ότι χαπακωνομαι αδικάΠεριμενω να βρεθεί γιατρός που να προτείνει τις καψουλες μεCBD .Αν ποτέ εφαρμοστεί στην Ελλαδα
Δελφίνι πρόσεχε με το σόλιανΕιχα φτάσει να παίρνω 150μγ κ ήμουν καλαΕπειδη όμως δεν είχα περίοδο κάθε μήνα το κατέβασα κι αλλο κ μετά ξεφυγα
Βαρια φαρμακα αυτα τα νευροληπτικα , μια φορα πηρα , και δεν ξαναπηρα .
κατερινακι εαν θελεις σε στελνω πμ με τον ψυχιατρο που εχει ασχοληθει με την κανναβιδιολη στην ελλαδα εξιδικευμενος στις εξαρτησεις εγω εχω μιλησει μαζι του.οσο για ερωτα και την δημιουργια ολα μπορουν να τυχουν στον καθενα οπως και σε εμας τους ψυχωσικους.βεβαια εγω απο τοτε που αρρωστησα ειμαι μονος μου αλλα εν πασει περιπτωση ειμαι ανοιχτος στο οτιδηποτε.
Κατερινάκι έπαιρνες ουσίες; Μίλησέ μας για το πρόβλημά σου! Σε ποιον ψυχίατρο πήγες σε ΚΨΥ;
Εγώ πάντως είμαι πολύ καλά και πολλοί ψυχίατροι μου το είπανε αυτό μόνο το ΚΨΥ επιμένει ότι πρέπει να παίρνω τα χάπια για όλη μου την ζωή (σιγά να μην τους ακούσω!). Εγώ πάντως βλέπω τον εαυτό μου πολύ καλά και ποτέ δεν είχα παραισθήσεις ούτε άκουγα φωνές ούτε έβλεπα οπτασίες. Επίσης πήγα να περάσω επιτροπή και δεν μου δώσανε κανένα ποσοστό αναπηρίας γιατί με βγάλανε καλά. Και ο ομοιοπαθητικός αυτός που είναι πολύ καλός και ότι πει είναι νόμος μου είπε ότι δεν χρειάζομαι χάπια γιατί είμαι υγιέστατη. Από όλα αυτά συνεπάγεται ότι πρέπει να τα κόψω τα χάπια.
Εσύ Κατερινάκι γιατί λες ότι χαπακώνεσαι άδικα αφού μόλις τα έκοψες υποτροπίασες πάλι.
cbd oil πηρα κ γω ειναι καλο κ ηρεμει, παρατηρησα πως σου δημιουργειται μια μικρη ανοχη κ χρειαζεσαι μεγαλες δοσεις.εδω να σημειωσω πως παραλληλα επαιρνα κ αντιψυχωσικα δεν τα χα κοψει,τεσπα αυτο που θελω να καταληξω ειναι πως τα σκευασματα καναβιδιολης ειναι πολλα,ακριβα κ αν δεν σε κατευθυνει καποιος ειδικος δεν ξερεις ποση ουσια να παρεις και αν αυτο που παιρνεις αρκει, δεν υπαρχει κ μεγαλη εμπειρια στο φαρμακο αυτο κ εγω προσωπικα το μονο που ξερω ειναι πως απλα βρηκανε μετα απο ερευνες πως η καναβιδιολη εχει αντιψυχωσικες ιδιοτητες, κατα τα αλλα ομως μαυρα σκοταδια, ουτε επισημα υπαρχει καποιο φαρμακο βασισμενο σε αυτη ουτε δοσολογιες ξερουν, ενα μπαχαλο. εγω προσωπικα δεν βασιζομαι πλεον κ θα περιμενω να βγει καποιο φαρμακο που θα εχει εγκριθει απο τον ΕΟΦ η τελος παντων μια οργανωμενη δουλεια, δεν μπορουμε να αποθεσουμε την ψυχικη μας υγεια σε αβεβαια χερια, ετσι δεν ειναι?
γιατι τα φαρμακα που περνουμε νομιζεισ καλυτερα ειναι επιεικωσ απαραδεκτα
ΣυμφωνωΟμως έχει γίνει σε πανεπιστημιο της Κολωνιας πειραματική έρευνα με ασθενείς με σόλιαν κ με ασθενείς με χάπια CBD για ένα χρονοΗταν καλύτερο το CBD Μετά απο αυτό όμως δεν βγήκε στην αγορά ,άλλο το λάδι κ άλλο η σωστή δοσηcbd,που ειναι κ πολλή μεγάλη αντί του αντιψυχωτικου ,δεν υπάρχει προς το παρόν ψυχίατρος στην Ελλάδα που να έχει χρησιμοποιήσει cbd για ψυχωσηΓνωριζω προσωπικά κ τον Γριβα κ τον Οικονομοπουλο
γιατι αυτοι οι εκατον δεκα νομιζεισ δουλευουνε αχρηστοι ειναι ολοι τουσ
με τον πρωτο εχω κανει συνεδρια αλλα δεν μιλησαμε για κανναβολαδο με τον δευτερο εχω μιλησει μεσω κοινωνικου δικτυου για το κανναβολαδο και την περιπτωση μου.ενας εκ των δυο θα μπορουσε πιστευω να σε καθοδηγησει για τις δοσολογιες κτλ.καλυτερα ο οικονομοπουλος για μενα εαν μενεις νοτια ελλαδα για να ειναι και κοντα σου.
Πριν από μερικά χρόνια στα 25 μου (τώρα είμαι 40) ήμουνα πολύ όμορφη αδύνατη και ήμουνα το πιο όμορφο κορίτσι στον κύκλο μου, αλλά και εγώ περιποιόμουνα. Προσπαθούσα να μην παχύνω και όταν έβαζα ένα δύο κιλά τα έχανα αμέσως και ήμουνα πάντα 50 - 55 κιλά. Εμένα με πάει το αδύνατο. Τώρα στα 40 μου ζυγίζω 84 κιλά και είμαι 1,60 ύψος στον ίδιο κύκλο έγινα από τις πιο άσχημες. Πώς γίνεται ένας όμορφος άνθρωπος να γίνει τόσο άσχημος; Τα κιλά είναι ισοδύναμα με την ασχήμια. Άραγε θα τα καταφέρω να αδυνατήσω ποτέ ή είμαι καταδικασμένη να είμαι πάντα χοντρή και άσχημη;
Η εμφάνιση είναι το παν!!!
Όταν ήσουν όμορφη,θα είχες σχέσεις με παίδαρους,κούκλους κλπ.
Τώρα,μάλλον με κάτι χοντρούς,άσχημους κλπ.
Το ξαναλέω,η εμφάνιση μετράει πιο πολύ από όλα!Για αυτό βλέπεις τις όμορφες μόνο με όμορφους,τους μέτριους μεταξύ τους και ούτω καθ'εξής....
Ρώτα και εμένα.Δεν είμαι ωραίος και λογικό να μην με προσέξει κάποια ωραία....
Αλήθεια πιστεύετε ότι η εμφάνιση είναι το παν;;;;;