άσεμας προλιπτικεςτελειατζιάρ. τσουρέκια πια.
είδα το Ερέτικ με τον Χιου Γκραντ, ωραία ταινία για το είδος της.
Printable View
άσεμας προλιπτικεςτελειατζιάρ. τσουρέκια πια.
είδα το Ερέτικ με τον Χιου Γκραντ, ωραία ταινία για το είδος της.
Έχει δει κάποιος τη σειρά "στοργή"; Είδα στο τικ τοκ κάποιες σκηνές και φαίνεται ενδιαφέρον.
go for it! είναι καταπληκτική σειρά κρίμα που την "κόψανε"
είναι αυτοτελή σχεδόν επειδόδια, αληθινές τροποποιημένες αφηγήσεις θεραπευόμενων στην Τουρκία -απο όπου βασίζεται η σειρά. και η Ναυπλιώτου υπέροχη πανέμορφη και ταλεντάρα!
βλέπω στο έρτφλιξ το "παιχνίδι της Μόλυ" και το βρίσκω αρκετά καλό. από σειρές είδα το agatha all along και το προτείνω αν είστε φαν του Μαρβελ γιούνιβερς
Δυστυχώς έγιναν πολύ αυστηρά τα πράγματα για τις δωρεάν ταινίες. 700ευρω διάβασα είναι το πρόστιμο. Έχω μεν Netflix, αλλά δεν είναι το ίδιο, σε ένα ελεύθερο σάιτ μπορείς να δεις οποία ταινία θες σε αντίθεση με το Netflix και οποιοδήποτε συνδρομητικό κανάλι που εκεί η επιλογή είναι περιορισμένη.
Μαύροι πίνακες. Εξαιρετική ελληνική σειρά. 10 επεισόδια.
Έκατσα όλο το απόγευμα και Είδα το Adolescence και δεν μου άρεσε καθόλου.
Θα μπορούσε να εμπλουτιστεί περισσότερο η υπόθεση, να δείξει την σκηνή του φονικού, να δείξει μετά την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού, να αποδειχθεί η αλήθεια στάνταρ και όχι με υπονοούμενα.
Γενικά μου φάνηκε πολύ κακό για το τίποτε.
Σεβαστή η άποψη σου!! Εμένα μαρεσε ιδίως το πρώτο επεισόδιο και στο επεισόδιο εκείνο που μιλούσε με την ψυχολόγο. Εάν ήταν και τα άλλα δύο επεισόδια σαν αυτά τότε θα μιλούσα για αριστούργημα.
Ε μόνο σε αυτά τα δύο επεισόδια συμμετέχει το παιδί και μας δείχνει τον ψυχικό του κόσμο, όμως αν δεν στον έχει εξηγήσει κάποιος, δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς γιατί πράγμα μιλάει.
Και όντως αν είσαι ανίδεος για την υπόθεση μπορεί να τον θεωρήσεις και αθώο με βάση το μπακράουντ του.
"Γι' αυτό" έπρεπε να εμπλουτιστεί περισσότερο η σειρά, να απολαύσουμε περισσότερο τον πρωταγωνιστή και να εμβαθύνει περισσότερο με τις σκηνές παρά με τις εξηγήσεις των ειδικών.
και συνεχίζω να τη βλέπω!
εγώ ξενέρωσα που δολοφόνησαν τον εισαγγελέα, η σειρά στο εξωτερικό πάντως έχει τέσσερις κύκλους.
νέος κύκλος με νέα ιστορία, όχι συνέχεια αυτής που είδαμε -σοκ το φινάλε ε;
είδα το cruel summer σίζον δύο και ενώ η σκηνοθεσία ήταν καλή, ο σεναριογράφος ξέχασε ότι μιλάμε για ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΩ ΣΚ@ΤΑ όχι ενήλικες. απαράδεκτο.
είδα επίσης το queer και μου άρεσε πολύ.