Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 62 FirstFirst ... 10505859606162 LastLast
Results 886 to 900 of 923
    Senior Member
    άσεμας προλιπτικεςτελειατζιάρ. τσουρέκια πια.

είδα το Ερέτικ με τον Χιου Γκραντ, ωραία ταινία για το είδος της.

Senior Member
    Έχει δει κάποιος τη σειρά "στοργή"; Είδα στο τικ τοκ κάποιες σκηνές και φαίνεται ενδιαφέρον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχει δει κάποιος τη σειρά "στοργή"; Είδα στο τικ τοκ κάποιες σκηνές και φαίνεται ενδιαφέρον.

go for it! είναι καταπληκτική σειρά κρίμα που την "κόψανε"
    είναι αυτοτελή σχεδόν επειδόδια, αληθινές τροποποιημένες αφηγήσεις θεραπευόμενων στην Τουρκία -απο όπου βασίζεται η σειρά. και η Ναυπλιώτου υπέροχη πανέμορφη και ταλεντάρα!

βλέπω στο έρτφλιξ το "παιχνίδι της Μόλυ" και το βρίσκω αρκετά καλό. από σειρές είδα το agatha all along και το προτείνω αν είστε φαν του Μαρβελ γιούνιβερς

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    go for it! είναι καταπληκτική σειρά κρίμα που την "κόψανε"
    είναι αυτοτελή σχεδόν επειδόδια, αληθινές τροποποιημένες αφηγήσεις θεραπευόμενων στην Τουρκία -απο όπου βασίζεται η σειρά. και η Ναυπλιώτου υπέροχη πανέμορφη και ταλεντάρα!

βλέπω στο έρτφλιξ το "παιχνίδι της Μόλυ" και το βρίσκω αρκετά καλό. από σειρές είδα το agatha all along και το προτείνω αν είστε φαν του Μαρβελ γιούνιβερς
    Είδα σχεδόν όλη την ιστορία της "Αλικης" από το τικ τοκ.. Φοβερή ερμηνεία, σε κάνει να νιώθεις τον πόνο της, να τον ζεις μαζί της.

Senior Member
    Είδα σχεδόν όλη την ιστορία της "Αλικης" από το τικ τοκ.. Φοβερή ερμηνεία, σε κάνει να νιώθεις τον πόνο της, να τον ζεις μαζί της.
    η Αλίκη! πολύ δραματική ιστορία, έχει καλό τέλος δεν το φαντάζεσαι, με ικανοποίησε αυτό.
    και η ιστορία του Μόρτη-Συσσοβίτη να δεις, έμπνευση κι αυτή. τέλος πάντων. να τη δεις!

Senior Member
    Δυστυχώς έγιναν πολύ αυστηρά τα πράγματα για τις δωρεάν ταινίες. 700ευρω διάβασα είναι το πρόστιμο. Έχω μεν Netflix, αλλά δεν είναι το ίδιο, σε ένα ελεύθερο σάιτ μπορείς να δεις οποία ταινία θες σε αντίθεση με το Netflix και οποιοδήποτε συνδρομητικό κανάλι που εκεί η επιλογή είναι περιορισμένη.

Senior Member
    Μαύροι πίνακες. Εξαιρετική ελληνική σειρά. 10 επεισόδια.

Senior Member
    Μαύροι πίνακες. Εξαιρετική ελληνική σειρά. 10 επεισόδια.
    θα έχει και δεύτερο κύκλο -όπως αφήνει να εννοηθεί η σεναριογράφος της σειράς στα σόσιαλ μίντια!! αγαπώ Κόκκαλη!

σκέφτομαι να βάλω VPN χθες άκουσα το νέο νόμο. όλα τα είχαμε λύσει, το παράνομο νέτφλιξ μας πείραξε.

Senior Member
    θα έχει και δεύτερο κύκλο -όπως αφήνει να εννοηθεί η σεναριογράφος της σειράς στα σόσιαλ μίντια!! αγαπώ Κόκκαλη!

σκέφτομαι να βάλω VPN χθες άκουσα το νέο νόμο. όλα τα είχαμε λύσει, το παράνομο νέτφλιξ μας πείραξε.
    Δεύτερο κύκλο; Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Άρχισα να βαριέμαι τη σειρά διαφανή αγάπη (θυμάμαι ότι την έβλεπες και εσυ) οπότε αυτή η σειρά έσπασε λίγο τη βαρεμάρα.

Senior Member
    Έκατσα όλο το απόγευμα και Είδα το Adolescence και δεν μου άρεσε καθόλου.
    Θα μπορούσε να εμπλουτιστεί περισσότερο η υπόθεση, να δείξει την σκηνή του φονικού, να δείξει μετά την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού, να αποδειχθεί η αλήθεια στάνταρ και όχι με υπονοούμενα.
    Γενικά μου φάνηκε πολύ κακό για το τίποτε.

Senior Member
    Σεβαστή η άποψη σου!! Εμένα μαρεσε ιδίως το πρώτο επεισόδιο και στο επεισόδιο εκείνο που μιλούσε με την ψυχολόγο. Εάν ήταν και τα άλλα δύο επεισόδια σαν αυτά τότε θα μιλούσα για αριστούργημα.

Senior Member
    Ε μόνο σε αυτά τα δύο επεισόδια συμμετέχει το παιδί και μας δείχνει τον ψυχικό του κόσμο, όμως αν δεν στον έχει εξηγήσει κάποιος, δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς γιατί πράγμα μιλάει.
    Και όντως αν είσαι ανίδεος για την υπόθεση μπορεί να τον θεωρήσεις και αθώο με βάση το μπακράουντ του.
    "Γι' αυτό" έπρεπε να εμπλουτιστεί περισσότερο η σειρά, να απολαύσουμε περισσότερο τον πρωταγωνιστή και να εμβαθύνει περισσότερο με τις σκηνές παρά με τις εξηγήσεις των ειδικών.

Senior Member

Με τι έχει να κάνει η σειρά ? Καλή? Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ κάποια. Αυτές που είπατε με τι έχουν να κάνουν?

Senior Member
    Δεύτερο κύκλο; Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Άρχισα να βαριέμαι τη σειρά διαφανή αγάπη (θυμάμαι ότι την έβλεπες και εσυ) οπότε αυτή η σειρά έσπασε λίγο τη βαρεμάρα.
    και συνεχίζω να τη βλέπω!
    εγώ ξενέρωσα που δολοφόνησαν τον εισαγγελέα, η σειρά στο εξωτερικό πάντως έχει τέσσερις κύκλους.

νέος κύκλος με νέα ιστορία, όχι συνέχεια αυτής που είδαμε -σοκ το φινάλε ε;

είδα το cruel summer σίζον δύο και ενώ η σκηνοθεσία ήταν καλή, ο σεναριογράφος ξέχασε ότι μιλάμε για ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΩ ΣΚ@ΤΑ όχι ενήλικες. απαράδεκτο.
    είδα επίσης το queer και μου άρεσε πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Με τι έχει να κάνει η σειρά ? Καλή? Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ κάποια. Αυτές που είπατε με τι έχουν να κάνουν?
    οι Μαύροι Πίνακες είναι αστυνομική/μυστηρίου με έναν κατα συρροή δολοφόνο με αιτία, που τά'χει βάλει με τα κορίτσια και τον παππά του χωριού. δεν θέλω να κάνω σπόιλερ. έχει ωραία αισθητική και είναι γυρισμένο στη Χαλκίδα