εννοειται, δεν σε εχουν παει μεσα για εξακριβωση?
Printable View
Χαχα, τι μου θύμισες τώρα; Εμένα με πήγανε μια φορά για εξακρίβωση, γιατί έκοβα βόλτες επί ώρες σε μια άγνωστη γειτονιά και οι ηλίθιοι οι γείτονες τηλεφώνησαν στους μπάτσους, γιατί τα χρειάστηκαν.
Goofyyyyy διεγραψε μερικα μυνηματα
Διάβασα διάβασα άρθρα ψυχολογίας παρα-μορφώθηκα πάλι..Πφφφ για το κάθετι που απασχολεί την ανθρωπότητα είναι γραμμένο ένα άρθρο που περιγράφει μία ψυχολογική κατάσταση με τρομερή ακρίβεια :-)
παιδια ευχαριστω αλλα δε το γραφω για μενα, κι ετσι δε ξερω αν ηταν για εξακριβωση. απλα ειδα μια ταινια με εναν τυπα που κυκλοφορουσε συνεχως με μαυρα γυαλια και γαντια αν θυμαμαι καλα στην αρχη που τον συλλαβαν, και επειδη αυτος ο τυπας ελεγε πως ειναι εξωγηινος και ηξερε παρα πολλα πραγματα με αποτελεσμα να τους αφησει ολους αφωνους, οι αστυνομικοι τον οδηγησαν στο ψυχιατρειο! η ταινια αυτη λεγεται K-Pax, αμφιβαλλω αν την εχει δει κανεις, ειναι μονο για ψαγμενους.
ουαου βρεθηκε ενας ψαγμενος που να εχει δει ταινια που εχω δει. clap clap ανεβηκες στην εκτιμηση μου.
θυμάμαι μία φορά (τα αρχαία τα χρόνια) που γυρνούσα από το αρχαίο δαδά,
με σταματά ένας νεαρός κάπ και μου λέει "ταυτότητα" σιλβουπλέ.
Του είπα πως δεν τη φορώ επάνω μου
και εις απάντησιν μου έκανε ολόκληρο κήρυγμα για την σημασία της ταυτότητος
και πως αν πάθω κάτι και κάποια ιατρός θέλει την ομάδα αίματός μου, πως θα τη βρει κ.λπ..
τεσπά έφυγα λέγοντας next time officer...
το δια ταύτα είναι πως ομάδα αίματος δεν αναγράφεται, still, στην ταυτότητα.
ρε τον καπ...
http://smileys.smilchat.net/emoticon...d-bagarre3.gif
Εντάξει? Σου απάντησα τώρα??? :D
Κάνω μια απολογιστική αναδρομή στη ζωή μου και συνειδητοποιώ πόσο άχρηστοι και υπερεκτιμημένοι είναι τελικά οι "φίλοι". Αντί για τη συντροφικότητα και τη συμπαράσταση που χαρακτηρίζουν, υποτίθεται, μια φιλία, αυτό που εισέπραξα εγώ ήταν ψέμα, υποκρισία, κακεντρέχεια, έλλειψη κατανόησης και φυσικά εγκατάλειψη. Λυπάμαι, αλλά μου φαίνεται ότι είμαι εντάξει και μόνος μου. Δε θα μου χρειαστείτε άλλο. Οι άνθρωποι είναι μακράν τα πιο αναξιόπιστα όντα. Ακόμα και κοπέλα προτιμώ να βρω μόνος μου χωρίς τη βοήθειά σας. Το θέμα της φιλίας με αφήνει πια ολοκληρωτικά απαθή και έχει κλείσει οριστικά για μένα.
Οι διαπροσωπικές σχέσεις, φιλικές και αισθηματικές, είναι αμφίδρομες,
ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας ή ο άλλος. Μπορεί η φιλία να είναι δύσκολη στις μέρες μας,
αλλά δεν είναι κι όλος ο κόσμος σκάρτος.
Χρειάζονται κότσια όμως για να διατηρηθεί,
πάνω απ' όλα και πρώτα απ' όλα ειλικρίνεια.