Τι σκέφτεστε; - Page 607
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 607 of 1532 FirstFirst ... 1075075575976056066076086096176577071107 ... LastLast
Results 9,091 to 9,105 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Aν και η ερώτησή σου, Ιnstant, είναι πόση ώρα -μάλλον εννοείς πόσες ώρες ή πόσα εικοσιτετράωρα μπορεί να μείνει κάποιος άυπνος- εγώ το περισσότερο που αντέχω είναι από τις 6 το πρωί μέχρι 4 τη νύχτα
    κι αυτό μια φορά κάθε 4 χρόνια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ρωτάει και να λειτουργεί φυσιολογικά ο οργανισμός του.
    εμ τωρα ποιο ειναι το φυσιολογικο δεν ξερω χαχαχαχα Αφου το πρωι ξυπνας και μετα το μεσημερι εισαι κουρασμενος πια, οποτε δεν λειτουγεις πια φυσιολογικα...

Senior Member
    αγαπατε αλληλους! τσαμπα ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα επαναλαμβανομαι μεχρι να ακουστω! :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Θωμά κάνε χώρο! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Θωμά κάνε χώρο! :)
    εκανα. σορρυ δεν προσεξα οτι ημουν φουλ.

Banned
    σκεφτομαι οτι λενε για πρωτο κομμα παλι το Πασοκ με Ελ Βενιζελ. να ποια ηταν η ομαδα Εψιλον και οι Ελ, ετσι θα σωθει η Ελλαδα! καλα αυτο το θρασος ενω η χωρα καταρρεει δεν εξοργιζει το κοσμο ? ποιοι πανε βρε γμτ στο ακροατηριο του, γενικα ποιους εχουν για κοινο ακομα ολοι αυτοι ? ξυπναμε ποτε δω χαμο ή οχι τελικα ? με πιασε παλι η αηδια μου και θελω να φυγω. ετσι ομως οπως εχει καταντησει το ολο θεμα με την απελπισια παντου γυρω και την αδιαφορια, αντε βρες το κουραγιο και τη δυναμη να το κανεις.

Senior Member
    Πέρασε ένα βαρετό σκ με διάβασμα και βαρεμάρα σπίτι..Σήμερα όμως είναι νέα εβδομάδα και πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο :)

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Άντε καλό χειμώνα, με βροχές και χιόνια!!!

Banned
    σκεφτομαι οτι θελω να δωσω τα συγχαρικια μου στη κυρια μαριαννα (ναι τη δουβλη), τη καλυτερη πορνοσταρ της χωρας μας! τα πορνο της εχουν ποιοτητα, ειναι καβλωτικα, μα κυριως ειναι και επιμορφωτικα. αφου δειχνουν και στα κοριτσακια πως πρεπει να σκεφτονται και να συμπεριφερονται. πεταξτε πια απο πανω σας τις κελεμπιες και γαμηθειτε αφοβα σαν πουτανες! οκ μπορει να σας βγει το ονομα και να σας κακοχαρακτηρισουν, αλλα ποιος χεστηκε βρε, ειναι απλα μια λεξη, μπρος στα καλλη και την ηδονη, τι'ναι ο πονος ? η τζουλια δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο εκτος απ'τη σαμπανια, πλεον εχει και το κομμα της απ'οτι ακουσα, πακετο με τους οικολογους νομιζω.

Senior Member
    http://smileys.smilchat.net/emoticon.../3d-bisous.gif

Γκούφυ το ιπτάμενο είναι ασύλληπτο! Το επιδιωκόμενο είναι άτολμο!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γκούφυ το ιπτάμενο είναι ασύλληπτο! Το επιδιωκόμενο είναι άτολμο!
    Σε νιώθω, καλή μου... στη ηλικία μας, μόνο μεταξύ μας ανταλλάσσουμε ερωτικές επιστολές και μηνύματα! Τόπο στα (ατίθασα) νιάτα! "Νιάααααατο μου εσύ"! :D :D :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Σε νιώθω, καλή μου... στη ηλικία μας, μόνο μεταξύ μας ανταλλάσσουμε ερωτικές επιστολές και μηνύματα! Τόπο στα (ατίθασα) νιάτα! "Νιάααααατο μου εσύ"! :D :D :D
    Γκούφυ μ' απογοητεύεις, με τα περί ηλικίας! Ξεπερασμένο θέμα! Όχι είμαστε μόνο πλέον
    όσο νιώθουμε, αλλά και δεν φαίνεται και το πόσο είμαστε, αν μόλις έχουμε περάσει την εφηβεία!

Senior Member
    σκεφτομαι αυτο που μου ειπαν στο αχεπα..
    οτι θα παιρνω φαρμακα για παντα και οτι οι φωνες θα υπαρχουν μαλλον για παντα!
    και αυτο σε μια κοπελα 21 χρονων που καποτε εκανε ονειρα για το μελλον της..

Banned
    σκεφτομαι αν οταν κυκλοφορει καποιος με μαυρα γυαλια και γαντια και τον συλλαβουν να τον οδηγησουν στο τμημα, ειναι αναγκασμενος να τα βγαλει για να αποδειξει ποιος ειναι ? δε φτανει η ταυτοτητα κι οσα δηλωνει ο ιδιος, πρεπει να τον κοιταξουν στα ματια και να τον αγγιξουν στα χερια κι ολας για να πειστουν ? ξερει κανεις να πει ?