Δεν υπάρχει περιορισμός... Όποιος θέλει να μιλήσει για φάρμακα μπορεί, όποιος θέλει να μιλήσει μόνο για τα συναισθήματα του επίσης...
Printable View
Η λυτρωση ειναι κοντα...
Κι εγω αυτο βλεπω για μενα
Μιλας για θανατο;
λιγο πολυ ολοι μιλανε οπως ελεγε και ο μακ απλα ειναι θεμα αυτοελεγχου προσποιησης πχ ζω τη ζωη και ποσο καλος ειναι καποιος να μαγευει και να ξεγελα τη μοιρα του
Τότε νομίζω ότι δεν έχω και πολλά να πω. Φάρμακα δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε έχω επισκεφτεί ποτέ κάποιον ειδικό, και γιατί να το κάνω άλλωστε αφού είμαι καλά.
Χθες κοιμήθηκα πέντε ώρες, σήμερα έξι και νιώθω θαυμάσια. Άντε να αλλάξει λίγο ο καιρός, να βρέξει και να ψυχράνει για να φρεσκαριστεί η ανοιξιάτικη πρασινάδα. :cool:
Σ' ευχαριστώ. :)
Αναφέρομαι κυρίως στο δάσος. Φαντάσου αυτή την εντυπωσιακή φορεσιά που έχουν τα φυλλοβόλα αυτή την εποχή (ανοιχτόχρωμο πράσινο), τον ουρανό φορτωμένο με παχιά γκρίζα σύννεφα, να έχει βαριά δροσιά και να σιγοβρέχει ξεπλένοντας τα φύλλα και αναδεικνύοντας το καταπραϋντικό χρώμα τους. Είναι σαν να αναπνέεις με τα μάτια.
Έτσι; Χωρίς λόγο;
Αχ Κατερίνα μου λυπάμαι..
Εγώ νιώθω πως έχω ανάγκη να συναντήσω ανθρώπους από το παρελθόν...από την εποχή που δεν είχα παιδιά.. σαν να αγγίζω κάτι από τις ρίζες μου..
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
Νιώθω ένα κενό κι ένα άγχος που δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και δεν ξέρω σε ποιον να μιλήσω για να νιώσω καλύτερα...
Ισως ακουστω περιεργη αλλα εγω οταν αισθανομαι αναλογα η πολυ μονη με εντονο αγχος που δεν μπορω να διαχειριστω η οταν φτανω στα ορια του να πηδηξω τελικα απο το μπαλκονι προσευχομαι και βρισκω τεραστια ανακουφιση αρκει να σκεφτεσαι οτι ο Θεος σε αγαπαει ανευ ορων ασχετα αν εσυ μισεις τραγικα τον εαυτο σου αυτο με βοηθαει πολυ
Μισεισ τον εαυτο σου γτ δε βρεθηκε καποιοσ να σε αγαπησει ακομα μολισ σε αγαπησουν θα το καταλαβεισ τη διαφορα
Έχω έναν αδελφό αλλά νομίζω ότι μερικά πράγματα μπορούν να τα καταλάβουν μόνο άνθρωποι που περνάν παρόμοιες καταστάσεις... Χώρια που δεν τον είδα χθες...
Με βοηθάει αρκετά το γατάκι μου αλλά μαζί του δεν μπορώ να κάνω συζήτηση προφανώς... :p Όμως με ανακουφίζει η παρουσία του...
Δεν τον μισώ τον εαυτό μου πια...