Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 609
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 609 of 837 FirstFirst ... 109509559599607608609610611619659709 ... LastLast
Results 9,121 to 9,135 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Για φάρμακα μιλάμε εδώ; Νόμιζα ότι απλά ο καθένας λέει πώς είναι/νιώθει, έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
    Δεν υπάρχει περιορισμός... Όποιος θέλει να μιλήσει για φάρμακα μπορεί, όποιος θέλει να μιλήσει μόνο για τα συναισθήματα του επίσης...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Η λυτρωση ειναι κοντα...

Senior Member
    Κι εγω αυτο βλεπω για μενα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μιλας για θανατο;

Banned
    λιγο πολυ ολοι μιλανε οπως ελεγε και ο μακ απλα ειναι θεμα αυτοελεγχου προσποιησης πχ ζω τη ζωη και ποσο καλος ειναι καποιος να μαγευει και να ξεγελα τη μοιρα του

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν υπάρχει περιορισμός... Όποιος θέλει να μιλήσει για φάρμακα μπορεί, όποιος θέλει να μιλήσει μόνο για τα συναισθήματα του επίσης...
    Τότε νομίζω ότι δεν έχω και πολλά να πω. Φάρμακα δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε έχω επισκεφτεί ποτέ κάποιον ειδικό, και γιατί να το κάνω άλλωστε αφού είμαι καλά.

Χθες κοιμήθηκα πέντε ώρες, σήμερα έξι και νιώθω θαυμάσια. Άντε να αλλάξει λίγο ο καιρός, να βρέξει και να ψυχράνει για να φρεσκαριστεί η ανοιξιάτικη πρασινάδα.

Senior Member
    Τότε νομίζω ότι δεν έχω και πολλά να πω. Φάρμακα δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε έχω επισκεφτεί ποτέ κάποιον ειδικό, και γιατί να το κάνω άλλωστε αφού είμαι καλά.

Χθες κοιμήθηκα πέντε ώρες, σήμερα έξι και νιώθω θαυμάσια. Άντε να αλλάξει λίγο ο καιρός, να βρέξει και να ψυχράνει για να φρεσκαριστεί η ανοιξιάτικη πρασινάδα.
    Μια χαρά τα λες, μπορείς απλά να πεις ότι νιώθεις καλά όπως κι έκανες και χαίρομαι για σένα...

Η βροχή σίγουρα ωφελεί το χορτάρι αλλά σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσει... Πάντως εδώ για βροχή το πάει δυστυχώς...

Εγώ πάλι αισθάνομαι λυπημένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μια χαρά τα λες, μπορείς απλά να πεις ότι νιώθεις καλά όπως κι έκανες και χαίρομαι για σένα...
    Σ' ευχαριστώ.

Η βροχή σίγουρα ωφελεί το χορτάρι αλλά σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσει... Πάντως εδώ για βροχή το πάει δυστυχώς...
    Αναφέρομαι κυρίως στο δάσος. Φαντάσου αυτή την εντυπωσιακή φορεσιά που έχουν τα φυλλοβόλα αυτή την εποχή (ανοιχτόχρωμο πράσινο), τον ουρανό φορτωμένο με παχιά γκρίζα σύννεφα, να έχει βαριά δροσιά και να σιγοβρέχει ξεπλένοντας τα φύλλα και αναδεικνύοντας το καταπραϋντικό χρώμα τους. Είναι σαν να αναπνέεις με τα μάτια.

Εγώ πάλι αισθάνομαι λυπημένη...
    Έτσι; Χωρίς λόγο;

Senior Member
    Αχ Κατερίνα μου λυπάμαι..
    Εγώ νιώθω πως έχω ανάγκη να συναντήσω ανθρώπους από το παρελθόν...από την εποχή που δεν είχα παιδιά.. σαν να αγγίζω κάτι από τις ρίζες μου..

Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ.

Αναφέρομαι κυρίως στο δάσος. Φαντάσου αυτή την εντυπωσιακή φορεσιά που έχουν τα φυλλοβόλα αυτή την εποχή (ανοιχτόχρωμο πράσινο), τον ουρανό φορτωμένο με παχιά γκρίζα σύννεφα, να έχει βαριά δροσιά και να σιγοβρέχει ξεπλένοντας τα φύλλα και αναδεικνύοντας το καταπραϋντικό χρώμα τους. Είναι σαν να αναπνέεις με τα μάτια.

Έτσι; Χωρίς λόγο;
    Ναι, έτσι όπως το περιγράφεις ακούγεται πιο όμορφο το σκηνικό...

Τώρα για τη λύπη, την αισθάνομαι συχνά επειδή έχω κατάθλιψη αλλά είχε γίνει και κάτι που με στεναχώρησε προχθές... Άρχισα να συνέρχομαι απ' αυτό αλλά το υπόβαθρο της κατάθλιψης δεν φεύγει δυστυχώς...

Senior Member
    Νιώθω ένα κενό κι ένα άγχος που δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και δεν ξέρω σε ποιον να μιλήσω για να νιώσω καλύτερα...

Junior Member
    Ισως ακουστω περιεργη αλλα εγω οταν αισθανομαι αναλογα η πολυ μονη με εντονο αγχος που δεν μπορω να διαχειριστω η οταν φτανω στα ορια του να πηδηξω τελικα απο το μπαλκονι προσευχομαι και βρισκω τεραστια ανακουφιση αρκει να σκεφτεσαι οτι ο Θεος σε αγαπαει ανευ ορων ασχετα αν εσυ μισεις τραγικα τον εαυτο σου αυτο με βοηθαει πολυ

Senior Member
    Μισεισ τον εαυτο σου γτ δε βρεθηκε καποιοσ να σε αγαπησει ακομα μολισ σε αγαπησουν θα το καταλαβεισ τη διαφορα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Νιώθω ένα κενό κι ένα άγχος που δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και δεν ξέρω σε ποιον να μιλήσω για να νιώσω καλύτερα...
    Κύκνε, αδέρφια δεν έχεις; Συνήθως τα αδέρφια καταλαβαίνουν καλύτερα σε σχέση με τους γονείς. Αλλά και αυτό δεν αποτελεί κανόνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Κύκνε, αδέρφια δεν έχεις; Συνήθως τα αδέρφια καταλαβαίνουν καλύτερα σε σχέση με τους γονείς. Αλλά και αυτό δεν αποτελεί κανόνα.
    Έχω έναν αδελφό αλλά νομίζω ότι μερικά πράγματα μπορούν να τα καταλάβουν μόνο άνθρωποι που περνάν παρόμοιες καταστάσεις... Χώρια που δεν τον είδα χθες...

Με βοηθάει αρκετά το γατάκι μου αλλά μαζί του δεν μπορώ να κάνω συζήτηση προφανώς... Όμως με ανακουφίζει η παρουσία του...

Δεν τον μισώ τον εαυτό μου πια...