Αφού είσαι άνθρωπος που δεν δίνει σημασία στις κοινωνικές επιταγές γιατί σκας για την ηλικία. Έχω ξαδέρφια 40 χρονών που ακόμα κάνουν ελεύθερη ζωή. Αλλά είναι ωραία παιδιά. :)
Printable View
άσε παιδί μου το ΚΕΝΟ να χτυπιέται όσο θέλει :-)
Λολ χτυπιεται ο ΚΕΝΟ ?? :-)
Gypsy Cello δεν εχει παντα σημασια το ωραιος, οσο για τις κοινωνικες επιταγες κ τις κοινωνικες συμβασεις, πιστευω οτι αναλογως κ το τι θελεις ειτε θα γραψεις κατι στα @@ σου κ θα το απορριψεις, ειτε οτιδηποτε αλλο...
Gypsy Cello εχω κανει ολοκληρο θεμα παλιοτερα που εξηγω γιατι σκαω. λεγοταν "Θελω εναντιον Πρεπει", κι εξηγουσα εκει οτι στην ουσια δε σκαω ακριβως εγω, απλα αυτο ειναι που με σπρωχνουν ολοι οι υπολοιποι να κανω. απ'τους γονεις πχ που θελουν να δουν εγγονια, μεχρι και την υπολοιπη κοινωνια που σε θελει να εχεις οικογενεια καπου στα 30 σου, και με καριερα για να θεωρησαι πετυχημενος. αλλιως λενε καταντησες σαν τις καημενες γεροντοκορες, μονος σου κλπ. εμενα προσωπικα στ'αρχιδια μου, και μακαρι να εφευγα τελειως να μη ζουσα καθολου εδω και μπλεκω σ'αυτου του ειδους τις "συγκρισεις"...
<3
διακοπες πανε οι αλλοι για μας, εμεις δεν εχουμε αναγκη απο διακοπες, δε καταλαβαινουμε ουτε κρυο ουτε ζεστη! αν παρολαυτα εχεις κατι καλο να προτεινεις στειλε μου pm (αλλα εισαι κι εσυ πιασμενη, οποτε μη το κανεις και ζηλεψει ο δικος σου, αρκετα τραβολογηματα ειχα τελευταια).
επετρεψε μου να το βλεπω λιγο διαφορετικα, καθοτι προτιμω τη μοναξια απο να χαραμιζομαι σε σχεσεις του κωλου, με μια που δε μου ταιριαζει και δεν υπαρχει κατανοηση, ειδικα οταν ειναι ανικανη να αρθρωσει λεξη και ειναι πιο επιφανειακη κι απο τα μοντελα στα καλλιστεια που ξερουν τις απαντησεις των ερωτησεων απο πριν. οταν γνωριστεις σε μια παρεα και πεις εισαι ανω των 25 και δεν εχεις σχεση, τοτε βγαινεις προβληματικος κι ανικανος, ακριβως οπως και με το θεμα της δουλειας, αμα δεν εχεις καταφερει να εισαι καπου σταθερα και να βγαζεις λεφτα (το αν ζεις ή οχι με τους γονεις στο ελλαδισταν του 2011 ειναι αλλο θεμα).
Διάβαζα τώρα στις ειδήσεις για έναν ακομα βιασμό από αλοδαπό. Τι διάολο τους ταίζουν και τους στέλνουν εδώ καβλωμένους... κάθε λίγο και λιγάκι το ίδιο γίνεται.. έλεος
Παιδιά κάτι ακόμα, προσοχή άκουσα σήμερα για δηλητιριασμους απο φαγητά και δεν είμαι και πολύ καλά εδω και λίγη ώρα.
από τι φαγητά; εσύ τι έφαγες;
Ει μην παθεις κ τιποτα κ μεινεις στον τοπο (στο φορουμ!!)
σοβαρα ρε συ ?? καλα κανω εγω κ τρωω μονο φρουτα!!
να αποφευγεις τα εξω κ τα ετοιμα ρε συ..
Ναι, φαγητό απέξω έφαγα, συνήθως είναι καλό αυτό το συγκεκριμένο, σήμερα με πείραξε, τεσπα, είμαι κάπως καλύτερα τώρα
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους αλοδαπούς, δηλαδή όλους τους αλοδαπούς, ωστόσο είναι μέρος του κόσμου της νύχτας όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά, δεν είμαι υποχρεωμένος να τους γράφω και καλά λόγια, έλεος.
Και σε παρακαλώ μίλα καλύτερα. Εσένα ειδικά δεν σε έχω βρίσει.
Η επιλεκτική ανθρωπιά... Δεν εννόησες, δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα. Γιατί δεν έχω θέμα να υποστηρίξω πάντα ό,τι πιστεύω και έχω ως αρχή. Μην το θολώνεις, άστο, δεν σε παίρνει. Τη μία για αράπη, την άλλη αν μια ******* πονάει άραγε, τώρα θα πας να ανοίξεις ένα νήμα γιατί είσαι μόνος σου. Όποιος μισεί μένει μόνος του. Όποιος αγαπάει, δε μένει. Τυχαίο? Δε νομίζω.
Έχεις δίκιο, μισώ τους πάντες και δεν ενδιαφέρομαι για κανέναν πέραν του εαυτού μου. Από που πηγάζει όλο αυτό το μίσος; Πες μου σε παρακαλώ να ξέρω τουλάχιστον τον λόγο της μοναξιάς μου.
Και κάτι άλλο που θα σου πω, κολάς σε λέξεις βασικά αυτό είναι το πρόβλημα, φτίαω και γω όμως γιατί θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πιο καλές εκφράσεις έτσι ώστε να γράψω τις σκέψεις μου με πολιτική ευράδεια με σκοπό να θίξω όσο λιγότερους μπορώ και να κερδίσω όσο περισσότερους υποστηρικτές μπορώ,.. δεν το κάνω όμως άρα φτίαω και γω,...
και κάτι ακόμα.. νομίζω βρίσκεις αφορμές να παλέψεις κάτι που νιώθεις πως έχεις λόγο να παλεύεις και συ η ίδια. Απάντησε μου πιο πάνω και άσε με στην ματαιοδοξία μου λοιπόν.
Ο λόγος της μοναξιάς σου δεν δικαιολογεί την επίθεση ενάντια στον αδύναμο της κοινωνίας σου, που χρειάζεται κι αυτός βοήθεια και προστασία. Δε σε τιμά. Η φυλακή του καθένα είναι το δημιούργημά του. Ούτε η βιολογία, ούτε οι εμπειρίες μας είναι πεπρωμένο.
Εντάξει. Σου ζητάω συγνώμη λοιπόν.
Δεν πιστεύω όμως πως είναι αδύναμος κάποιος που βιάζει. Δηλαδή οι άλλοι που καθαρίζουν τα τζάμια και είναι πιο άκακοι αλλά παρόλα αυτά τους κοροιδευαν συνεχώς , είναι πιο δυνατοί;
Δεν έχω καταλάβει αν τελκά υποστηρίζεις τον βιαστή η τον αλοδαπό.
σκέφτομαι ότι ακόμα δεν είδα το νέο επεισόδιο τρου μπλαντ!!
Ωραία, όταν λοιπόν βιάσει ένας έλληνας και όχι ένας μετανάστης, φαντάζομαι πως θα το ποστάρεις κι αυτό, αλλά δεν ξέρω αν αυτό που φαντάζομαι ότι θα έκανες θα το κάνεις. Μου θυμίζει ειδήσεις καναλιών που η καταγωγή πάντα αναφέρεται, σε μια προσπάθεια να δοθεί το στίγμα της κακότητας της πράξης που αποτελεί ενδεικτικό του Άλλου, του Επικίνδυνου. Εχμ...όχι. ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ. Στον αγώνα για το όχι.
κ εσυ που το παιζεις ανθρωπιστρια, εισαι παντα πρωτη εδω μεσα να μειωνεις οποιον δε συμμεριζεται τις αποψεις σου. το κανεις επανειλημενα. το θεμα σου δεν ειναι ο ανθρωπισμος ρειν, το θεμα σου ειναι ικανοποιησεις την αναγκη σου να το παιξεις προστατης εκει που με τα δικα σου τα κριτηρια κρινεις οτι πρεπει να το παιξεις. ο σεβασμος στη διαφορετικη αποψη του αλλου, οταν αυτη η αποψη δε συμβαδιζει με τις ιδεες σου, απλα δεν υπαρχει.
Εντάξει κατανοητό αυτό που λες, και πολύ σωστά το λες. Τους Έλληνες θαρρώ τυχαίνει (δεν νομίζω :p) να τους πιάνουν με το τσουβάλι στα παραπτώματα (παιδική πορνογραφία για παράδειγμα) δεν ξέρω αν αυτό γίνεται για κάποιο λόγο όπως η απόδοση εντυπωσιακών χαρακτηρισμών "έλληνες οικογενιάρχες παιδεραστές" και "αλλοδαποί βιαστές". Σαφώς και δεν είναι όλοι οι ελληνες οικογενιάρχες παιδεραστες ούτε όλοι οι αλοδαποί βιαστές. Μπορείς να το δεις καθαρά στατιστικά το θέμα η πιο λεκτικά, όλοι είναι ικανοί για το κακό. Θα ξέρεις βέβαια πως αλοδαπούς λέμε τους φτωχούς ξένους και για τους πλόύσιους ξένους κρατάμε ένα σωρό όμορφες λέξεις.. είμαστε δια μαγείας πιο γλύφτηδες ως λαός απέναντι τους.
Ως γνωστόν, το προσωπικό είναι πολιτικό. Μπορείτε να με πείτε οτιδήποτε, το σημαντικό για μένα είναι να δρω σύμφωνα με τα σημαντικά μου. Δε μας πλάθει μόνο η κοινωνία, αλλά κάθε μας στιγμή, ιδιωτικά και δημόσια, την πλάθουμε και μεις. Τα υπόλοιπα κοσμοθεωρητικά που μένουν στην απάθεια μπροστά στο άδικο, είναι σάπια και ψευδή. Practice what you preach or shut the fuck up.
Γιατί μου επιτίθεσαι δεν καταλαβαίνω; Ούτε την συγνώμη μου δεν δέχτηκες. Είναι αεράτο το υφάκι σου ε;
Μα τη δέχτηκα ίνσεκτ, η αναφορά μου ήταν προσωπική -και πολιτική, λολ No hard feelings, μην ανησυχείς.
Μου φαίνεται θα πάω να ζήσω στο nip/tuck. Έχουν τρομερά προβλήματα...:P
σκεφτομαι ποσο mentally disturbed και γενικα ποσο mentally whateverist παιζει να ειναι καποιος που καθεται στο ιδιο δωματιο με φαντασματα, ειδικα οταν ακουγονται κι ολας. κατι με πιανει το βραδυ και βλεπω πραγματα, λολ. σκεφτομαι οτι κι αυριο δεν εχω κατι σπουδαιο να κανω οποτε γιαυτο σκεφτομαι να φαω παλι του σκασμου να γινω χοντρος μπας και πεθανω επιτελους απο χοληστερινη. αντε ρε γμτ βαρεθηκα με τη κωλοζωη που μπλεξαμε, καταθλιψη or not, who cares anyway! ουτε εγω ο ιδιος δε νοιαζομαι για τον εαυτο μου πλεον.
σκεφτομαι ποσο mentally disturbed και γενικα ποσο mentally whateverist παιζει να ειναι καποιος που καθεται στο ιδιο δωματιο με φαντασματα, ειδικα οταν ακουγονται κι ολας
Indeed?
Σκέφτομαι ότι αν δεν τελειώσω την δουλειά μου μέσα σε 4 μέρες το πολύ…Θα με περάσουν γενεές 14 και δεν με σώζει τίποτα, αλλά δεν έχω καμία διάθεση! Όχι γιατί είναι στις μαύρες μου , αλλά γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Το μυαλό μου ταξιδεύει συνέχεια! Τι θα κάνω δεν ξέρω… Δεν με βλέπω καλά…
αυτη τη στιγμη που σου γραφω οχι μονο ειναι καπως η ατμοσφαιρα στο δωματιο, αλλα ειναι τοσο κοντα μου που εχω κολλησει τα ματια μου στη πορτα και βλεπω μαυρες ανθρωπινες σκιες να κινουνται μονες τους. εχω και την αισθηση οτι με παρακολουθουνε γενικοτερα το βραδυ. δεν εχω παρει τπτ σημερα, δεν ηπια κι ολας, δε ξερω αν κανουν πουλακια τα ματια μου, αλλα εγω τα βλεπω. θα καληνυχτισω γιατι μαλλον παιζει να ναι απ'τη κουραση...
κ ποιος σου ειπε οτι οι αλλοι βλεπουν τον κοσμο με τον ιδιο τροπο που τον βλεπεις εσυ? ισως να πρεσβευουν αλλες ιδεες, κ γι αυτο να λειτουργουν διαφορετικα. συνεπως το practice what you preach, ισως κ να ισχυει.
εσυ τι ακριβως πρεσβευεις? την κοινωνικη δικαιοσυνη? κ με ποιον τροπο την πρεσβευεις? με το να χωνεις μπινελικια γουντυαλενικου επιπεδου κ να βγαζεις επιθετικοτητα σε οποιον κατα τη γνωμη σου θιγει τα δικαιωματα των μειωνοτητων? γιατι τοση οργη? ειλικρινα, δεν καταλαβαινω. κ οταν το κανεις αυτο εχεις δει καποιο αποτελεσμα? με αυτον τον τροπο αλλαξε κανεις που πριν ειχε ρατσιστικες αποψεις, προς λιγοτερο ρατσιστικες? με αλλα λογια, η μεθοδος σου, μπορει να κανει εναν ανθρωπο που ειναι ρατσιστης, εστω κατα ενα δχ πιο φιλικο απεναντι στους μεταναστες, ή απλα τον κανει να οχυρωνεται στις δικιες του αποψεις κ τελικα τσακωνεσαι με οσους διαφωνουσες πριν, κ απλα συμφωνεις με αυτους που ετσι κ αλλιως θα συμφωνουσες?
γραφεις κατεβατα με ομολογουμενως ευφανταστη γραφη, αλλα συχνα δυσκολευομαι να κατανοησω ποιο ειναι το κεντρικο νοημα οσων θελεις να πεις. ισως να μην ειμαι κ αρκετα ευφυης, βεβαια. αλλα νιωθω οτι χανομαι σε κειμενα με δαιδαλωδη δομη κ ασυνδετο ειρμο σκεψεων. προτιμω την απλοτητα, για να ειμαι ειλικρινης.
δικαιωμα σου να πιστευεις ο,τι θελεις κ να εκφραζεις τις θεσεις σου. αλλα αν εχεις την καλοσυνη, ασε κ τους αλλους να μπορουν να εκφρασουν ελευθερα την αποψη τους, ακομα κ αν ειναι ρατσιστικη, φασιστικη, ομοφοβικη ή με οποιον αλλο τροπο οχι της αρεσκειας σου.
σκεφτομαι κι αναρωτιεμαι γιατι να μου τη πεφτουν μονο γυναικες χωρις καμπυλες και μικρουλες κατω των 22, αφου ψαχνω το ακριβως αντιθετο. δε μπορω να καταλαβω τι φταιει, αφου κι εγω δεν ειμαι κανενας κοκαλιαρης ή νεος για να τις ελκυω. οχι πως με ενδιαφερει τοσο, απλα δε ξερω το λογο που συμβαινει και μου χανουν τον χρονο μου τζαμπα. καταταλλα ολα ειναι μια χαρα, καλοκαιρινη βαρεμαρα οπως παντα!
ειναι προσωπικα δεδομενα αυτα, αλλα να σου πω κατι γενικα, αμα δεν ειναι η αλλη οπως γουσταρω με καμπυλες δλδ και μυαλο εστω λιγο ψαγμενη, δε μπορω να δειξω ενδιαφερον. ειμαι που ειμαι απαθεστατος και ψυχρος οταν κυκλοφορω εξω, ειναι κι αυτα που πρεπει να τα εχει η αλλη αλλιως βλεπω οτι δε μου ταιριαζει, και τελικα μοιραζω ακυρα και προτιμω να παραμενω single.
δε θεωρω τον εαυτο μου ωραιο, ισα ισα το αντιθετο, ενα μπαζο και μισο ειμαι!
χμμ... αν λοιπόν μια κοπέλα ήταν καλή, έξυπνη, δοτική, της άρεσες αλλά φορούσε σουτιέν Νο 1 δε θα έκανες κάτι μαζί της?
θα εκανα αλλα το σεξ παιζει να μην ηταν τοσο καλο οσο με μια αλλη που τα χει μεγαλυτερα, λολ. τα ειχα περσι την ανοιξη με μια κοκαλιαρα αβυζη. ειναι που αμα δεν εχεις υλικο να πιασεις, τοτε παιζει να μη μπορεις να δεις καθολου ερωτικα την αλλη. και αυτο ισχυει γενικα νομιζω, οταν καποια εχει καμπυλες ειναι πιο θυληκη απο μια που το σωμα της ειναι κοκαλο κι αντροφερνει. γιαυτο και δε καταλαβαινω οσες προσπαθουν να χασουν κιλα και πασχουν απο νευρικη ανορεξια. θα μου πεις αρρωστια ειναι, οκ το δεχομαι.