Τι σκέφτεστε; - Page 161
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 161 of 1532 FirstFirst ... 611111511591601611621631712112616611161 ... LastLast
Results 2,401 to 2,415 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σεξ με αισθηματα = ερωτας, νομιζω (γιατι εδω μεσα πολλοι ειδικοι μπορει να ακυρωσουν τα παντα, ακομα και τα γραμματα που μαθαμε στο σχολειο). οταν προκειται να το κανεις με καποιον, εσυ μπορει να προτιμας να το παει σιγα σιγα, να πιεις κι ενα ποτο ξερω γω, να κουβεντιασετε, και μετα απο καμποση ωρα να ξεκινησετε. εγω το προτιμω λιγακι χωρις αυτα τα προκαταρκτικα, να ειμαστε ξεκαθαροι απο πριν τι θα κανουμε, οτι θα βρεθουμε ρε παιδι μου για σεξ, και αφου τελειωσουμε παμε και τη βολτα μας και ξεκιναμε και φιλοσοφικη συζητηση ή οτι αλλο. επισης χεστηκα για τα σταθερα, αρκει να εγκρινω την αλλη. απο κει και περα αμα θελει σχεση ή μονο σεξ, δικο της θεμα, δε καθομαι να προβληματιστω τοσο. απλα η ηλικια μου πλεον προσταζει να εχω κατι σταθερο ΚΑΙ σ'αυτον τον τομεα, αφου πανω απ'τα 25 υποτιθεται σοβαρευεις...
    Αφού είσαι άνθρωπος που δεν δίνει σημασία στις κοινωνικές επιταγές γιατί σκας για την ηλικία. Έχω ξαδέρφια 40 χρονών που ακόμα κάνουν ελεύθερη ζωή. Αλλά είναι ωραία παιδιά. :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    άσε παιδί μου το ΚΕΝΟ να χτυπιέται όσο θέλει :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Λολ χτυπιεται ο ΚΕΝΟ ?? :-)
    Gypsy Cello δεν εχει παντα σημασια το ωραιος, οσο για τις κοινωνικες επιταγες κ τις κοινωνικες συμβασεις, πιστευω οτι αναλογως κ το τι θελεις ειτε θα γραψεις κατι στα @@ σου κ θα το απορριψεις, ειτε οτιδηποτε αλλο...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αφού είσαι άνθρωπος που δεν δίνει σημασία στις κοινωνικές επιταγές γιατί σκας για την ηλικία. Έχω ξαδέρφια 40 χρονών που ακόμα κάνουν ελεύθερη ζωή. Αλλά είναι ωραία παιδιά. :)
    Gypsy Cello εχω κανει ολοκληρο θεμα παλιοτερα που εξηγω γιατι σκαω. λεγοταν "Θελω εναντιον Πρεπει", κι εξηγουσα εκει οτι στην ουσια δε σκαω ακριβως εγω, απλα αυτο ειναι που με σπρωχνουν ολοι οι υπολοιποι να κανω. απ'τους γονεις πχ που θελουν να δουν εγγονια, μεχρι και την υπολοιπη κοινωνια που σε θελει να εχεις οικογενεια καπου στα 30 σου, και με καριερα για να θεωρησαι πετυχημενος. αλλιως λενε καταντησες σαν τις καημενες γεροντοκορες, μονος σου κλπ. εμενα προσωπικα στ'αρχιδια μου, και μακαρι να εφευγα τελειως να μη ζουσα καθολου εδω και μπλεκω σ'αυτου του ειδους τις "συγκρισεις"...

Quote Originally Posted by void View Post
    ΚΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ........ ...............
    <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Gypsy Cello εχω κανει ολοκληρο θεμα παλιοτερα που εξηγω γιατι σκαω. λεγοταν "Θελω εναντιον Πρεπει", κι εξηγουσα εκει οτι στην ουσια δε σκαω ακριβως εγω, απλα αυτο ειναι που με σπρωχνουν ολοι οι υπολοιποι να κανω. απ'τους γονεις πχ που θελουν να δουν εγγονια, μεχρι και την υπολοιπη κοινωνια που σε θελει να εχεις οικογενεια καπου στα 30 σου, και με καριερα για να θεωρησαι πετυχημενος. αλλιως λενε καταντησες σαν τις καημενες γεροντοκορες, μονος σου κλπ. εμενα προσωπικα στ'αρχιδια μου, και μακαρι να εφευγα τελειως να μη ζουσα καθολου εδω και μπλεκω σ'αυτους του ειδους τις "συγκρισεις"...

κανείς δεν ασχολείται επί της ουσίας με τις κοινωνικές επιταγές εκτός από τη θεια μου την Κατίγκω στο χωριό.
    Αγάπη θέλουμε και κάποιον να μας τρίβει το μουσουδάκι για να κοιμηθούμε πιο όμορφα. Και αυτό είναι ανάγκη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

αμα φωναξω void τωρα, θα ειναι σαν να φωναζω το nickname μου στ'αγγλικα...

ναι, αλλά δεν ήξερα ότι χρησιμοποιούταν ήδη η έννοια στο φόρουμ, τυχαίο ήταν!
    εγώ λέμε να πάμε διακοπές , να ηρεμήσουμε λίγο :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    διακοπες πανε οι αλλοι για μας, εμεις δεν εχουμε αναγκη απο διακοπες, δε καταλαβαινουμε ουτε κρυο ουτε ζεστη! αν παρολαυτα εχεις κατι καλο να προτεινεις στειλε μου pm (αλλα εισαι κι εσυ πιασμενη, οποτε μη το κανεις και ζηλεψει ο δικος σου, αρκετα τραβολογηματα ειχα τελευταια).

Quote Originally Posted by void View Post
    κανείς δεν ασχολείται επί της ουσίας με τις κοινωνικές επιταγές εκτός από τη θεια μου την Κατίγκω στο χωριό.
    Αγάπη θέλουμε και κάποιον να μας τρίβει το μουσουδάκι για να κοιμηθούμε πιο όμορφα. Και αυτό είναι ανάγκη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
    επετρεψε μου να το βλεπω λιγο διαφορετικα, καθοτι προτιμω τη μοναξια απο να χαραμιζομαι σε σχεσεις του κωλου, με μια που δε μου ταιριαζει και δεν υπαρχει κατανοηση, ειδικα οταν ειναι ανικανη να αρθρωσει λεξη και ειναι πιο επιφανειακη κι απο τα μοντελα στα καλλιστεια που ξερουν τις απαντησεις των ερωτησεων απο πριν. οταν γνωριστεις σε μια παρεα και πεις εισαι ανω των 25 και δεν εχεις σχεση, τοτε βγαινεις προβληματικος κι ανικανος, ακριβως οπως και με το θεμα της δουλειας, αμα δεν εχεις καταφερει να εισαι καπου σταθερα και να βγαζεις λεφτα (το αν ζεις ή οχι με τους γονεις στο ελλαδισταν του 2011 ειναι αλλο θεμα).

Senior Member
    Διάβαζα τώρα στις ειδήσεις για έναν ακομα βιασμό από αλοδαπό. Τι διάολο τους ταίζουν και τους στέλνουν εδώ καβλωμένους... κάθε λίγο και λιγάκι το ίδιο γίνεται.. έλεος

Senior Member
    Παιδιά κάτι ακόμα, προσοχή άκουσα σήμερα για δηλητιριασμους απο φαγητά και δεν είμαι και πολύ καλά εδω και λίγη ώρα.

Senior Member
    από τι φαγητά; εσύ τι έφαγες;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ει μην παθεις κ τιποτα κ μεινεις στον τοπο (στο φορουμ!!)
    σοβαρα ρε συ ?? καλα κανω εγω κ τρωω μονο φρουτα!!
    να αποφευγεις τα εξω κ τα ετοιμα ρε συ..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ναι, φαγητό απέξω έφαγα, συνήθως είναι καλό αυτό το συγκεκριμένο, σήμερα με πείραξε, τεσπα, είμαι κάπως καλύτερα τώρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ει μην παθεις κ τιποτα κ μεινεις στον τοπο (στο φορουμ!!)
    σοβαρα ρε συ ?? καλα κανω εγω κ τρωω μονο φρουτα!!
    να αποφευγεις τα εξω κ τα ετοιμα ρε συ..
    Θα στεναχωρηθείς για μένα αν πάθω κάτι :) ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Διάβαζα τώρα στις ειδήσεις για έναν ακομα βιασμό από αλοδαπό. Τι διάολο τους ταίζουν και τους στέλνουν εδώ καβλωμένους... κάθε λίγο και λιγάκι το ίδιο γίνεται.. έλεος
    Εσύ μπορείς να κόψεις τις μαλακίες?
    Γιατί έχω διαβάσει από σένα τα άπειρα ρατσιστικά, μην το παίζεις μετά ανθρωπιστής, γιατί κάποιες δε μασάνε να βαφτίζουνε τη μισαλλοδοξία ανθρωπισμό.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εσύ μπορείς να κόψεις τις μαλακίες?
    Γιατί έχω διαβάσει από σένα τα άπειρα ρατσιστικά, μην το παίζεις μετά ανθρωπιστής, γιατί κάποιες δε μασάνε να βαφτίζουνε τη μισαλλοδοξία ανθρωπισμό.
    Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους αλοδαπούς, δηλαδή όλους τους αλοδαπούς, ωστόσο είναι μέρος του κόσμου της νύχτας όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά, δεν είμαι υποχρεωμένος να τους γράφω και καλά λόγια, έλεος.

Και σε παρακαλώ μίλα καλύτερα. Εσένα ειδικά δεν σε έχω βρίσει.
    Last edited by carrot; 28-06-2011 at 00:02.

Senior Member
    Η επιλεκτική ανθρωπιά... Δεν εννόησες, δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα. Γιατί δεν έχω θέμα να υποστηρίξω πάντα ό,τι πιστεύω και έχω ως αρχή. Μην το θολώνεις, άστο, δεν σε παίρνει. Τη μία για αράπη, την άλλη αν μια ******* πονάει άραγε, τώρα θα πας να ανοίξεις ένα νήμα γιατί είσαι μόνος σου. Όποιος μισεί μένει μόνος του. Όποιος αγαπάει, δε μένει. Τυχαίο? Δε νομίζω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας