Το ίδιο και με το ηλεκτροσόκ, θα προσέθετα. Μπορεί να επαναφέρει την καρδιά, αλλά να κάψει τον εγκέφαλο. Εξαρτάται πώς θα χρησιμοποιηθιεί.
Printable View
Το πήλινγκ σε ιδιωτικό γιατρό το έκανα. Για τα χαπάκια απευθύνθηκα σε δερματολόγο του Ευαγγελισμού, οπότε αναγκαστηκά πρέπει να συνεχίσω σ' αυτόν. Το κρίμα της υπόθεσης όμως είναι ότι ευελπιστούσα μέχρι το καλοκαίρι να έχω αναβαθμίσει την εξωτερική μου εμφάνιση και τελικά η μόνη "βελτίωση" που πέτυχα ήταν η ανακάλυψη του μουσιού.
αν υποψιαστώ ότι το ΑΗΑ έχει κάποια σχέση με την απινίδωση και πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη εποχή για να την "υποστείς"... τέζαρα!!
Χαχα, αυτό λέω κι εγώ. Μάλιστα, το πρώτο αποτέλεσμα που μου έβγαλε η google είναι "American Heart Association". Κάτι έχει μπερδέψει η Μαρκέλλα εν τοιαύτη περιπτώσει.
Ναι, κι εγώ αυτό είδα, Sheldon! Αλλά επειδή δεν κόλλαγε πουθενά ούτε αυτό, λέω μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει για να το λέει!
Το θέμα είναι Μαρκέλα, ότι απάντησες παραθέτοντας δικό μου σχόλιο περί απινίδωσης...
(ντιπ καταντίπ σουρεάλ κατάσταση...) :)
Εντάξει βρε Μαρκέλα, εμείς φταίμε. Απλά βιαστήκαμε να τρέξουμε στη Google προς βοήθεια και πέσαμε πάνω στο ίδιο αποτέλεσμα!
(ωχ, Θε μου, συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο...) :D
Γκούφυ αν διανοηθώ ότι σ' απογοήτευσα, θα πέσω να κοιμηθώ γιατί και νυστάζω!
http://smileys.smilchat.net/emoticon...n/nounours.gif