Τι σκέφτεστε; - Page 612
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 612 of 1532 FirstFirst ... 1125125626026106116126136146226627121112 ... LastLast
Results 9,166 to 9,180 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τελικά, άμα δεν προσέξεις αρκετά, το πήλινγκ μπορεί να προκαλέσει περισσότερες βλάβες απ' αυτές που προτίθεται να διορθώσει. Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος με άλλα λόγια.
    Το ίδιο και με το ηλεκτροσόκ, θα προσέθετα. Μπορεί να επαναφέρει την καρδιά, αλλά να κάψει τον εγκέφαλο. Εξαρτάται πώς θα χρησιμοποιηθιεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Θα μπορούσες να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη στου Συγγρού. Είναι κορυφές δερματολόγοι
    εκεί μέσα και απ' ότι είχα ακούσει κάνουν και χημικό πήλινγκ. Σε ιδιωτικό γιατρό πηγαίνεις?
    Το πήλινγκ σε ιδιωτικό γιατρό το έκανα. Για τα χαπάκια απευθύνθηκα σε δερματολόγο του Ευαγγελισμού, οπότε αναγκαστηκά πρέπει να συνεχίσω σ' αυτόν. Το κρίμα της υπόθεσης όμως είναι ότι ευελπιστούσα μέχρι το καλοκαίρι να έχω αναβαθμίσει την εξωτερική μου εμφάνιση και τελικά η μόνη "βελτίωση" που πέτυχα ήταν η ανακάλυψη του μουσιού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Το ίδιο και με το ηλεκτροσόκ, θα προσέθετα. Μπορεί να επαναφέρει την καρδιά, αλλά να κάψει τον εγκέφαλο. Εξαρτάται πώς θα χρησιμοποιηθιεί.
    επίσης, το χημικό πήλινγκ, όπως και τα ΑΗΑ πρέπει να γίνονται από φθινόπωρο έως και
    φλεβάρη αν δεν κάνω λάθος, μετά λόγω ηλιοφάνειας απαγορεύονται. Προλαβαίνεις τώρα?
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    επίσης, το χημικό πήλινγκ, όπως και τα ΑΗΑ πρέπει να γίνονται από φθινόπωρο έως και
    φλεβάρη αν δεν κάνω λάθος, μετά λόγω ηλιοφάνειας απαγορεύονται. Προλαβαίνεις τώρα?
    Τι είναι τα AHA;
    Από του χρόνου εννοούσα. Έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται, όχι μόνο λόγω ηλιοφάνειας, αλλά και επειδή αντενδείκνυται παράλληλα με την αγωγή εκείνη.

Senior Member
    αν υποψιαστώ ότι το ΑΗΑ έχει κάποια σχέση με την απινίδωση και πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη εποχή για να την "υποστείς"... τέζαρα!!

Senior Member
    Χαχα, αυτό λέω κι εγώ. Μάλιστα, το πρώτο αποτέλεσμα που μου έβγαλε η google είναι "American Heart Association". Κάτι έχει μπερδέψει η Μαρκέλλα εν τοιαύτη περιπτώσει.

Senior Member
    Τι είναι τα AHA;
    Από του χρόνου εννοούσα. Έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται, όχι μόνο λόγω ηλιοφάνειας, αλλά και επειδή αντενδείκνυται παράλληλα με την αγωγή εκείνη.
    είναι το πήλινγκ με οξέα φρούτων. Εφαρμόζεται σε κέντρα αισθητικής κυρίως κι αντιμετωπίζει τις χρωματικές δυσχρωμίες.

Senior Member
    είναι το πήλινγκ με οξέα φρούτων. Εφαρμόζεται σε κέντρα αισθητικής κυρίως κι αντιμετωπίζει τις χρωματικές δυσχρωμίες.
    Α... Εντάξει, καλά κρασιά... Τλείως μούφα είναι αυτό.
    PS: Μάλλον έπρεπε εξαρχής να πάω στο "Συγγρός".

Senior Member
    Ναι, κι εγώ αυτό είδα, Sheldon! Αλλά επειδή δεν κόλλαγε πουθενά ούτε αυτό, λέω μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει για να το λέει!
    Το θέμα είναι Μαρκέλα, ότι απάντησες παραθέτοντας δικό μου σχόλιο περί απινίδωσης...

(ντιπ καταντίπ σουρεάλ κατάσταση...) :)

Senior Member
    Χαχα, αυτό λέω κι εγώ. Μάλιστα, το πρώτο αποτέλεσμα που μου έβγαλε η google είναι "American Heart Association". Κάτι έχει μπερδέψει η Μαρκέλλα εν τοιαύτη περιπτώσει.
    κατ' ευθείαν.. κάτι έχει μπερδέψει η Μαρκέλλα! Τί να υποθέσω για τα βιαστικά συμπεράσματα αμφοτέρων?

Senior Member
    κατ' ευθείαν.. κάτι έχει μπερδέψει η Μαρκέλλα! Τί να υποθέσω για τα βιαστικά συμπεράσματα αμφοτέρων?
    Δεν είπα εγώ κατευθείαν! Απλά στην περίπτωση που εννοούσες το άλλο!
    Τι υπαινίσσεσαι δηλαδή, ότι κάνουμε συμμαχίες και σε στοχοποιούμε;

Senior Member
    Εντάξει βρε Μαρκέλα, εμείς φταίμε. Απλά βιαστήκαμε να τρέξουμε στη Google προς βοήθεια και πέσαμε πάνω στο ίδιο αποτέλεσμα!

(ωχ, Θε μου, συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο...) :D

Senior Member
    Δεν είπα εγώ κατευθείαν! Απλά στην περίπτωση που εννοούσες το άλλο!
    Τι υπαινίσσεσαι δηλαδή, ότι κάνουμε συμμαχίες και σε στοχοποιούμε;
    το κατ' ευθείαν εγώ το έβαλα για να τονίσω το βιαστικό του συμπεράσματος! Δεν το σώνεις με τίποτα sheldon!

Senior Member
    το κατ' ευθείαν εγώ το έβαλα για να τονίσω το βιαστικό του συμπεράσματος! Δεν το σώνεις με τίποτα sheldon!
    Εντάξει Μαρκέλλα, έχεις το ελεύθερο να πιστεύεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου. Έχουν πέσει πάνω μου χίλια δυο προβλήματα κι εγώ δεν έχω τίποτα καλύτερο να ασχοληθώ απ' το να κακολογήσω τη Μαρκέλλα. Ό,τι πεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Εντάξει βρε Μαρκέλα, εμείς φταίμε. Απλά βιαστήκαμε να τρέξουμε στη Google προς βοήθεια και πέσαμε πάνω στο ίδιο αποτέλεσμα!

(ωχ, Θε μου, συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο...) :D
    Γκούφυ αν διανοηθώ ότι σ' απογοήτευσα, θα πέσω να κοιμηθώ γιατί και νυστάζω!

http://smileys.smilchat.net/emoticon...n/nounours.gif
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις