http://kampouristv.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html
Printable View
mnimonio, το λινκ που παρέθεσες, για ποιό θέμα τελικά το πόσταρες, γιατί κάτω από το πρώτο της μετανάστευσης, είδα και τους "εγέρθητω"
και φαντάζομαι είναι συνδυαστικές οι προθέσεις σου, οπότε εγώ τουλάχιστον, δεν θ' ασχοληθώ πάλι με την ταμπέλα " πας μη Έλλην βάρβαρος " κ.λπ.,
γιατί με βάρβαρους μνημονιακούς πολιτικούς, μη νομίζεις ότι διαφέρουμε πλέον από τους εδώ Πακιστανούς, που κάποιοι αποβλακωμένοι ακόμα τους βρίζουν,
γιατί τώρα υπάρχουν και για να μας θυμίζουν το χάλι μας? Ας αφήσουμε πιά την υποκρισία και την κοντόφθαλμη οπτική, γιατί κι οι Έλληνες υπήρξαν
οικονομικοί μετανάστες, κάποιες δεκαετίες πίσω, ενώ και σήμερα, άρον-άρον φεύγουν και καλά κάνουν.. που συνεχώς την κάνουν αξιόλογοι νέοι άνθρωποι,
απ' αυτήν εδώ την κωλοχώρα και στα πάτρια.. τελικά θα μείνουν απ' ότι φαίνεται μόνο οι γέροι κι οι γριές, που τους έχουν για ξέβγαλμα..
Και δεν ήσουν αφορμή εσύ που απάντησα, αλλά ένας πολύ αξιόλογος γνωστός μου, που έκανε όνειρα κι ήθελε να παραμείνει.. αλλά τελικά
έφυγε μετανάστης και καλύτερα γι' αυτόν, διότι εκεί που πήγε θα έχει τουλάχιστον μέλλον, ενώ εδώ σε λίγο δεν θάχουμε ούτε παρόν!..
Του εύχομαι κι από δω " Ό,τι το καλύτερο, στη νέα ζωή του! "
Kαταρχην δεν νομιζω οτι πρεπει να λαβω την αδεια σου στο τι θα ποσταρω..Ενα το κρατουμενο.Παρακατω.. Προσωπικα το αρθρο το βρηκα καταπληκτικο που παρουσιαζει την πραγματικη εικονα του προβληματος της λαθρομεταναστευσης και της υποκρισιας καποιων.
Δευτερον το τι κανεις με την φαντασια σου την πλανευτρα επειδη οποιος μιλησει για λαθρομεταναστευτικο να αποκαλειται εμμεσως ως "εγερθητω" ή φασιστας και λοιπες αηδιες,ειναι δικο σου θεμα.Δεν ειχα καμια προθεση λοιπον τετοια..Αν το αρθρο ειναι προσβλητικο ή δεν χωραει στην ενοτητα αυτη ας το αφαιρεσει καποιος διαχειριστης.
Η πάγια τακτική διαστρέβλωσης όσων γράφονται.. Εξάλλου, μια σχετικά πρόσφατα δημοσιευμένη έρευνα στο Psychological Science, δείχνει ότι υπάρχει
μάλλον και κάποια σύνδεση ανάμεσα στο IQ και τον ρατσισμό, τον συντηρητισμό και τις προλήψεις, για όσους εμμένουν σε τέτοιες ιδεολογίες.
Αν αυτο το αρθρο σε παραπεμπει σε ολα αυτα που προανεφερες και οχι σε μια πραγματικοτητα που καποιοι αρνουνται να την δουν,ειτε λογω κομματικων παρωπιδων,ειτε απο αυτα που καταπινει απο τα ΜΜΕ,ειτε λογω δηθενιας,τοτε τι να πω!
Τις ερευνες τις αφηνω σε εσενα..Λοιπον το εβαλα επειδη θεωρω οτι πρεπει να διαβαστει,αν διαβαστει!Τα υπολοιπα περι ερευνων και επιστημονικων θεματων..Δικα σου!
Και εννοειται αν θεωρειται ρατσιστικο και προσβλητικο να αφαιρεθει απο τους αρμοδιους.
Εξαλλου και να θελει κανεις να τοποθετηθει επι του θεματος,θα του κοτσαρετε την ταμπελα του χρυσαυγιτη,του φασιστα,του Χιτλερ και λοιπες ασχετοσυνες..Βαλε και τις επιστημονικες ερευνες για το IQ θα παει να κρυφτει ο ανθρωπος!
Δεν χρειάζεται να πεις κάτι, γιατί το διαφορετικό χρειάζεται να το αντιληφθείς και να το κατανοήσεις,
γι' αυτό μελέτησε εδώ: http://www.unhcr.gr/1againstracism/
..μπορεί να σου χρειαστεί αν φύγεις μετανάστρια εσύ ή κάποιος δικός σου, ώστε νάχετε περισσότερη κοινωνικοποίηση και λιγότερες ανασφάλειες.
Αλλά κι εδώ να μείνεις και πάλι θα σου χρειαστεί, γιατί η Ελλάδα δεν κινδυνεύει απ' τους φτωχούς μελαμψούς, αλλά απ' τους ζάμπλουτους.. που
την αγοράζουν κοψοχρονιά! Αυτό κι αν είναι υποκρισία!
Αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα Μις!Κανεις δεν μιλησε για τον νομιμο μεταναστη,ουτε και για μελαμψους..Πας την κουβεντα σε αλλα μονοπατια και εγω δεν ακολουθω.
Καλο σου βραδυ.
Μα ποιός σου είπε τώρα, ότι εγώ υπονοώ τους παράνομους και με τον όρο "μελαμψούς"? Αν και το λινκ που παρέθεσες - αν το διάβασες! - δεν αναφέρεται
μόνο σε νόμιμους(!) και παράνομους, αλλά γενικά κι αόριστα στο μεταναστευτικό. Λοιπόν, για να καταλάβεις, γιατί απ' ότι βλέπω τώρα και μ' όσα έγραψες..
ότι μάλλον η έρευνα τελικά επιβεβαιώνεται.. :p με το "μελαμψούς" εννοώ π.χ. κι εσένα, που είσαι μετανάστρια εδώ και δεν τόχεις πάρει χαμπάρι ακόμα και νομίζεις
πως όσα λες, τα παίρνει κανείς σήμερα στα σοβαρά κι ειδικά με τα χάλια, που έχει αυτό το κράτος. Μετά, στους βαρυποινίτες αλβανούς, ο Σαμαράς πρώτος,
άνοιξε τα σύνορα κι αυτό δεν το είπες, γιατί τσούζει η αλήθεια.. Κι εγώ καταδικάζω το μέγεθος της εσωτερικής μετανάστευσης, που είναι και πολύ
σοβαρότερο, γιατί μαζεύτηκαν όλα τα χωριά στην Αθήνα, ερημώνοντας την επαρχία, αλλά δεν λέω όλη την ώρα τα ίδια και τα ίδια! Άσε που άμα πέσει καμιά πείνα,
τέτοια, που ούτε το συσσίτιο της ενορίας σου δεν θάχει να σε ταϊσει, τότε στο χωριό σου, ίσως την βγάλουν καθαρή, γιατί στη πρωτεύουσα θα φάει ο ένας τον άλλο.
Μ' άλλα λόγια ρε συ αν στο σπίτι του κρεμασμένου, ένας συγγενής αντί να το κλείνει, συνεχίζει χαζά "αφ' υψηλού και υπεράνω", να μιλάει για σχοινί.. τότε
μάλλον ή έχει ψυχολογικά.., αλλά και βαθιά κοινωνικά θέματα ή έχει χαμηλό IQ ή στη χειρότερη.. και τα δύο.
Υ.Γ. Θάθελα να μην μ' απαντήσεις, γιατί τελικά υπάρχει τεράστιο χάσμα απόψεων, όπως ανάμεσα στους γνήσιους πρωτευουσιάνους και τους άλλους "Αθηναίους"
Κι ο Ζάχος Χατζηφωτίου έλεγε: " Έξω οι βλάχοι απ' την Αθήνα " Ωστόσο τους χωριάτες, που μας κατσικώθηκαν εδώ, δεν τους πήραμε στο κυνήγι, γιατί τους επέβαλαν
οι τότε χουντοδεξιές κυβερνήσεις κι άσχετα αν διαφέραμε, τους δεχτήκαμε.. Κι είναι αυτοί δυστυχώς σήμερα, που έχουν κι άποψη από πάνω κατά των μεταναστών.:p Ω, Θεέ!
Αλλά μέρα που είναι ας το διασκεδάσουμε και μ' ένα αγαπημένο μου άσμα: http://www.youtube.com/watch?v=hgT-cUp5ssk
μαρκέλα συγνώμη που θα επέμβω αλλά τι έχεις να πεις για τον, κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ (ή Κανονισμός 343/200200) όπου έχει ψηφιστεί και λέει ότι ο μετανάστης πρέπει να γυρίζει στην χώρα που μπήκε πρώτα, είναι Ευρωπαϊκό και πρέπει να σκεφτείς ότι η Ελλάδα με τα σύνορα της είναι συνήθως η πρώτη χώρα, γενικός έτσι το αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι μήπως αυτό θέλει να πει το mnimonio; Δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά δες τι ψήφισαν, αν και έχουν πολλά προβλήματα με τα ανθρωπιστικά δικαιώματα, με αυτό τον κανονισμό.
Οχι δεν θα απαντησω γιατι δημιουργεις ατερμονες συζητησεις,παντα βασει δικων σου συμπερασματων.Εγω πολιτικη σε φορουμ υποστηριξης δεν θα κανω,βρηκα καλο το αρθρο ξαναματαλεω και ο καθενας ας το ερμηνευσει οπως θελει.
Εγω θελω να πω οτι μεσα σε ολες τις προδοτικες αποφασεις ηταν και το ΔουβλινοΙΙ και επεται και ΙΙΙ..Δεν γινεται καποιος που τοποθετειτε στο θεμα λαθρομεταναστης,να αποκαλειται απο καποιους δηθεν,ως φασιστας,ως ρατσιστης,Χιτλερ και λοιπες καραμελες παρμενες απο κομματικες συνιστωσες και πουλημενα ΜΜΕ.
Λοιπον επαναλαμβανω το αρθρο ειναι σαφες,δεν εχει κομματικη χροια,αλλο αν καποιοι την διαφωνια στο ζητημα των λαθρομεταναστων την βαπτιζουν ακροδεξια :)
Να συνεχιζεις ομως την συζητηση λεγοντας τα δικα σου και μετα να βαζεις υστερογραφο "Θα ηθελα να μην απαντησεις" αυτο πως μπορει να το ερμηνευσει κανεις?Καλο απογευμα!
Μαριάννα, δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη! Η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο μέλος έχω σταματήσει ν' απαντάω, γιατί δεν βγάζεις κι άκρη..
αλλά και δεν μ' ενδιαφέρουν καν και οι απόψεις του κι αν πόσταρα ξαναλέω το έκανα κατ' εξαίρεση και γιατί πολύ δικός μου άνθρωπος μετανάστευσε
πρόσφατα και το θέμα ειλικρινά με πονάει πολύ.. Τη στιγμή, που φεύγουν από την χώρα, γιατί εδώ δεν υπάρχει αύριο, άνθρωποι που αξίζουν.. κι έχουν
πολλά να δώσουν, το βρίσκω πολύ γελοίο κι ανάξιο λόγου, το να κάτσω ν' ασχοληθώ με τις ξεπερασμένες αντιλήψεις του καθενός για τους μετανάστες.
Μετά η Ελλάδα δεν θέλει τα παιδιά της, θα θέλει τους ξένους? Τί λέμε τώρα? Ευτυχώς, τουλάχιστον που στο εξωτερικό υπάρχει στοιχειώδης παιδεία..
Δεν καταλαβαινω ενα πραγμα..Τα κομπλεξ σου τα βγαζεις μονο εδω?Ολοι εχουμε θεματα καλως ή κακως αλλα με καποιο τροπο τα αντιμετωπιζουμε..δεν κοροιδευουμε ουτε τους εαυτους μας,ουτε τους γυρω και ποσο μαλλον ενα φορουμ αμα λαχει να ουμε!
Ξερεις Μαρκελα επειδη αισθανεσαι σαν πορτιερης εδω μεσα και το πιο τραγικο ισως,εξαρτιεται ολη η προσωπικοτητα σου απο εδω μεσα θα σου πω μονο οτι οταν εγω σεργιανιζα εδω εσυ πηγαινες..Γραφω κατ'επιλογη πλεον,γι'αυτο κανε μου την χαρη και μην ασχολεισαι μαζι μου,μην ασχολεισαι με "αυτο το μελος" το παρακατιανο οπως εννοεις..
Ασε τον καθενα στις ξεπερασμενες αποψεις του και μην του κολλας ταμπελες!
Συνεχισε να γλυφεις,συνεχισε να βγαζεις χολη αλλα παραπερα απο τον μικροκοσμο σου δεν θα πας..Θα παρεις και υποτροφια απο εδω!Μην το ξεχνας και αυτο..!!
Οσο για το τελευταιο σου σκελος οι πολιτικοι δεν θελουν την Ελλαδα και οχι η Ελλαδα τα παιδια της και επειδη την εχεις αναφερει πολλες φορες ως σκατοχωρα και μαλιστα συμφωνα με τα λεγομενα σου εξω υπαρχει στοιχειωδης παιδεια,φυγε κοριτσι μου..Τουλαχιστον να μεινουν αυτοι που εχουν καποια ιδανικα και πατριωτικα αισθηματα και ισως να καταφερουν κατι..Ισως..!
Αντε γεια τωρα απο το "αυτο το μελος" φωτεινε παντογνωστη..(να ηξερες ποσοι γελανε μαζι σου)
Ηλιάννα μου, σ' ευχαριστώ, για τα καλά σου λόγια και το κάνω σήμερα εδώ, για να μη γίνεται κι άλλο κατάχρηση στο θέμα του Keep..
Προσπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω, παρ' όλο, που η αλήθεια είναι πως από τότε που αποχωρήσατε το κλίμα βάρυνε..
Χάθηκε η χαρά, η αισιοδοξία κι η θετική διάθεση, που υπήρχε για κάποιους μήνες εδώ μέσα..
Χαίρομαι που συμφωνείς μ' αυτά που έγραψα, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν πάντα, αυτοί που ενοχλούνται, όταν τους κάνεις όσα οι ίδιοι κάνουν πρώτοι και
που θα προκαλούν και χωρίς καν να τους ενοχλήσει ο άλλος, γιατί κινούνται απέναντί σου θολωμένοι από τα απωθημένα τους, ψάχνοντας κάποιον για σάκο
του μποξ, για να ξεσπάνε πάνω του τα όσα οδυνηρά έχουν βιώσει..
ΥΓ ..συνήθως το τραγικό είναι, ότι μένουν στάσιμοι, αλλά και στο τέλος γι' αυτό και μόνοι! Κι αντί να πολεμάνε να βγουν από τ' αδιέξοδά τους, πολεμάνε
κάθε τι το διαφορετικό, στην προσπάθειά τους να "πάρουν" μαζί τους κι άλλους.. Έλεος!
Mαρκελα μιας και πανω κατω εχω καταλαβει τι παιζεται , θα σου ελεγα απλα μην ασχολησε παραπανω απο οσο πρεπει και το βασικοτερο να μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω.
Στο κατω κατω το φορουμ ειναι ενα μερος της εικονικης σου ζωης και οχι της πραγματικης. . .
Καλημέρα Μπέτελ,
ίσως συμπάσχεις επειδή κατά κάποιο τρόπο είσαι μετανάστρια, γιατί όλ' αυτό ξεκίνησε μόνο γι' αυτό το λόγο, που απαιτούσε στοιχειώδη σεβασμό και
μ' αυτή την ευκαιρία που μου δίνεις θέλω να ευχαριστήσω θερμά κι όλα μέλη με στήριξαν πάνω σ' αυτό..
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες.. και συμφωνώ μαζί σου!
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!
Η κυβέρνηση καταργεί Πανεπιστήμια και σχολές, προσκυνώντας τους φασίστες τοκογλύφους,
αδιαφορώντας για την Παιδεία της χώρας που γίνεται κομμάτια!
Κλείνουν τα ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, βάζουν λουκέτο στην Παιδεία της Δ. Ελλάδος.
Σοβαρό κλονισμό υπέστη η υγεία του ενός από τους απεργούς πείνας του Μεσολογγίου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Πρόκειται για τον καθηγητή του ΤΕΙ Φώτη Τσιφοπανόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε την απεργία πείνας μαζί με το δήμαρχο Μεσολογγίου Π. Κατσούλη και
τη διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Γ. Μούτσιου – Νικολοπούλου, σε ένδειξη αντίδρασης για το σχέδιο «Αθηνά» και το επιχειρούμενο κλείσιμο του ΤΕΙ.
Ο κ. Τσιφοπανόπουλος μετά από 8 ημέρες αποχής από το φαγητό και έχοντας προβλήματα υγείας δεν άντεξε και σήμερα το πρωί κατέρρευσε. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο
προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Η ώρα της αποχώρησης από την Πινακοθήκη ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, αφού όλοι όσοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα,
ενώ ο δήμαρχος και η κα Μούτσιου τον αγκάλιασαν δακρυσμένοι και κάτω από μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Αυτή την ώρα ο κ. Τσιφοπανόπουλος υποβάλλεται σε εξετάσεις..
http://indobserver.blogspot.gr/2013/...g-post_19.html
Υ.Γ ..γιατί αμόρφωτοι κι αστοιχείωτοι θα τρώμε ο ένας τον άλλο, πιό άνετα και χωρίς τύψεις κι ενοχές!
Καλημέρα Μαρκέλα.
Προσπαθείς και εσυ με το δικο σου τροπο, αγωνίζεσαι, όσο αδυναμοι κι αν ειμαστε σε τελική ανάλυση, ενάντια σ αυτους που οδηγησαν τον τοπο μας σ αυτες τις ολεθριες καταστασεις. Μονο που αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις για μέτρα όπως κι αυτοι που καταντησαν τον τοπο, αμα προσέξεις, καλά την έχουν. Εχουν διασφαλίσει καλα για τους εαυτους τους ψηλό επίπεδο διαβίωσης. Ο απλός κόσμος, ο ανθρωπος που νυχθημερον κοπιαζει για εναν εξευτελιστικο μισθό, αυτοί που εντιμα εργαζονταν μια ζωη καλουνται να πληρωσουν δήθεν για το συμφερον του τοπου τα λάθη και τη διαφθορα άλλων, που εχουν ακομα το θρασος να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο ως προς τις αιτιες του κακού.
Μην σε καταβαλλουν τα υποτιμητικα σχόλια του καθενός στο φορουμ. Εδω μπορει να μπαινει καθε καρυδιας καρυδι. Εισαι απο τους ανθρωπους που μεσα απο τον ειλικρινή, με καλή διάθεση υποβοηθητικό και ήρεμο σε ύφος λόγο τους έχουν βοηθησει κόσμο εδω, ειτε μια ενθαρρυνση ήταν είτε μια ιδέα είτε ένας τροπος λύσης.
Η αποψη ενος δε χαλα την καλή σου εικονα. Αμα η γενικη εικονα ειναι καλή τον κακο λογο του ενος τον προσπερναμε. Απ εκει και περα ειναι δικαιωμα του καθενος να μπαινει στο χωρο όσο και όποτε θελει και να σχολιάζει όποιο θεμα θελει φτανει να ειναι στα πλαισια των κανονων λειτουργιας του φορουμ και να σεβεται τους αλλους, κι εσυ εισαι πάντα σ αυτα τα πλαισια.
Για να λυθεί - άσε που δεν λύνεται - το λαθρομεταναστευτικό στην Ελλάδα μια χώρα με τέτοια διαμόρφωση που το διευκολύνει κιόλας (ακτογραμμή),
θα πρέπει να πάρεις μέτρα για την παγκόσμια φτώχεια(!) ή να βάλεις την Τουρκία να σου φυλάει τα σύνορα :p Επομένως, δεν είναι μόνο θέμα πολιτικό!
Γι' αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα.. και επαναλαμβάνω, ότι ιδίως οι "Αθηναίοι" μισούν πάντα κάθε τι το διαφορετικό από κόμπλεξ και μόνο.
Eπειδη σε θεωρω εξυπνη κοπελα,μην τοποθετηθεις παραπανω γιατι θα φας τις κοτσιδες απο τα ασχετα που θα ακουσεις..Και επισης ντροπη σου και αισχος να συμφωνεις με αυτο το φασιστικο αρθρο :P Οι Αθηναιοι μισουν την μπουγατσα με τυρι γι'αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε!
ΛΑΘΡΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
..«Οι Αθηναίοι επιτέλους ανασαίνουν», «Οι Αθηναίοι επιτέλους δε φοβούνται», είναι μερικοί από τους βαρύγδουπους τίτλους των ΜΜΕ,
που επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της πολιτικής Δένδια. Είναι γελοίο όλο αυτό το σκηνικό, όταν αυτή η «ανακούφιση των Αθηναίων»
προήλθε από μόλις 7.000 προσαγωγές μεταναστών, εκ των οποίων συνελήφθησαν 1.500 για έλλειψη εγγράφων και
88 Πακιστανοί επαναπατρίστηκαν, ενώ μέχρι χτες μιλούσαν για την ύπαρξη 1.000.000 παράνομων μεταναστών στην Αθήνα.
Πώς είναι δυνατόν να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά όταν έχει «λυθεί» μόλις το 0,7% του προβλήματος;..
http://kartesios.com/?p=92390
Ευτυχώς που δεν είσαι, γιατί οι "Αθηναίοι" αν τρώνε ακόμα μπουγάτσα.. την τρώνε και τους τρώει, ένα πράμα.. :P
Η μπουγατσα κοριτσια ειναι σημα καταθεν της Σαλονικας κ δν σηκωνω κουβεντα!! Μπουγατσα κ φραπες ειναι δικα μας, εσεις εχετε τα "καλαμακια" κ δν ξερω ποια αλλα τα λετε διαφορετικα! Μην καπηλευεστε τη μπουγατσα μας τωρα! Εμεις σας αγαπαμε!!
(Ελιωσα με το "βλαχοαθηναιοι" παραπανω χαχαχαχαχα!! εμεις τουλαχιστον βλαχοι δν ειμαστε, ειμαστε γνησιοι!!)
Λάκρυ, μη γελάς καθόλου.. :p γιατί οι "Αθηναίοι"/βλαχοαθηναίοι, όπως λες,
που είναι και περισσότεροι από τον μισό πληθυσμό, να δεις πόσο αγαπάνε
αυτοί τον διαφορετικό! Δλδ τον ανάπηρο, που θέλει να περάσει τη διάβαση..
το γέρο/γριά.. και βέβαια για τον ξένο νόμιμο/παράνομο.., ας μην
το συζητήσουμε πάλι.. Μόνο όταν όμως θα πάνε εξωτερικό,
αυτοί κι οι δικοί τους θέλουν άψογη μεταχείριση..
Υ.Γ. όταν ακούω μετά από κάνα τριήμερο.. η επιστροφή των "Αθηναίων" να δεις εγώ πως λιώνω στα γέλια!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ!!Ευγε!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
Οι ίδιοι προδότες που το 2004 μας υπέβαλλαν να αποδεχτουμε το Σχέδιο Ανάν ως τη σωτηρία της Κύπρου πριν λίγες μέρες ειπαν χωρίς δυσκολία Ναι στο καταστροφικο για την κυπριακή οικονομια σχέδιο των Ευρωπαίων. Οπως και τοτε ετσι και σημερα παρουσιαζαν τετοια σχέδια ως τη σωτηρία του τόπου. Και μετα αποκαλούν τους εαυτους τους πατριώτες. Η βουλή, όπως το 2004 ο απλός λαος, τους έδωσε την σκληρή απάντηση. Ούτε η Κύπρος θα χρεοκοπήσει ουτε οι ξενοι θα φυγουν τις καταθεσεις τους απο τη νησι κι ευρωπαιοι δηλα δηλα θα στηριξουν την αποφαση της κύπρου.
Γιάννη καλημέρα! Θερμά συγχαρητήρια στον Κυπριακό Ελληνισμό, που είπε ΟΧΙ για δεύτερη φορά κι έδωσε σ' όλους ένα καλό μάθημα ιστορίας!
Οι προδότες/γερμανοτσολιάδες/δοσίλογοι, που έχουν το μνημόνιο ταμπέλα, τώρα κατάντησαν να στηρίζουν και καλά τ' αποτέλεσμα της Κύπρου(!)
Αλλά έτσι είναι.. κι όπως είπε κι ο Paul Valery " Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι "
Μπράβο στους πολίτες της Κύπρου που διαμαρτυρήθηκαν μαζικά και δεν άφησαν περιθώριο άλλης επιλογής στους κυβερνώντες. Οι λαοί γράφουν την ιστορία τους!!!! Ελπίζω και εύχομαι και την δική μας αφύπνιση... Ας φέρουμε το τέλος μια εποχής! Τέλος στην υποτίμηση της ζωής μας, τέλος στην ανεργία, τέλος στα υποσιτισμένα παιδιά ... ένα τέλος σε μια άρρωστη εποχή .. http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...7%CE%AE%CF%82/
Μπουρτζοβλαχοι χαχαχχα!! Ε τι οταν εννοουνε οτι επιστρεφουν ουσιαστικα σημαινει οτι πηγαν το 3ημερο στο χουριο τους κ μετα ξαναγυρισαν! Το κακο παντως δν ειναι να προερχεσαι απο χωριο η επαρχια (αλλωστε κ εγω δν ειμαι 100% Θεσσαλονικια), αλλα να μην αποδεχεσαι κ παραδεχεσαι την καταγωγη σ κ να πας να το παιξεις κατι αλλο απ αυτο π εισαι! Εκει ειναι π γινεσαι γελοιος κ αποδεικνυεται το κομπλεξ σου!
Επισης συμφωνω μπραβο στην Κυπρο, μπραβο π δεν δεχτηκαν, οχι σαν τους πουλημενους τα τομαρια τους δικους μας π γιναν εντολοδοχοι κ σκυψαν το κεφαλι κ στηθηκαν στα 4 για να μας γαμησουν οι Ευρω-πεη τεχνοκρατες!! Congrats Cyprus! Ioannis2 εσυ μιας κ μενεις εκει ισως ξερεις καλυτερα τι γινεται κ τι κλιμα υπαρχει, so let us now!! :)
Ε ναι ρε συ! Τον άνθρωπο πρώτα κοιτάμε!.. Σίγουρα, δεν έχω τίποτα με τους βλάχους, αλλά ειλικρινά, την κουτοπονηριά και τα κόμπλεξ τους δεν τα μπορώ με τίποτα.
Και είναι κρίμα! Αλλά το ξέρουμε, ότι δεν φταίει σε τίποτα ο φτωχός χωριάτης, που στη μικρή Αθήνα μαζεύτηκε τελικά όλη η Ελλάδα, για να αναπνέει νέφος μέσα σε κλουβιά!
Και το χειρότερο, το πιό κουλό Ειρήνη, είναι ο μπουρτζόβλαχος, όπως τον λες, που κουβαλήθηκε εδώ και με το άλυτο προσωπικό του μνημόνιο..
και που τον ανέχεσαι κιόλας.. να στο παίζει και ρατσιστής! Εκεί, είναι να τρελαίνεσαι τελείως!.. :P
χαχαχα άσε δηλ. που " Ήρθαν τ' άγρια να διώξουν τα ήμερα! " αλλά κι από πάνω " Να φωνάζει ο κλεφτοκοτάς από την Πάνω Μαγουλίτσα, για να φοβηθεί ο Αθηναίος? " Έλεος!
Πώς να πάμε μπροστά μετά ρε συ, μ' όλους αυτούς, που δεν γυρνάνε πίσω στα χωριά τους να καλλιεργήσουν κάνα μαϊντανό.. να φάει ο άμαχος πληθυσμός?
Θα μου πεις: σάμπως θάχουν και κάνα κατσικοχώραφο για να γυρίσουν?.. Μωρέ, άμα πέσει καμιά κατοχική πείνα, τους βλέπω πρώτους να τουμπανιάζουν!..
Μετά τους φταίνε οι μετανάστες! Να δούμε τότε, ποιός θα φάει ποιόν! Ρε άντε πηγαίνετε από κει που ήρθατε και καταντήσατε την Αθήνα βρωμιά και φυλακή!
"Πονάνε" και καλά την Ελλάδα μη χέσω! Ας γυρίσουν στα χωριά τους, αν πονάνε τον τόπο! Εκεί μπορεί και να φάνε κάνα ξεροκόμματο.. εδώ τί κάνουν?..
Απ' τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, Δράσεις κατά
του Ρατσισμού και της ξενοφοβίας - Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος
http://2.bp.blogspot.com/-E9bVwnyzY7...istiki20.3.jpg http://mpalothia.files.wordpress.com...is_21-3-13.jpg
Ποσες μασες ριχνουν οι αντιρατσιστικες ΜΚΟ πανω απο τα πτωματα των λαθρομεταναστων,εχοντας ομως και συρμους ηλιθιων και υποκριτων που τρεχουν για το κομμα και ετσι για την ρουφιανα την ιδεα μωρε!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!!ΚΑΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Για μια Ελλαδα μπατε σκυλοι αλεστε και λογαριασμο μην δινετε...
Αντιρατσισμός
Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Ο αντιρατσισμός είναι μία μορφή συμπεριφοράς
που ανακαλύφθηκε σε τις ρατσιστικές Ηνωμένες Πολιτείες Απανθρώπων,
και γρήγορα εξαπλώθηκε στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο,
καθώς και στις κακές απομιμήσεις του.
Συνίσταται στο εξής:
Όλοι μαζεύονται γύρω γύρω,
και περιμένουν να μιλήσει κάποιος,
και να πει κάτι, που, έστω, ακούγεται ρατσιστικό
ακατοίκητο σπίτι αντιρατσιστή στην επαρχία
(ακόμη καλύτερα αν όντως είναι ρατσιστικό).
Τότες, μονομιάς,
όλοι τον δείχνουν με το δάχτυλο,
και φωνασκούν (3 φορές)...
«Αυτός είναι ρατσιστής, όχι εγώ, όχι εγώ, όχι εγώ»
Σχιζοφρενολογία [επεξεργασία]
συγκέντρωση αντιρατσιστών
Σύμφωνα με τον καθηγητή της Σχιζοφρενολογίας,
δόκτωρα Κουκουκικίδη, του πανεπιστημίου της Βρουδεβέργης,
αιτία αυτής της συμπεριφοράς είναι η υποσυνείδητη,
μα και συνάμα συνειδητή,
προσπάθεια του ατόμου να αποποιηθεί τα ψήγματα (ή καρβέλια ολόκληρα) ρατσισμού
που υπάρχουν μέσα του,
καθώς και τις όποιες τυχόν ενοχές.
Ενώ, το ανάλογο συμβαίνει και στην κοινωνία.
Γι αυτό και εφαρμόζεται το παλιό καλό σύστημα του αποδιοπομπαίου τράγου.
Χαρακτηριστικά του αντιρατσιστή [επεξεργασία]
τυπική (ρατσιστική) αντιρατσιστική ταινία
Εκτός από τη προαναφερόμενη κοινωνική συμπεριφορά,
υπάρχουν και κάποιες άλλες «στάσεις ζωής»
που προδίδουν τον αντιρατσιστή
(το αν αυτό το πρόσωπο βρίσκεται «μέσα» σε καθρέπτη,
δεν αναιρεί την παραπάνω παρατήρηση).
συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν τους κάνει παρέα
θεωρεί βάρβαρο να σφαγιάζονται τα ζώα, αλλά του αρέσουν τα αυγά με μπέικον
θεωρεί βάρβαρο να σφαγιάζονται τα ζώα, αλλά φοράει το δέρμα τους
δεν τρώει κρέας, αλλά βάζει τη μάσκα προσώπου, που έγινε από τα ζωτικά μέρη κάποιου ζώου
συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν κάθεται δίπλα τους στο λεωφορείο
συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν τους θέλει για γείτονες
συμπαθεί κάποιους «ξένους» περισσότερο, και κάποιους άλλους «ξένους» λιγότερο
βρίσκει τη (ρατσιστική) ταινία Η αποστολή (The mission)...
«...πολύ ωραία ταινία,
και αντιρατσιστική!»
έχει Ματέρια και στον εγκέφαλο.
Το τελειωμενο Ελλαντα πατε να το αποτελειωσετε ομως!!
Σου αρεσε συντροφισσα ε?Εμ για να γελασεις το εβαλα!
http://www.tsantiri.gr/politiki/marx...nastefsis.html
Γιατι ουτε τι πρεσβευετε δεν ξερετε..Τρεις λαλουν και δυο χορευουν!
http://1.bp.blogspot.com/-WBlF_xqWf5...ισμός.jpg
Δεν κινδυνεύεις από τον διαφορετικό άλλο! Απ' τον εαυτό σου μόνο κινδυνεύεις!
Ο κίνδυνος αυτός, είναι παράλογος φόβος κι είναι μέσα στο μυαλό σου!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
Ναι τεκνον μου δεν διαφωνει κανεις..!
Αφηστε τις ΜΚΟ να τρωνε τα σωθικα αυτων των ανθρωπων εξαιτιας του "ρατσισμου"
Παμε συντροφοι και συντροφισσες!!
http://youtu.be/fVUUTPZgXbQ
Λιγο γελιο ακομα..!