Το θέμα της ημέρας - Page 165
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 165 of 196 FirstFirst ... 65115155163164165166167175 ... LastLast
Results 2,461 to 2,475 of 2930
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πολύ σωστή τοποθέτηση.
    Για να λυθεί - άσε που δεν λύνεται - το λαθρομεταναστευτικό στην Ελλάδα μια χώρα με τέτοια διαμόρφωση που το διευκολύνει κιόλας (ακτογραμμή),
    θα πρέπει να πάρεις μέτρα για την παγκόσμια φτώχεια(!) ή να βάλεις την Τουρκία να σου φυλάει τα σύνορα Επομένως, δεν είναι μόνο θέμα πολιτικό!
    Γι' αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα.. και επαναλαμβάνω, ότι ιδίως οι "Αθηναίοι" μισούν πάντα κάθε τι το διαφορετικό από κόμπλεξ και μόνο.
    Last edited by μαρκελα; 19-03-2013 at 18:12.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Πολύ σωστή τοποθέτηση.
    Eπειδη σε θεωρω εξυπνη κοπελα,μην τοποθετηθεις παραπανω γιατι θα φας τις κοτσιδες απο τα ασχετα που θα ακουσεις..Και επισης ντροπη σου και αισχος να συμφωνεις με αυτο το φασιστικο αρθρο :P Οι Αθηναιοι μισουν την μπουγατσα με τυρι γι'αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Eπειδη σε θεωρω εξυπνη κοπελα,μην τοποθετηθεις παραπανω γιατι θα φας τις κοτσιδες απο τα ασχετα που θα ακουσεις..Και επισης ντροπη σου και αισχος να συμφωνεις με αυτο το φασιστικο αρθρο :P Οι Αθηναιοι μισουν την μπουγατσα με τυρι γι'αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε!
    Πάντως δεν είμαι Αθηναία. Και προτιμώ την μπουτάτσα με κρέμα ή με ανθότυρο και μέλι.

Senior Member
    ΛΑΘΡΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

..«Οι Αθηναίοι επιτέλους ανασαίνουν», «Οι Αθηναίοι επιτέλους δε φοβούνται», είναι μερικοί από τους βαρύγδουπους τίτλους των ΜΜΕ,
    που επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της πολιτικής Δένδια. Είναι γελοίο όλο αυτό το σκηνικό, όταν αυτή η «ανακούφιση των Αθηναίων»
    προήλθε από μόλις 7.000 προσαγωγές μεταναστών, εκ των οποίων συνελήφθησαν 1.500 για έλλειψη εγγράφων και
    88 Πακιστανοί επαναπατρίστηκαν, ενώ μέχρι χτες μιλούσαν για την ύπαρξη 1.000.000 παράνομων μεταναστών στην Αθήνα.

Πώς είναι δυνατόν να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά όταν έχει «λυθεί» μόλις το 0,7% του προβλήματος;..

http://kartesios.com/?p=92390

Πάντως δεν είμαι Αθηναία. Και προτιμώ την μπουτάτσα με κρέμα ή με ανθότυρο και μέλι.
    Ευτυχώς που δεν είσαι, γιατί οι "Αθηναίοι" αν τρώνε ακόμα μπουγάτσα.. την τρώνε και τους τρώει, ένα πράμα.. :P

Senior Member
    Η μπουγατσα κοριτσια ειναι σημα καταθεν της Σαλονικας κ δν σηκωνω κουβεντα!! Μπουγατσα κ φραπες ειναι δικα μας, εσεις εχετε τα "καλαμακια" κ δν ξερω ποια αλλα τα λετε διαφορετικα! Μην καπηλευεστε τη μπουγατσα μας τωρα! Εμεις σας αγαπαμε!!
    (Ελιωσα με το "βλαχοαθηναιοι" παραπανω χαχαχαχαχα!! εμεις τουλαχιστον βλαχοι δν ειμαστε, ειμαστε γνησιοι!!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Η μπουγατσα κοριτσια ειναι σημα καταθεν της Σαλονικας κ δν σηκωνω κουβεντα!! Μπουγατσα κ φραπες ειναι δικα μας, εσεις εχετε τα "καλαμακια" κ δν ξερω ποια αλλα τα λετε διαφορετικα! Μην καπηλευεστε τη μπουγατσα μας τωρα! Εμεις σας αγαπαμε!!
    (Ελιωσα με το "βλαχοαθηναιοι" παραπανω χαχαχαχαχα!! εμεις τουλαχιστον βλαχοι δν ειμαστε, ειμαστε γνησιοι!!)
    Λάκρυ, μη γελάς καθόλου.. γιατί οι "Αθηναίοι"/βλαχοαθηναίοι, όπως λες,
    που είναι και περισσότεροι από τον μισό πληθυσμό, να δεις πόσο αγαπάνε
    αυτοί τον διαφορετικό! Δλδ τον ανάπηρο, που θέλει να περάσει τη διάβαση..
    το γέρο/γριά.. και βέβαια για τον ξένο νόμιμο/παράνομο.., ας μην
    το συζητήσουμε πάλι.. Μόνο όταν όμως θα πάνε εξωτερικό,
    αυτοί κι οι δικοί τους θέλουν άψογη μεταχείριση..

Υ.Γ. όταν ακούω μετά από κάνα τριήμερο.. η επιστροφή των "Αθηναίων" να δεις εγώ πως λιώνω στα γέλια!

Banned
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ!!Ευγε!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Οι ίδιοι προδότες που το 2004 μας υπέβαλλαν να αποδεχτουμε το Σχέδιο Ανάν ως τη σωτηρία της Κύπρου πριν λίγες μέρες ειπαν χωρίς δυσκολία Ναι στο καταστροφικο για την κυπριακή οικονομια σχέδιο των Ευρωπαίων. Οπως και τοτε ετσι και σημερα παρουσιαζαν τετοια σχέδια ως τη σωτηρία του τόπου. Και μετα αποκαλούν τους εαυτους τους πατριώτες. Η βουλή, όπως το 2004 ο απλός λαος, τους έδωσε την σκληρή απάντηση. Ούτε η Κύπρος θα χρεοκοπήσει ουτε οι ξενοι θα φυγουν τις καταθεσεις τους απο τη νησι κι ευρωπαιοι δηλα δηλα θα στηριξουν την αποφαση της κύπρου.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Οι ίδιοι προδότες που το 2004 μας υπέβαλλαν να αποδεχτουμε το Σχέδιο Ανάν ως τη σωτηρία της Κύπρου πριν λίγες μέρες ειπαν χωρίς δυσκολία Ναι στο καταστροφικο για την κυπριακή οικονομια σχέδιο των Ευρωπαίων. Οπως και τοτε ετσι και σημερα παρουσιαζαν τετοια σχέδια ως τη σωτηρία του τόπου. Και μετα αποκαλούν τους εαυτους τους πατριώτες. Η βουλή, όπως το 2004 ο απλός λαος, τους έδωσε την σκληρή απάντηση. Ούτε η Κύπρος θα χρεοκοπήσει ουτε οι ξενοι θα φυγουν τις καταθεσεις τους απο τη νησι κι ευρωπαιοι δηλα δηλα θα στηριξουν την αποφαση της κύπρου.
    Γιάννη καλημέρα! Θερμά συγχαρητήρια στον Κυπριακό Ελληνισμό, που είπε ΟΧΙ για δεύτερη φορά κι έδωσε σ' όλους ένα καλό μάθημα ιστορίας!
    Οι προδότες/γερμανοτσολιάδες/δοσίλογοι, που έχουν το μνημόνιο ταμπέλα, τώρα κατάντησαν να στηρίζουν και καλά τ' αποτέλεσμα της Κύπρου(!)
    Αλλά έτσι είναι.. κι όπως είπε κι ο Paul Valery " Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι "

Senior Member
    Μπράβο στους πολίτες της Κύπρου που διαμαρτυρήθηκαν μαζικά και δεν άφησαν περιθώριο άλλης επιλογής στους κυβερνώντες. Οι λαοί γράφουν την ιστορία τους!!!! Ελπίζω και εύχομαι και την δική μας αφύπνιση... Ας φέρουμε το τέλος μια εποχής! Τέλος στην υποτίμηση της ζωής μας, τέλος στην ανεργία, τέλος στα υποσιτισμένα παιδιά ... ένα τέλος σε μια άρρωστη εποχή .. http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...7%CE%AE%CF%82/
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Λάκρυ, μη γελάς καθόλου.. γιατί οι "Αθηναίοι"/βλαχοαθηναίοι, όπως λες,
    που είναι και περισσότεροι από τον μισό πληθυσμό, να δεις πόσο αγαπάνε
    αυτοί τον διαφορετικό! Δλδ τον ανάπηρο, που θέλει να περάσει τη διάβαση..
    το γέρο/γριά.. και βέβαια για τον ξένο νόμιμο/παράνομο.., ας μην
    το συζητήσουμε πάλι.. Μόνο όταν όμως θα πάνε εξωτερικό,
    αυτοί κι οι δικοί τους θέλουν άψογη μεταχείριση..

Υ.Γ. όταν ακούω μετά από κάνα τριήμερο.. η επιστροφή των "Αθηναίων" να δεις εγώ πως λιώνω στα γέλια!
    Μπουρτζοβλαχοι χαχαχχα!! Ε τι οταν εννοουνε οτι επιστρεφουν ουσιαστικα σημαινει οτι πηγαν το 3ημερο στο χουριο τους κ μετα ξαναγυρισαν! Το κακο παντως δν ειναι να προερχεσαι απο χωριο η επαρχια (αλλωστε κ εγω δν ειμαι 100% Θεσσαλονικια), αλλα να μην αποδεχεσαι κ παραδεχεσαι την καταγωγη σ κ να πας να το παιξεις κατι αλλο απ αυτο π εισαι! Εκει ειναι π γινεσαι γελοιος κ αποδεικνυεται το κομπλεξ σου!

Επισης συμφωνω μπραβο στην Κυπρο, μπραβο π δεν δεχτηκαν, οχι σαν τους πουλημενους τα τομαρια τους δικους μας π γιναν εντολοδοχοι κ σκυψαν το κεφαλι κ στηθηκαν στα 4 για να μας γαμησουν οι Ευρω-πεη τεχνοκρατες!! Congrats Cyprus! Ioannis2 εσυ μιας κ μενεις εκει ισως ξερεις καλυτερα τι γινεται κ τι κλιμα υπαρχει, so let us now!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Μπουρτζοβλαχοι χαχαχχα!! Ε τι οταν εννοουνε οτι επιστρεφουν ουσιαστικα σημαινει οτι πηγαν το 3ημερο στο χουριο τους κ μετα ξαναγυρισαν! Το κακο παντως δν ειναι να προερχεσαι απο χωριο η επαρχια (αλλωστε κ εγω δν ειμαι 100% Θεσσαλονικια), αλλα να μην αποδεχεσαι κ παραδεχεσαι την καταγωγη σ κ να πας να το παιξεις κατι αλλο απ αυτο π εισαι! Εκει ειναι π γινεσαι γελοιος κ αποδεικνυεται το κομπλεξ σου!

Επισης συμφωνω μπραβο στην Κυπρο, μπραβο π δεν δεχτηκαν, οχι σαν τους πουλημενους τα τομαρια τους δικους μας π γιναν εντολοδοχοι κ σκυψαν το κεφαλι κ στηθηκαν στα 4 για να μας γαμησουν οι Ευρω-πεη τεχνοκρατες!! Congrats Cyprus! Ioannis2 εσυ μιας κ μενεις εκει ισως ξερεις καλυτερα τι γινεται κ τι κλιμα υπαρχει, so let us now!!
    Ε ναι ρε συ! Τον άνθρωπο πρώτα κοιτάμε!.. Σίγουρα, δεν έχω τίποτα με τους βλάχους, αλλά ειλικρινά, την κουτοπονηριά και τα κόμπλεξ τους δεν τα μπορώ με τίποτα.

Και είναι κρίμα! Αλλά το ξέρουμε, ότι δεν φταίει σε τίποτα ο φτωχός χωριάτης, που στη μικρή Αθήνα μαζεύτηκε τελικά όλη η Ελλάδα, για να αναπνέει νέφος μέσα σε κλουβιά!

Και το χειρότερο, το πιό κουλό Ειρήνη, είναι ο μπουρτζόβλαχος, όπως τον λες, που κουβαλήθηκε εδώ και με το άλυτο προσωπικό του μνημόνιο..
    και που τον ανέχεσαι κιόλας.. να στο παίζει και ρατσιστής! Εκεί, είναι να τρελαίνεσαι τελείως!.. :P

χαχαχα άσε δηλ. που " Ήρθαν τ' άγρια να διώξουν τα ήμερα! " αλλά κι από πάνω " Να φωνάζει ο κλεφτοκοτάς από την Πάνω Μαγουλίτσα, για να φοβηθεί ο Αθηναίος? " Έλεος!

Πώς να πάμε μπροστά μετά ρε συ, μ' όλους αυτούς, που δεν γυρνάνε πίσω στα χωριά τους να καλλιεργήσουν κάνα μαϊντανό.. να φάει ο άμαχος πληθυσμός?
    Θα μου πεις: σάμπως θάχουν και κάνα κατσικοχώραφο για να γυρίσουν?.. Μωρέ, άμα πέσει καμιά κατοχική πείνα, τους βλέπω πρώτους να τουμπανιάζουν!..
    Μετά τους φταίνε οι μετανάστες! Να δούμε τότε, ποιός θα φάει ποιόν! Ρε άντε πηγαίνετε από κει που ήρθατε και καταντήσατε την Αθήνα βρωμιά και φυλακή!
    "Πονάνε" και καλά την Ελλάδα μη χέσω! Ας γυρίσουν στα χωριά τους, αν πονάνε τον τόπο! Εκεί μπορεί και να φάνε κάνα ξεροκόμματο.. εδώ τί κάνουν?..
    Last edited by μαρκελα; 21-03-2013 at 16:39.

Senior Member
    Απ' τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, Δράσεις κατά

του Ρατσισμού και της ξενοφοβίας - Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος

Banned
    Ποσες μασες ριχνουν οι αντιρατσιστικες ΜΚΟ πανω απο τα πτωματα των λαθρομεταναστων,εχοντας ομως και συρμους ηλιθιων και υποκριτων που τρεχουν για το κομμα και ετσι για την ρουφιανα την ιδεα μωρε!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!!ΚΑΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Για μια Ελλαδα μπατε σκυλοι αλεστε και λογαριασμο μην δινετε...

Banned
    Αντιρατσισμός
    Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
    Ο αντιρατσισμός είναι μία μορφή συμπεριφοράς
    που ανακαλύφθηκε σε τις ρατσιστικές Ηνωμένες Πολιτείες Απανθρώπων,
    και γρήγορα εξαπλώθηκε στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο,
    καθώς και στις κακές απομιμήσεις του.
    Συνίσταται στο εξής:
    Όλοι μαζεύονται γύρω γύρω,
    και περιμένουν να μιλήσει κάποιος,
    και να πει κάτι, που, έστω, ακούγεται ρατσιστικό

ακατοίκητο σπίτι αντιρατσιστή στην επαρχία
    (ακόμη καλύτερα αν όντως είναι ρατσιστικό).
    Τότες, μονομιάς,
    όλοι τον δείχνουν με το δάχτυλο,
    και φωνασκούν (3 φορές)...
    «Αυτός είναι ρατσιστής, όχι εγώ, όχι εγώ, όχι εγώ»

Σχιζοφρενολογία [επεξεργασία]

συγκέντρωση αντιρατσιστών
    Σύμφωνα με τον καθηγητή της Σχιζοφρενολογίας,
    δόκτωρα Κουκουκικίδη, του πανεπιστημίου της Βρουδεβέργης,
    αιτία αυτής της συμπεριφοράς είναι η υποσυνείδητη,
    μα και συνάμα συνειδητή,
    προσπάθεια του ατόμου να αποποιηθεί τα ψήγματα (ή καρβέλια ολόκληρα) ρατσισμού
    που υπάρχουν μέσα του,
    καθώς και τις όποιες τυχόν ενοχές.
    Ενώ, το ανάλογο συμβαίνει και στην κοινωνία.
    Γι αυτό και εφαρμόζεται το παλιό καλό σύστημα του αποδιοπομπαίου τράγου.
    Χαρακτηριστικά του αντιρατσιστή [επεξεργασία]

τυπική (ρατσιστική) αντιρατσιστική ταινία
    Εκτός από τη προαναφερόμενη κοινωνική συμπεριφορά,
    υπάρχουν και κάποιες άλλες «στάσεις ζωής»
    που προδίδουν τον αντιρατσιστή
    (το αν αυτό το πρόσωπο βρίσκεται «μέσα» σε καθρέπτη,
    δεν αναιρεί την παραπάνω παρατήρηση).
    συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν τους κάνει παρέα
    θεωρεί βάρβαρο να σφαγιάζονται τα ζώα, αλλά του αρέσουν τα αυγά με μπέικον
    θεωρεί βάρβαρο να σφαγιάζονται τα ζώα, αλλά φοράει το δέρμα τους
    δεν τρώει κρέας, αλλά βάζει τη μάσκα προσώπου, που έγινε από τα ζωτικά μέρη κάποιου ζώου
    συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν κάθεται δίπλα τους στο λεωφορείο
    συμπαθεί τους «ξένους» , αλλά δεν τους θέλει για γείτονες
    συμπαθεί κάποιους «ξένους» περισσότερο, και κάποιους άλλους «ξένους» λιγότερο
    βρίσκει τη (ρατσιστική) ταινία Η αποστολή (The mission)...
    «...πολύ ωραία ταινία,
    και αντιρατσιστική!»
    έχει Ματέρια και στον εγκέφαλο.