Στην ψυχολόγο πας για να σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη την ζωή σου.Αν είναι να σου χρυσώνει το χάπι,τσάμπα την πληρώνεις
Printable View
Εγω εχω παει σε πολλους ψυχολογους και με εκαναν να κλαιω και να αισθανομαι χαλια, γι'αυτο στο λεω, δεν μας βοηθαει ετσι. Ειδικα εμας που εσυ εχεις ψυχωτικα στοιχεια και εγω ψυχωση, απαγορευεται η ψυχαναλυση και λογικα να σε κανει χειροτερα ο αλλος, γιατι επιδρα στην ψυχωση...εγω δεν πιστευω πως ειναι για το καλο μας το να μας κανουν χειροτερα, απλα και οι ψυχολογοι ανθρωποι ειναι με ατελειες και ειτε δεν ξερουν καλα τη δουλεια τους, ειτε η ψυχολογια δεν εχει εξελιχθει σε σωστα επιπεδα ειτε οι ιδιοι ειναι απανθρωποι δεν ξερω, παντως δυσκολα να βρεις καλο ψυχολογο, οι περισσοτεροι ειναι της πλακας και χαιρομαι που εχεις βρει καλη........
Αγαπητη/ε,
θα μου επιτρεψεις να αναφερω οτι υπαρχουν "ψυχολογοι" που μπορουν να σε κάνουν χειρότερα. Η ψυχοθεραπεία δεν αποσκοπεί σε αυτο, αλλα στο να σου αλλαξει τον τροπο με τον οποίο βλεπεις τον εαυτο σου.
Αυτο μπορει να γίνει και χωρίς να σε στείλει πρωτα στην κολαση.
Η κοινη αποψη-ρήση ορισμένων ανιδεων/ακαταρτιστων και παλιομοδιτικων ειδικων οτι "για βρεις τον εαυτο σου πρεπει πρώτα να τον χασεις" είναι αμπελοφιλοσοφιες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα.
Τον εαυτο σου μπορεις να τον βρεις μονο επαναπροσδιορίζοντας τον.
Με τη βοήθεια και συμβολή ενος σωστού επαγγελματία.
Χωρις να πεσεις στα Ταρταρα προηγουμένως.
Ολα ειναι θεμα επιλογης.
Αυτό είπα και εγώ αγαπητή νεφέλη.η κύκνος μου δίνει την εντύπωση ότι πάει στην ψυχολόγο και κλαίγεται και περιμένει η ψυχολόγος να της δώσει δίκιο για να νιώσει καλύτερα.έτσι όμως δεν την βοηθάει μακροπρόθεσμα.μπορεί πχ να πήγε και να ανάλωσε τη συνεδρία αναφέροντας το περιστατικό που έγινε εδώ μέσα με άλλο μέλος και να περίμενε η ψυχολόγος να της πει "καλά έκανες κυκνάρα μου.μπράβο κοπελάρα μου.την έβαλες στη θέση της την καρ..α" για να χαρεί.αλλά έτσι δεν την βοηθάει να γίνει καλύτερη
Καλημέρα!!! Είναι κανείς εδώ;
Καλά είμαι, εσύ;
Δεν θα κάτσω για πολύ, διότι θα αρχίσω να εκνευρίζομαι πάλι, περαστικός είμαι και έχω λίγο χρόνο να διαθέσω..
Λοιπόν,
δεν θα προχωρήσω σε άμεση διαγραφή του νέου προφίλ σου, ωστόσο σε διαβεβαιώνω πως στην παραμικρή παραβίαση όρων χρήσης, θα το κάνω.
Επιπλέον, θέλω να σου συστήσω να αποφύγεις στο μέλλον τα απειλητικά και άκρως χειριστικά μηνύματα προς τη διαχείριση.
Ευχαριστώ.
Πες τα Αεον, εισαι ο πιο δικαιος διαχειριστης που εχω δει ποτε!! Αντε γιατι μ'αυτους την πληρωνουμε κι εμεις που δεν φταιμε σε τιποτα, μας επιτιθονται χωρις λογο και μετα τους απανταμε και βγαινουμε και εμεις οι φταιχτες μετα! Απο ολους, οχι μονο απο σενα που εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις!
Όχι και τόσο καλά, σωματικά νιώθω ένα ερείπιο σήμερα κι έπεσα να κοιμηθώ πριν γιατί ζαλιζόμουν και τώρα προσπαθώ να "ξυπνήσω", να δούμε αν θα τα καταφέρω ή αν θα καταφύγω πάλι στο κρεβάτι, ελπίζω ν' αντέξω όρθια...να φανταστείς ούτε για καφέ δεν μπόρεσα να βγω που πήγαν ο αδελφός μου κι η μαμά μου...
Προσπάθησε να μην ασχολείσαι, είναι κρίμα να σε στερούμαστε λόγω διάφορων φρούτων...εμένα μου αρέσει να σε "βλέπω" να τριγυρνάς εδώ, νιώθω καλά όταν "βλέπω" οικεία και συμπαθητικά μέλη... :)
Πολύ δύσκολες μέρες από χθες...δυσκολεύομαι να σηκωθώ απ' το κρεβάτι πάλι, θα περιμένω και σήμερα να δω πως θα πάει και θα πάρω το γιατρό μην μείνω Σαββατοκύριακο χωρίς να μπορώ να του μιλήσω κι έχουμε τίποτα τρεξίματα πάλι στο νοσοκομείο για να συνέλθω...ελπίζω τώρα να καταφέρω ν' αντέξω και να μείνω όρθια...μου τη δίνει να χάνω τη μέρα μου στο κρεβάτι αλλά είναι η διαφυγή μου όταν δεν αντέχω όσα νιώθω...
Όποιος μπορεί να συμπαρασταθεί μέχρι να περάσει αυτό ας μου γράψει...
Η κυκνος που χαθηκε;
Μεταφέρω τη σκέψη μου εδώ για να μην σπαμάρω στο άλλο θέμα...
Ήθελα να πω ότι το να ακούω από κάποιον (συγκεκριμένα από την καινουριοφερμένη Μαρία) ότι αύριο είναι μια νέα μέρα νιώθω μια μικρή αχτίδα φωτός να με ζεσταίνει ακόμα κι αν έχει πια νυχτώσει και κάνει κρύο αφού δεν υπάρχει πια ήλιος κι επίσης νιώθω και μια ελπίδα...
Δεν ξέρω αν είναι πολύ τολμηρό να το ελπίσω αλλά θέλω κάποια στιγμή να ξυπνήσω το πρωί και τίποτα από τα λογικά κι απλά πράγματα να μην μου είναι αδύνατο...όπως λέει και το παρακάτω τραγούδι "ποιο πρωί θ' ανοίξω τα μάτια μου κι ότι πω θα το καταφέρω;"
https://www.youtube.com/watch?v=GwCxvVAOZeo
Αφιερωμένο και στο λουλούδι που μ' έψαχνε... ♥
Τεστ, αν εγραψα στο σωστό σημειο [emoji2][emoji12]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df322a49cf.jpg
Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκιε i am here
Hi! :)
Λοιπόν, ήθελα να προσθέσω πριν ότι ελάχιστες φορές στη ζωή μου έχω μεθύσει τόσο που να μην ξέρω τι μου γίνεται αλλά θυμάμαι μία κι ήταν τρομαχτική...βασικά τότε είχα μεθύσει γιατί ήπια νηστική, δεν ήπια παραπάνω απ' όσο συνηθίζω άρα δεν εξηγείται αλλιώς...και ζαλίστηκα και βγήκα έξω από το μαγαζί με μια φίλη μου και μετά ήρθε κι ο άντρας της παρέας και με ρώτησε αν είμαι καλά κι εγώ τον κοιτούσα και δεν μιλούσα και με ρώτησε "με γνωρίζεις; Ο τάδε είμαι" (φυσικά και τον γνώριζα, ήμασταν συνάδελφοι) κι εγώ πάλι δεν μίλησα και για ένα δευτερόλεπτο πραγματικά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω...δεν θέλω να το ξαναπάθω αυτό...
Εσύ τι φάρμακα παίρνεις και για ποιο λόγο αν επιτρέπεται;
Εγω μεθουσα συχνα και τα μπερδεβα με αλλα.
Εγω εχω γαδ εδω και 4 μηνες εχω ξεκινησει τα χαπια και ψυχοθεραπιες.Πριν την γαδ ειχα ενα αλλο αυτοανοσο που το ξεπερασα και στα καπακια εσκασαν οι κρισεις πανικου αλλα κομπλε το παλευω.
Επαιρνα escitalopram 20mg και τωρα παιρνω memomax στα 150mg
Δεν τα ξέρω αυτά τα φάρμακα...χαίρομαι πάντως που τα καταφέρνεις καλά... :)
Εγώ όχι και τόσο...ειδικά τον τελευταίο καιρό πιο δύσκολα, ζορίζομαι...χθες πήρα τηλέφωνο την ψυχολόγο μου κι έκλαιγα γιατί φοβόμουν πως θα μείνω μόνη μου και χωρίς καν τη δική της βοήθεια...γιατί είπε στην συνεδρία μας που είχαμε την Τρίτη ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουμε κι αυτό με τρομοκράτησε...
Να προσέχεις με τις μίξεις, μπορεί να είναι επικίνδυνες...
Είσαι άντρας ή γυναίκα;
Καλημέρα και καλό μήνα,
Πως είστε ορέ παιδιά
Καλημέρα παιδιά, είναι κανείς εδώ που να μπορεί να μου μιλήσει;
Είμαι ξύπνια απ' τις 02:00 κι ότι κι αν έκανα δεν κατάφερα να κοιμηθώ, μέχρι κι υπνωτικό πήρα αλλά δεν με έπιασε κι υποφέρω όχι από την αυπνία αλλά γιατί είχα μια πολύ άσχημη μέρα κι είμαι ακόμα αναστατωμένη...
Δεν άντεξα άλλο να στριφογυρίζω στο κρεβάτι, έφτιαξα καφέ πριν λίγο...
Καλησπέρα...
Είναι κανείς εδώ που να θέλει να μιλήσει; Νιώθω μοναξιά αυτή τη στιγμή...
Γεια κύκνε, τι κάνεις;
Tωρα ο Κυκνος ειναι στο σταδιο REM του υπνου και ονειρευεται ..............το πρωι εχει μοναξιες ........
Καλησπέρα, είχα όντως κοιμηθεί...
Μέτρια είμαι Iamverysad, εσύ;
Χάλια εγώ, κατάθλιψη χωρίς να υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας.
Θελω μια η περισσοτερες γνωμες; Μιλησα πριν καιρο μεσω ιντερνετ με μια ψυχολογο και ρωτησα ποσο παιρνει σε μια συνεδρια 40 ευρω μου απαντησε για 1ωρα!! Επισης ρωτησα και μια αλλη αλλα δεν απαντουσε ελεγε να την παρα τηλεφωνο και εαν θελω να κλεισουμε για συνεδρια, εγω ψηλοσπαστικα ενω με την πρωτη αισθανθηκα ανετα μολις μιλησαμε, αλλα μηπως η αλλη παιρνει λιγοτερα μηπως εαν την παρω τηλεφωνο και μου πει λιγοτερα, ισως το οτι σπαστικα απο αυτη με επηρεασει στην ψυχαναληση, ξερω μπορει να μην ειναι σοβαρο το θεμα μου, αλλα θα ηθελα αποψης;;
Καλύτερα πάρε την ένα τηλέφωνο και δες τι θα σου πει. Μπορεί να εννοούσε κάτι στο στυλ "πάρε να μιλήσουμε και αν ζορίζεσαι οικονομικά, άντε να σου πάρω 30 ξέρω γω" Άκουσε την κανονικά από το τηλέφωνο και μετά αποφασίζεις.
Μακ αυτο λεμε οι αντιξοοτητεσ κανουν ψυχωση που δεν θεραπευεται ποτε γι αυτο λεω καταθλιψη ισον φλωροσ κ γιατι θεραπευεται
Δεν αντιλεγω , elis , μου τοχει πει κι ο γιατρος μου οτι η ψυχωση ειναι πιο σοβαρη απ την κτθλψη .....
Δεν θεραπεύεται τόσο εύκολα όσο νομίζεις, εγώ είμαι σε φάση που προσπαθώ να συγκρατιέμαι να μην πηδήξω από καμιά ταράτσα από τη θλίψη μου... Και πρέπει να το αντέξω μέχρι να βρεθεί φάρμακο που να το καταστείλει αυτό... Καλό είναι να μην υποτιμούμε τα προβλήματα των άλλων...
Κύκνε, υπάρχουν κατασταλτικά... Βασικά όλα τα ψυχοφάρμακα είναι κατασταλτικά. Αν το ζητήσεις από τον ψυχίατρο σου, πιθανόν μπορεί να σου κάνει ένα κοκτέιλ (όπως αυτά που δίνουν τα διαστήματα νοσηλείας), και θα γίνεις φυτό, δεν θα νιώθεις και δεν θα κάνεις τίποτα. Ωστόσο, αυτό απέχει κατά πολύ από αυτό που θεωρούμε ίαση και καταπολέμηση συμπτωμάτων.
Δεν συμφωνώ απόλυτα με το ότι η κατάθλιψη θεωρείται λιγότερο σοβαρή ή λιγότερη επικίνδυνη ή λιγότερο επώδυνη όταν αλλάζει ποιοτικά, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου και με τη δική σου άποψη, που επιδιώκεις στην καταστολή των συναισθημάτων και των συμτωμάτων σου.