Originally Posted by
favvel
Ναταλία...έχω καταλάβει δύο πράγματα για μένα..
πρώτον ότι με βολεύει και αισθάνομαι πιο οικεία όταν μιλάω με κάποιον απ'το ίντερνετ μέσω μηνυμάτων παρά όταν τον συναναστρέφομαι από κοντά..αυτό το λέω σχετικά με τη συναναστροφή μου με άλλους,που είναι κάτι που φοβάμαι και αποφεύγω για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά τον κάθε άνθρωπο..
είτε αν δεν ξέρει το πρόβλημα που έχω περάσει (όπως δύο φίλες που τις έχω 10 χρόνια ξέρουν ότι εντάξει δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος αλλά δεν τους έχω πει τπτ για όσα έχω περάσει γιατί αισθάνομαι δεν θα με καταλάβουν..οπότε θα μου πεις τι φίλες είναι..εε τις συμπαθώ πάντως είναι καλές κοπέλες..)οπότε σε αυτήν την περίπτωση αποφεύγω να βγω μαζί τους γιατί δεν έχουμε κοινή βάση και αλληλοκατανόηση..
είτε αν είναι φίλος αποφεύγω να βρεθώ από κοντά γιατί έχω ένα θέμα με τους γονείς..
είτε αν είναι άτομο που έχει περάσει ψυχολογικά προβλήματα όπως εγώ αλλά είναι χειρότερα από μένα πάλι επηρεάζομαι κι εγώ και πέφτω ή τέλος πάντων πάλι δεν μπορούμε να μιλήσουμε σε κοινή βάση..
είτε αποφεύγω να βγαίνω με άτομα υγιή επειδή πάλι δεν έχουμε κοινή βάση..εγώ είμαι μαύρη και ντρέπομαι να τους πω τι κάνω ή τι έχω κάνει όλα τα χρόνια της ζωής μου..
σε κάθε περίπτωση αποφεύγω να βγαίνω..αποφεύγω να έρθω αντιμέτωπη με τους ανθρώπους..
και νομίζω ότι αυτό μου συμβαίνει επειδή έχω μια οπτική ανταγωνισμού γενικά..ότι δίνεται μια μάχη ποιος είναι ο καλύτερος..
δεν αντιμετωπίζω τους ανθρώπους σαν ίσους αλλά σαν κατώτερους και ανώτερους..υποσυνείδητα αυτό..
οπότε αν είναι να βγω με υγιή άνθρωπο ξέρω ότι είμαι κατώτερη και θα φάω ήττα οπότε δεν το επιχειρώ..κλπ..
δλδ δεν είμαι χαλαρή να κάνω πλάκα με κάποιον..δεν αφήνομαι στην παρέα..
πάντα έχω το άγχος να φανώ καλή,να φανώ ότι καταλαβαίνω και όχι ότι είμαι χαζή..και στο τέλος απ'το άγχος μου μπλοκάρω και όντως δεν καταλαβαίνω..
επίσης όταν βγαίνω θέλω ο άλλος όπως εδώ στο φόρουμ να ασχολείται μαζί μου..
αυτό δε γίνεται όμως..πρέπει κι εγώ να δίνω και αυτό δεν το'χω μάθει ακόμα στη ζωή..
το δεύτερο που έχω καταλάβει για μένα για να μη λέω πολλά,είναι ότι έχω φτάσει 28 χρονών και δεν έχω βρει τι δουλειά μ'αρέσει..
επέλεξα το βοηθός φαρμακείου έτσι για να έχω μια δουλειά όχι ότι μ'άρεσε..
και πλέον δεν πιστεύω ότι θα βρω ποτέ τι μ'αρέσει..ίσως γιατί δε θέλω να δουλέψω..αυτό έχω καταλάβει..
γενικά ενώ μου τα έγραψες πολύ ωραία όλα κι ενώ συμφωνώ έτσι όπως τα λες ωστόσο νομίζω ότι στην πράξη διαφωνώ..
δλδ στο να κάνω πράξη τα όσα μου λες εκεί χωλαίνω..
μπορώ να κάθομαι μια ζωή να γυρνάω γύρω απ'το ίδιο σημείο,γύρω απ'τον εαυτό μου,να συζητάω μια ζωή τα ίδια πράγματα,αλλά όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τπτ που λένε..