Results 9,331 to 9,345 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
01-06-2016, 07:51 #9331
Πρωινη και εσυ κυκνακι, τι παθαμε καλε ??? ναι ως διδυμακι να σε χαιρομαστε !!!
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 01-06-2016, 08:35 #9332
01-06-2016, 09:10 #9333
καλημερα και καλο μηνα
κι εγω απο τις 7 παρα ξυπνια..τι μας επιασε ολους σημερα?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
01-06-2016, 09:25 #9334
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-06-2016, 09:34 #9335
Aφού μπορείς κ ξυπνάς πρωί με την αγωγή είναι κάτι θετικό.Εμένα για 1 χρόνο έκλειναν τα μάτια μου.Ειδικά τους πρώτους 6 μήνες δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από την υπνηλία.Την είχα βγάλει πολύ στο κρεβάτι.
Να ξέρεις πως αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το πρωινό ξύπνημα σε συνδιασμό με ένα ημερίσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και αποφυγή της πολύωρης χρήσης του υπολογιστή και της καθιστικής ζωής είναι ότι πρέπει για την πάθηση μας.
Εδώ και 1.5 βδομάδα ξυπνάω πολύ νωρίς και πάω για jogging.Κάνω πρόγραμμα ημέρας και είμαι φουλ και παραγωγικός όσο δεν ήμουν ποτέ.Κάποια στιγμή σου προτείνω να το προσπαθήσεις.Να βρεις τι σε ενδιαφέρει και αγαπάς και να γεμίσεις τον χρόνο σου με τέτοιες δραστηριότητες.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
01-06-2016, 09:45 #9336
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-06-2016, 10:54 #9337
Σχιζοφρένεια έχω.Οτι κ να κάνουμε πέρα απο την αδράνεια πιστεύω κανει καλό.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
01-06-2016, 11:10 #9338
Το Μεγαλυτερο εγκλημα μου ηταν αυτο -- επετρεψα στους "αλλους" να με πεισουν οτι εγω ειμαι το προβλημα στην εξισωση.
Ευτυχως που το νιωθω σε καθε κυτταρο μου οτι δεν ειναι ετσι τελικα !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
01-06-2016, 11:50 #9339
ναι το τελευταιο καιρο ξυπναω κατα τις 7 κοιμαμαι 12-1..σημερα σηκωθηκα 6:40.νυσταζω μεσα στη μερα αρκετα.εχω προσπαθησει να κοιμηθω μεσημερι αλλα δε με ξεκουραζει καθολου.δεν κανω τιποτα ολη τη μερα ομως μπροστα απο εναν υπολογιστη ειμαι.αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να διαβαζω οσο αντεχω για τις εξετασεις.εσυ κανεις καποια δραστηριοτητα?εχεις βρει τιποτα ενδιαφερον να ασχολεισαι?εγω πηγαινα σε ενα σεμιναριο εδω και 3 μηνες καθε Δευτερα πρωι αλλα τελειωνει κι αυτο σε 3 εβδομαδες.νταξει κι αυτο το εκανα με το ζορι πολλες φορες.απλα για να λεω οτι κατι εκανα..
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
01-06-2016, 12:25 #9340
ναι εσυ αυτα που περασες δεν τα περναει ευκολα καποιος οταν λεω ατσαλινη αντοχη δεν εννοω 16ωρα σε εργοστασιο εννοω ψυχικη αντοχη εγω ας πουμε οντας παρορμητικος και εθισμενος δεν πολυ καθομαι να αντεξω κατα φευγω σε πραγματα για να ανακουφιστω βεβαια ο τροπος που νομιζω οτι ανακουφιζομαι δεν ειναι και ο πιο φυσιολογικος...τωρα οσον αφορα τον αλλον δεν αξιζει να το συζητας μπορει να το πε απο θυμο μπορει οχι γιατι δεν κοιτας το δικο σου μεριδιο; να αναπτυχθεις εσυ σαν ανθρωπος και δεν ειναι λογια του αερα στο λεω εγω που προσπαθω να ενταχθω ενω εχω κανα 2 διαταραχες και χωρις φαρμακα ειμαι δημοσιος κινδυνος
01-06-2016, 12:30 #9341
να σου δωσω ταυτιση; απο χθες κοιταω μια αγγελια για τυλιχτη σε σουβλατζιδικο για 3ημερη απασχοληση και ακομα δεν εχω παρει τηλ εχω ενα μυαλο γεματο καταστροφολογια και αν δεν τα καταφερω; πως θα πηγαινω; πως θα γυρναω; και αηδιες...χωρις καμια υπερβολη για τους αλλους ανθρωπους ειναι ευκολο να δουν μια δουλεια για μενα ειναι πιο ευκολο να μαι παραβατικος παρα να ερχομαι σε επαφη με ανθρωπους νιωθω διαρκως απειλη και φυσικα σαν αποτελεσμα εχω μια συμπεριφορα κροκοδειλου μερικες φορες
01-06-2016, 12:38 #9342
Καλά, 16ωρα σε εργοστάσιο δεν παίζει να άντεχα, lol! Να φανταστείς έχω καταπιαστεί με το δωμάτιο μου αλλά όχι απλό συμμάζεμα άνοιξα μεγάλες δουλειές και νιώθω θλίψη και νομίζω πως είναι από το άγχος και την κούραση...έχω άγχος να το τελειώσω γρήγορα και να γίνει κούκλα κι αυτό με ταλαιπωρεί ψυχικά....καμιά ιδέα για το πως να το αντιμετωπίσω; Αύξησα τα αντικαταθλιπτικά για να μην νιώθω θλίψη και τώρα μ' έχει πιάσει...τι να κάνω; Εκτός από το διάλειμμα εδώ...
Όσο για την αξία μου, θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά: εσένα από το λίγο που με "ξέρεις", σου φαίνεται ν' αξίζω σαν άνθρωπος; Γιατί αν δεν το είπε πάνω στα νεύρα του και το πιστεύει πραγματικά εμένα με διαλύει να μου το λέει αυτό ο άνθρωπος που του επέτρεψα να δει όλα όσα είμαι χωρίς να του κρύψω τίποτα...
Εσύ τι διαταραχές έχεις αν θέλεις να πεις;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-06-2016, 12:46 #9343
ενοεις οτι δεν θες να ερχεσαι σε επαφη με τον κοσμο?θες κατι μοναχικο?κατι που να μην συναστρεφεσαι μ αλλους ανθρωπους?
Στο ιεκ τι σπουδασες αν επιτρεπεται?
μην φοβασαι κανενας δεν αχρηστευεται στην απραξια...προσπαθησε να σκεφτεσαι λιγο πιο θετικα...
Η τωρινη δουλεια σ δεν σ αρεσει?
01-06-2016, 12:54 #9344
κοιτα αν εχεις αγχος να κανεις κατι τοτε ξεκινα καντο υπαρχει μια φραση που λεει ξεκινα με το σωμα σου και ακολουθει το μυαλο στο ειπα και χθες τι σημασια εχει πως αιαθανεσαι; σημασια εχει τι κανεις αν δεν το κανεις δεν θα ξερεις αν θα το πετυχεις παρε ρισκα κυκνε επιτυχια και αποτυχια ειναι στη ζωη ΚΑΙ τι εγινε;; εγινε κατι αν δεν το καταφερεις; εμενα ολη η ζωη μου ηταν αποτυχια μονο ενα πραγμα εχω καταφερει..σε 4 μερες κλεινω ενα χρονο καθαρος επισης αγχωθηκα για μια δουλεια θα με παρουν; θα τα καταφερω; θα με κραξουν; θα τσακωθω; θα γινω ρεντικολο; βλεπεις; δεν ειμαι αυτο που σκεφτομαι στις δυο θα ξαναπαρω τηλ για την δουλεια γιατι αν δεν το κανω δεν θα ξερω τι θα γινοταν ισως να χανα μια καλη δουλεια ξερω ανθρωπους με διαταραχες πανικου που ζουνε μαυτο και ειναι λειτουργικοι...για τον αλλον δεν ξερω τι να σου πω δεν ξερω τι εχει παιχτει αλλα ξερεις κατι; εσυ εισαι σαν εμενα η γνωμη για τον εαυτο σου εξαρταται απο το τιθα πουνε οι αλλοι...εγω οσο μιλαμε σε βλεπω σαν αξιολογο ανθρωπο σπανιο διοτι δεν εχεις μεσα σου λαμογια εισαι ικανη να κρατας αρχες και να χεις ηθικη δεν φαινεσαι ψευτικη οπως ειναι η κοινωνια σημερα αλλα μην ακους τι λεω εγω εσυ να στηριξεις μια γνωμη για σενα ξερω ειναι δυσκολο αλλα γινεται ξερεις πως γινεται; ζωντας οταν μια δυο φορες αγγιξεις συναισθηματικο πατο μετα το ξεπερνας γιατι ο ανθρωπος προχωραει αυτη ειναι η ταση του αλλα χρειαζεσαι καινουριες καταγραφες...ζησε και ας φοβασαι την απορριψη η την αποτυχια ολα στο προγραμμα ειναι και μονο αν τα βιωσεις θα τα ξεπερασεις....εμενα ο ενας γιατρος μου δωσε διαγνωση ψυχωση και ο αλλος αντικοινωνικη αυριο θα δω παλι την γιατρο μου αλλα δεν το πολυ ψαχνω
01-06-2016, 13:59 #9345
Καλή επιτυχία με την δουλειά εύχομαι...να μου πεις τι θα γίνει...
Με κάνεις να νιώθω καλύτερα με όσα είπες, σ' ευχαριστώ!
Τώρα για τις δουλειές θα συνεχίσω μόλις νιώσω λίγο καλύτερα, νιώθω κουρασμένη τώρα...και θέλω να βρω την ψυχολόγο μου να κλείσουμε ραντεβού πιο νωρίς αλλά δεν το σηκώνει, μάλλον είναι σε συνεδρία...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...