Στο χέρι μας είναι η αντιστροφή, αλλά για όλες τις επιλογές υπάρχει και κόστος,
τα 'χουμε πει.
Printable View
Στο χέρι μας είναι η αντιστροφή, αλλά για όλες τις επιλογές υπάρχει και κόστος,
τα 'χουμε πει.
Κάνεις λάθος. Οι δαπάνες για τους μισθούς και τις συντάξεις των διοριζόμενων στο δημόσιο χάριν ψηφοθηρικών σκοπών, δεν είναι παρά μια σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα γενναιόδωρα πακέτα διάσωσης των τραπεζών (108 δις, 28 επί Καραμανλή και 100 επί Παπανδρέου), τις χαριστικές ρυθμίσεις και τις φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, το κόστος της υπαγωγής μας στην ΕΕ που μεταφράζεται σε ελλείμματα κλπ. Μην υποδεικνύουμε τους δημοσίους υπαλλήλους ως τους αποδιοπομπαίους τράγους. Για φαντάσου απλά πόσα θα ξεχρεώναμε, αν αναζητούσαμε τη διέξοδο στα 600 δις καταθέσεων στην Ελβετία, τα 500 δις διακινούμενων χρημάτων από τις offshore εταιρίες, τα 700 δις αποθεματικού των τραπεζών και πάει λέγοντας, αντί να ξεζουμίζεται ο αναίτιος και μη κατέχων ελληνικός λαός.
ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ???
ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΛΟΥΚΑ!!!
μη...στείλε μου κάποια άλλη, δε γίνεται??
ΑΜΑΡΤΩΛΗ!!!
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ!!!
Ποιο είναι ο Θεός πάλι; Για τον Αχλ το λέτε;
Μα ούτε εγώ :p
χαχαχα Sheldon λες??? πες μου γιατί είναι σκατά στην Αθήνα γιατί όπως σου έιπα και στο άλλο θέμα μου καταρράκωσες όνειρα αυτή τη στιγμή :P
Mήπως έχουμε σαλτάρει όλοι ομαδικώς;
Μάλλον εννοείς να μην κακομοιριάζω, γιατί "καρμίρης" είναι ο τσιγγούνης. Και η αντίληψη της γυμννής αλήθειας δεν είναι κακομοιριά, αλλά ισχυρή ένδειξη ρεαλισμού. Τι περνάει από το χέρι μου να ανατρέψω την κατάσταση; Απολύτως τίποτα! Μόνη λύση ο λαός να ξεσηκωθεί και να πάρει τα όπλα, αλλά ποιος ο πρόθυμος να ξεβολευτεί, να σηκωθεί από τον καναπέ του, να κλείσει το πισί, να λάβει δράση τέλος πάντων, για να συγκρουστεί με τα σώματα ασφαλείας και να φάει ξύλο; Κανένας! Ακόμα και το κίνημα των Αγανακτισμένων, μια σπίθα ελπίδας που ξεπήδησε ανέλπιστα από το πουθενά, διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Μας τραβούν σαν πρόβατα επί τη σφαγή κι εμείς απαθείς και αμέτοχοι περιμένουμε αμαχητί την αποτελείωσή μας.
έι! ψιτ! εσύ χελωνονινζτάκι!
Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!!
Mήπως έχουμε σαλτάρει όλοι ομαδικώς;
χαχαχααχα λες?