Τι σκέφτεστε; - Page 625
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 625 of 1532 FirstFirst ... 1255255756156236246256266276356757251125 ... LastLast
Results 9,361 to 9,375 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Στο χέρι μας είναι η αντιστροφή, αλλά για όλες τις επιλογές υπάρχει και κόστος,
    τα 'χουμε πει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οταν ο Παπαντρεου δανειζοταν πριν 25 χρονια οσο οσο για να μπορει ο Τσοβολας να τα δωσει ολα ολοι φωναζαν "Ζητω". Την Αποκαλυψη την εφεραν ολοι αυτοι που επαιρναν τα παχουλα εφαπαξ, συνταξεις και μισθους τοσα χρονια.
    Κάνεις λάθος. Οι δαπάνες για τους μισθούς και τις συντάξεις των διοριζόμενων στο δημόσιο χάριν ψηφοθηρικών σκοπών, δεν είναι παρά μια σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα γενναιόδωρα πακέτα διάσωσης των τραπεζών (108 δις, 28 επί Καραμανλή και 100 επί Παπανδρέου), τις χαριστικές ρυθμίσεις και τις φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, το κόστος της υπαγωγής μας στην ΕΕ που μεταφράζεται σε ελλείμματα κλπ. Μην υποδεικνύουμε τους δημοσίους υπαλλήλους ως τους αποδιοπομπαίους τράγους. Για φαντάσου απλά πόσα θα ξεχρεώναμε, αν αναζητούσαμε τη διέξοδο στα 600 δις καταθέσεων στην Ελβετία, τα 500 δις διακινούμενων χρημάτων από τις offshore εταιρίες, τα 700 δις αποθεματικού των τραπεζών και πάει λέγοντας, αντί να ξεζουμίζεται ο αναίτιος και μη κατέχων ελληνικός λαός.

Senior Member
    ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ???

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΛΟΥΚΑ!!!

Senior Member
    μη...στείλε μου κάποια άλλη, δε γίνεται??
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    ΑΜΑΡΤΩΛΗ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ!!!

Senior Member
    Ποιο είναι ο Θεός πάλι; Για τον Αχλ το λέτε;

Senior Member
    Μα ούτε εγώ :p
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    χαχαχα Sheldon λες??? πες μου γιατί είναι σκατά στην Αθήνα γιατί όπως σου έιπα και στο άλλο θέμα μου καταρράκωσες όνειρα αυτή τη στιγμή :P

Senior Member
    Mήπως έχουμε σαλτάρει όλοι ομαδικώς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    άλλωστε δε σου είπα να κάνεις γκολφ, αγόρι μου. απλά να μην καρμιριάζεις τόοοσο βασανιστικά
    Μάλλον εννοείς να μην κακομοιριάζω, γιατί "καρμίρης" είναι ο τσιγγούνης. Και η αντίληψη της γυμννής αλήθειας δεν είναι κακομοιριά, αλλά ισχυρή ένδειξη ρεαλισμού. Τι περνάει από το χέρι μου να ανατρέψω την κατάσταση; Απολύτως τίποτα! Μόνη λύση ο λαός να ξεσηκωθεί και να πάρει τα όπλα, αλλά ποιος ο πρόθυμος να ξεβολευτεί, να σηκωθεί από τον καναπέ του, να κλείσει το πισί, να λάβει δράση τέλος πάντων, για να συγκρουστεί με τα σώματα ασφαλείας και να φάει ξύλο; Κανένας! Ακόμα και το κίνημα των Αγανακτισμένων, μια σπίθα ελπίδας που ξεπήδησε ανέλπιστα από το πουθενά, διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Μας τραβούν σαν πρόβατα επί τη σφαγή κι εμείς απαθείς και αμέτοχοι περιμένουμε αμαχητί την αποτελείωσή μας.

Senior Member
    έι! ψιτ! εσύ χελωνονινζτάκι!

Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!!

Senior Member

Senior Member
    χαχαχααχα λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Γιατί το ρωτάς αυτό και μάλιστα εις διπλούν; Για μένα το υπονοείς, έτσι; Τότε βγάλε το "ομαδικώς".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    χαχαχααχα λες?
    Έτσι μου φαίνεται, γιατρέ μου, ο Θεός να με βγάλει ψεύτρα...
    :confused: