Bρε Ολγακι , εισαι μια χαρα κοπελα , κανε την προσπαθεια ναπαλλαγεις απο τα κιλα σου , δεν ειναι ευκολο , αλλα αμα πεισμωσεις , θα τα καταφερεις , συν το οτι θαχεις την ικανοποιηση οτι επετευχθη ενας σημαντικος στοχος . Δεν σου λειπει τιποτα .
Printable View
Άχ βρε παιδιά ζω ένα δράμα εκεί που ήμουνα ένα όμορφο κοριτσάκι το πιο όμορφο από όλα τώρα έγινα το πιο άσχημο και δεν μπορώ να κάνω δίαιτα.....
Δεν υπαρχει δεν μπορω , Ολγακι , μια αποφαση ειναι , μπορεις . Η αρχη ειναι δυσκολη μονο .
Πολύ στενοχωριέμαι με την εμφάνισή μου και τα τόσα κιλά θα μου δημιουργηθεί πάλι κατάθλιψη και δεν μπορώ........
Φαντάζεσαι να γίνω 100 κιλά ;;;;; Θα αυτοκτονήσω.
Είναι και η μαμά μου που με βρίζει κάθε μέρα λόγω πάχους με λέει ελεφαντάκι, αρκουδάκι και άλλα τέτοια και μου κάνει την καρδιά περιβόλι.
Θα ήμουνα πολύ ευτυχισμένη αν ήμουνα αδύνατη αλλά μου φαίνεται βουνό να το πετύχω......κλαψ σνιφ
Για να το έχουν καταφέρει πολλοί μπορείς κι εσύ.
Όσο θα συνδέεις την εμφάνιση και τα επιπλέον κιλά με στερητικές δίαιτες δεν πρόκειται να χάσεις γράμμαριο. Μάλλον αντί να χάνεις θα παίρνεις.
Η έλλειψη γνώσης για τις κατάλληλες τροφές, γενικότερα του σωστού τρόπου διατροφής, είναι τελικά η παγίδα για
να καταλήγει κάποιος, ξανά και ξανά μετά από κάποια δίαιτα, εξαντλημένος από τη στέρηση, στην κατανάλωση παχυντικών προϊόντων,
έτσι για να έχουν μόνιμα δουλειά όσοι πουλάνε δίαιτες, αλλά κυρίως όσοι πουλάνε 'τροφές', που όχι μόνο δεν προσφέρουν στο οργανισμό
ό,τι έχει ανάγκη για να παραμένει υγιής(καθαρή πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα κι ιχνοστοιχεία...), αλλά είναι κι εθιστικές...
Οκ δελφίνι το καταλαβαίνω αυτό που λες ότι είναι δύσκολο να χάσεις τα κιλά, εχεις σκεφτεί αντί να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες να αρχίσεις γυμναστήριο; Τουλάχιστον αντί να κόψεις το φαϊ να καις τις θερμίδες. Και να γνωρίσεις και κόσμο.
Καλε melissa , η Ολγα δεν εχει διαθεση για γυμναστηρια , ουτε θελει να γνωρισει κοσμο , οντας παχουλη , ενω ειναι εξυπνο παιδι , εχει κολλησει με την διαιτα . Θελει οταν βγει , να καταπληξει τα πληθη , καπως ετσι . Την καταλαβαινω .
Καλά τα λες καλέ μου Μαγκάιβερ , κάνω δίαιτα να χάσω τα κιλά , τα χάνω και μετά τα ξαναπαίρνω. Και ποτέ εδώ και 2 χρόνια δεν έχω φτάσει στο επιθυμητό βάρος. Δεν τα πάω καλά ούτε και με τις δίαιτες.
Αν βρω δουλειά και γίνω μόνιμη θα βρω και τα λεφτά και θα αδυνατήσω κάνοντας taste and diet θα χάσω και τα 30 κιλά που με βασανίζουνε και μου κάνουνε την ζωή μου τόσο μελαγχολική και άσχημη και μίζερη και χάλια. ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ.
Ολγακι , το μακαρι απο το μπορω , διαφερουν στην αποφασιστικοτητα /θεληση . Αν θες κατι τοσο πολυ , θα το καταφερεις . Πιθανον να σεχει βολεψει αυτη η κατασταση , πιθανον λεω , διοτι αν αδυνατισεις , δεν θαχεις δικαιολογιες να μενεις μεσα . Σκεψου το . Εγω , που δεν ειμαι ανθρωπος τρομερης θελησεως , συνεχιζω την διαιτα μου ακαθεκτος , ειχα να χασω 20 κιλα , εχω χασει τα 8 σε 2 μηνες , εχει κανει πλατω ο οργανισμος , εδω και 15 μερες δεν χανω κιλο , αλλα που θα παει , θα υποχωρησει !! επιμονη και υπομονη , η αρχη παντα δυσκολη , σε ολα !!!!
Πάντως δεν έχω καθόλου θέληση ούτε και εγώ!