Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by sweetOctober
χαχαχαχχα :roll: έχω λίωσει!!
έλα να σ πω δεν έχω χρόνο να δω το θερμιδομετρητή σου αλλά είχες πεί πρόσθετες και αφαιρούσες λάδια που τα άλειψε ο ψήστης κι άλλα ωραία. Νομίζω προσπαθείς να κάνεις κόλπα να αυξήσεις τις θερμίδες σου χωρίς να φας. Αυτό μπορεί να σε ξεγελάσει, αλλά όχι το σώμα σου που κολλάει και θέλει φαεί κι όχι να το ξεγελάσεις με δήθεν παραπάνω φαί.
Επίσης στα γρήγορα να σ πω πως (λογικά θα το ξέρεις αλλά οφείλω να το θυμήσω) πρέπει με ένα εργαλείο να τα δουλεύεις όλα για να έχεις την ίδια απόκλιση. Ο θερμιδομετρητής της λαλα κουκ είναι κλασσικός, όλοι με αυτό τα υπολογίζουν ή με fitday. (αλήθεια γιατί δε τα βάζεις στο φιτντει εσύ παιδί μ που ασχολείσαι παραπάνω?)
Εμένα η λύση τευτέρι 360 γρ. φασολάδα χ θερμίδες, 400 γρ. φασολάδα 600 (παράδειγμα) θερμίδες. χ=... με βολεύει καλύτερα από όλα
Απλή μέθοδος των τριών και τέλος. Και στο ταξίδι μπορώ να το πάρω μαζί μ και παντού.
:roll::roll:
Αν σου πω ότι το δοκίμασα το fitday και το βαριέμαι!
Τον θερμιδομετρητή που λες τον έχω από τα πρώτα μου βήματα στη δίαιτα. Απλά δεν έχει τόσες πολλές διευκρινίσεις όπως αυτός που σου λέω, επιπλέον αυτός έχει και αναλυτικά τη διατροφική ανάλυση. Anyway τώρα το θυμήθηκα ρε εσύ και με έκανες να γελάσω! Καλά λες μετρούσα και τα λάδια του ψήστη χαχαχα, ε, να μη τα μετρήσω; Αφού και αυτά θερμίδες έχουν ....:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Απλή μέθοδος των 3 παίζει με όλους τους θερμιδομετρητές αλλιώς που να βγάλεις άκρη... :P
οχι στο φιτντει, εκει τα υπολογιζει αυτοματα και δεν χρειαζεται εσυ να κανεις τιποτε. Καλυτερο λινκ απο το δικο σου, εισαι λιγο μαζοχα κι συ (το εχουμε αυτο ολες βλεπω :smug b: )
Αγαπη αμα ειναι σε αυτα που λεει ο θερμιδομετρητης να προσθετεις τον αερα που πετουσε πανω απο το φαι, το λαδι που τυχον εβαλε ο ψηστης (καλαμακια λεει η λεξη, μεσα ειναι κι αυτο, αλλιως θα ελεγε ψητο σχαρας) κτλ κτλ ανεβαζεις πολυ τις θερμιδες χωρις να τις εχεις φαει. μετα κολλα ο μεταβολισμος σ και μας τρως. Στο λεω και στο ξαναλεω αλλα εισαι κλασσικη αιγοκερινα ξεροκεφαλη μαλλον (δεν εχω ιδεα απο ζωδια αλλα μαθαινω μεσα απο τα ατομα!). Οποτε δε το ξαναλεω, μονο μια ακομη φορα, φαε και μη μας τρως :P έτσι για να ευθυμήσουμε λιγουλάκι.
Πραγματικά που ειναι η Μαρία? Πάω έχω ένα στομάχι χάλια, πρωί πρωί τρώγαμε χαλβάδες και ξηροκάρπια και σοκολάτες με τον άντρα μ. Μετά συνέχισα κανονικά τη μέρα μ. Περίεργα πράγματα! Παλιά δε θα σταματούσα ποτέ να τρώω...Αϋριο θα ζυγιστώ πια και το βλέπω το εγγεφαλικό να έρχεται! Αχ ήταν ωραία όμως, Ηπια και αμιτα μοσιον που τη λατρευω!!!!!!!!!!!!! τι άλλο. Δε θυμάμαι.