Οχι, ρε συ καλα εκανες κ το παρεθεσες!! Φυσικα κ δεν πρεπει να μενουμε στην ψευδαισθηση της ωραιοποιησης κ να αγνοουμε κατι που υπαρχει.. πρεπει να βλεπουμε ολες τις πλευρες κ τις εκφανσεις!
Printable View
Λολ αμα το κανεις αυτο κοιμασαι?? Εγω μονο που το σκεφτομαι φρικαρω..
Πως θα μπορεσεις να κοιμηθεις μετα απο κατι τετοιο??
Θα σου προτεινα χαλαρωτικη μουσικουλα κ κατι να σε ηρεμει, παντως ειναι ο,τι χειροτερο να θες να κοιμηθεις κ να μη μπορεις, το λεω απο προσωπικη εμπειρια...
Δεν κάνει και πολλά η χαλαρωτική μουσικούλα. Έχω δοκιμάσει και Θ waves, κάπως έτσι λέγεται, αλλά περισσότερο με ενοχλούσαν και μου αλοίωναν τον ήχο παρά με ηρεμούσαν. Ντάξει μπορεί να έχω αυπνίες αλλά είμαι καλά στα μυαλά, δηλαδή δεν τρελαίνομαι κιόλας*.
Το πολύ πολύ να πάθω συγκοπή xD χεχε
*α όχι ξέχασα.. πάσχω από ψύχωση (και στην πορεία προστέθηκαν κια άλλες διαταραχές).
Άσχετο βασικά αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι?
Την τούρτα που φάγαμε στα γενέθλια της μπουμπούκας μου. Την έφτιαξε η μανούλα φυσικά.:)
πόσο χρονών είναι η μπουμπούκα σου; :)
σκεφτομαι οτι μαλλον ειμαι πολυ αυστηρος. δεν υπαρχει ρε μαλακες το απολυτο! τζαμπα ψαχνουμε ολοι για την τελειοτητα. ριχνω κι αλλο τα στανταρντς...
Σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι γιατί μου κάνει ζημιά...
...σκέφτομαι πως έξω έχει μια τέλεια βραδιά και γω είμαι ακόμη Αθήνα.................:(
σκέφτομαι ότι κάποιες στιγμές αισθάνομαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και άλλες ότι βουλιάζω στα τάρταρα...δε γουστάρω πια αυτές τις διακυμάνσεις..πότε θα ισορροπήσω???
να ελένξεις τις ορμόνες σου, ίσως να φταίει και αυτό.
ησουνα μπροστα κι εσυ ρε ALIA, συγχαιρω το μυαλο σου!
Τελικά κοιμήθηκα δέκα ώρες σχεδόν , αφού κατανάλωσα 200 γραμμάρια παγωτό βανίλια, γέμισαν οι μπαταρίες, αλλά είναι ανεβασμένα τα νεύρα. Κοιτούσα τρόπους στο ίντερνετ από νωρίς να βγάλω λεφτά αλλά όλα έχουν γίνει, όλες οι ιδέες έχουν υλοποιηθεί, κατάρα όλες οι θέσεις πιασμένες με άλλα λόγια, απελπισία, θέλω να βγάλω λεφτά μόνος μου, όχι να πάρω σύνταξη από τόσο μικρός η επίδομα αρρώστιας, εσείς πως βγάζετε λεφτά?
Ένας καλός τρόπος που σκέφτηκα είναι να ανοίξω ένα μαγαζί να πουλάω κάτι, τυχαία λέω έπιπλα, αλλά να κάνω άρρωστους όλους τους υπολοιπους επιπλοποιούς (τυχαία λεω τώρα), να βάλω κωλοβακτηρίδιο στον καφέ τους, η κάποιον ιό στον φαγητό τους, έτσι ώστε να πουλάω μόνο εγώ τα έπιπλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο αποτελεσματικό.
Σκέφτομαι ότι ο στιγματισμός και ο ρατσισμός πάει σύννεφο...:(. Και δεν με στεναχωρεί πια, αλλά με θυμώνει.Και δεν μου αρέσει να θυμώνω :( ....
Και ότι πρέπει να μάθω να μαγειρεύω, δεν πάει άλλο...
Και να σταματήσω να βάζω τόσο "και" στις προτάσεις μου.
σκεφτομαι οτι ολα ειναι καλα, αν κι εχω υποχρεωσεις το απογευμα. μου χει κολλησει μια εικονα ενος τρακαρισματος απο χτες, σε μια μαυρη πορτα σε ενα κτιριο εδω κοντα, με ενα προσωπο κολλημενο αναμεσα στα καθισματα. κατι που δε συνεβη ποτε, κι αναρωτιεμαι πως μου κολλησε αυτη η σκηνη στο μυαλο...
Δεν θέλω να μην βγάλω τίμια λεφτά, μου αρέσει η τιμιότητα, είναι όμως δύσκολοι καιροί και υπάρχει ανησυχία για το μέλλον. Κάποιες σκέψεις που γίνονται δεν σημαίνει πως θα γίνουν κιόλας. Από σκέψη σε πράξη υπάρχει μια απόσταση, όπως και από την σκέψη στην αφήγηση η το γράψιμο. Άλλωστε κάποιοι είναι καλύτεροι πιστεύω και προτιμούν να πεθανουν από την πείνα παρά να βγούν έξω να ληστέψουν μια ηλικιωμένη η να σκοτώσουν έναν πατέρα για λίγα ευρώ.
Και βέβαια άλλο το μυθιστόριμα που διάβαζα μικρός με τον φτωχό που έκλεψε από τον φούρνο μια φρατζόλα ψωμί για να φάει και άλλο η μοντέρνα παράνοια.
Άντε ρε σοβαρά, σήμερα πήρα το αμάξι να πάω κάπου για μια δουλειά και δεν λειτουργούσαν τα φρένα. Λες να με έχουν βάλει στο μάτι και να προσπαθούν να με βγάλουν από τη μέση? Αν θέλουν ας έρθουν στα μούτρα μου και με όπλα κιόλας και όσους πάρω μαζί μου στον τάφο. Θα προτιμούσα έναν πιο ηρωικό θάνατο η έστω έναν εχθρό με αρχίδια.
Λολ πέρα από την παράνοια της στιγμής, μου έχει ανοίξει η όρεξη.
χαχαχ να προσεχεις τις μαυρες πορτες...
Σκέφτομαι ότι κάποιος έχει κενό χρόνο, δεν έχει τι να κάνει, είπε να κάνει λίγη πλακίτσα και δω μέσα, μια που έχει και προηγούμενα.
σκέφτομαι ότι αύριο φεύγω για διακοπές και νιώθω πολύ χαρούμενη!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιι
Τι σημαίνει να προσέχω τις μαύρες πόρτες? Ο κινδυνος βρίσκεται παντού, από το να μην κάνεις τίποτα και από την πολύ ακαθισία να κινδυνεύεις να πάθεις καρδιακό μέχρι να είσαι αναριχιτής και να κινδυνεύεις να πέσεις από το βουνό. Τέσπα, αν και δεν είμαι προληπτικός θα πάω να βρώ ένα λαγοπόδαρο καλού κακού να το κουβαλάω για γούρι.
παίζει και κοκαλάκι νυχτερίδας, τράι ιτ. ό,τι νά'ναι τελευταία.
και ένα τετράφυλλο τριφύλλι!
insect κ μια πενταλφα ρε συ κ μεσανυχτα με πανσεληνο σε ξεφωτο !!!
ε ναι ποιος θα βρει να μου το στείλει το τετράφυλλο τριφύλι? δεν ξέρω, ο επόμενος.
Ο επόμενος παρακαλώ! χαχαχα
Insect θα στο βρω εγω το τετραφυλλο τριφυλλι, βρες μου εσυ μια πενταλφα κ ενα κρανιο, τα χρειαζομαι επειγοντως, αυριο καποιος δεν θα υπαρχει χεχε!!! :p
Πεντάλφα και κρανίο... χμμ, λοιπόν νομίζω σε μερικά σκεπάσματα της ΔΕΗ έχει πεντάλφες. Κρανίο το θες αληθινό?
Ε εννοειται αληθινο, τι ψευτικο ?? Οχι παιζουμε!!
Λολ δεν το ξερα οτι στα σκεπασματα της ΔΕΗ εχει πενταλφες, θα αρχισω τις ανασκαφες τοτε !!! :p
ναι ρε γμτ, ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ φταιει για ολα, με τον ΚΕΝΟ του χρονο. σκαστου μια μηνυση κι εσυ!
το ξερω, αλλα αμα τρακερνες σε καμια μαυρη πορτα θα βγαινε αληθινο αυτο που ειδα, και θα κατηγορουσαν εμενα μετα οτι στην εστησα και εγινε επιτηδες...
Ρε παιδιά τώρα λέει στην τηλεόραση ότι ενα απο τα συστατικά της coca cola είναι (ήταν δεν κατάλαβα) φύλλα κοκαίνης.
Lol, το είδε κανέις; ήταν στην ΕΤ1. Δεν είμαι καλά. Έβαλα να πιώ λίγο κρασάκι τώρα.
Λολ ασε μας ρε συ insect σιγα μην βαζουν κ τριπακια μεσα!! :)
Σε εκπομπη ηταν, σε διαφημιση, τι σκατα τελοσπαντων??
Ισως παλιοτερα να επαιζε κατι τετοιο, τωρα πλεον δεν νομιζω!!
Η θα ειναι σε παρα πολυ μικρη ποσοτητα!!
Εγω παντως οσες κοκα κολες κι αν πιω δεν μαστουρωνω !!:)
Δεν το είπα εγώ ντε, μη βαράς. Γιατί δεν με πιστεύεις? Λες να την βρίσκω να λέω ψέματα όλη την ώρα?
http://www.newton.dep.anl.gov/askasc...9/gen99040.htm
Ερώτηση: Αρχικά, η Coca Cola είχε κοκαίνη, η αυθεντική της συνταγή. Η σημερινή Coca έχει; Αν όχι τότε πως διαφημίζουν την αυθεντική της ονομασία;
Απάντηση:
Νομίζω πως αναφέρονται στην αυθεντική με την έννοια ότι είναι ίδια με αυτή που ήταν πριν το 1978. Την εποχή εκείνη η εταιρία προσπάθησε να αλλάξει την συνταγή και παρουσίασε ένα νέο αναψυκτικό με την ονομασία New Coke. Πάρα πολλοί άνθρωποι θυμώσανε με την αλλαγή αυτή έτσι η εταιρία επέστρεψε στην παλιά cola και έβγαλε και μια καινούργια cola την οποία κανείς δεν αγόραζε. Έτσι σταμάτησαν να πουλάνε την καινούργια cola και συνέχισαν με την παλιά.
H cola είχε κοκαίνη από παλιά. Με συστατικό φύλλου κοκαίνης. Παλιά η κοκαίνη θεωρούταν η νέα ασπιρίνη και ήταν διαθέσιμη προς πώληση στα φαρμακία όπως πωλείται τώρα η ασπιρίνη. Μετά όμως οι άνθρωποι άρχισαν να εθίζονται και απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ. Η εταιρία προσπάθησε να αντικαταστίσει την κοκαίνη με καφείνη για να προσφέρει το ίδιο αίσθημα ευχαρίστισης (ανεβασμού) αλλά απόσο ξέρω εγώ τα φύλλα κοκαίνης χρησιμοποιούνται ακόμα.
Ελπίζω αυτό να απάντησε στην ερώτηση σου (η οποία δεν αφορά την επιστήμη αλλά την κοινωνία γενικότερα).
Δεν βαραω βρε !! :) Αφου εβαλα κ το smiley απο διπλα!! Νταξει το πιστευω!!
Το αρθρο λεει για παλιοτερα ομως ρε συ !! Οποτε πλεον δεν εχουμε αυτην την τυχη !!