Ίσα ίσα... απαγορεύεται να οπλοφορείς...
Και καμία σχέση με αυτοάμυνα...
Printable View
παμε να ληστεψουμε καμια τραπεζα τοτε, αφου ειναι ολοι τοσο αχρηστοι, γλαστρες για τα ματια του κοσμου!!!!!!
Το έχω διαβάσει και νομίζω ότι εσύ έχεις την ευθύνη...
Ούτε τεκμηρίωση, ούτε επιχειρήματα.
Θα στα δώσω σε λίγο...δικά σου είναι.
Οκ, ό,τι να 'ναι. Πετάμε εκεί πέρα μια κοτσάνα να αιωρείται, αλλά να τη στηρίξουμε δεν ξέρουμε.
ε τι αλλο να κανει, αφου στο ελλαδισταν ειναι καλομαθημενα ειπαμε τα κοριτσακια, δε ξερουν τι θα πει μοναξια. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το Nantiaki εχει ηδη βολευτει κι εχει το γκομενακι του, κι αν οχι σιγουρα παιζουν καποιοι να επιλεξει...
Eχμ, συγνώμη, ο ΚΕΝΟ είπε Ναντιάκι όχι αχλ. Τι απαντάς εσύ?? Όχι ΚΕΝΟ δεν έχω γκόμενο και όχι ΚΕΝΟ δεν έχω επιλογές. Περπατάω και χάσκουν σαν χαζοί αλλά δεν με πλησιάζει κάποιος. ¨Οταν θελήσω θα πλησιάσω εγώ.
εδω περα αλλα μας ελεγες ομως http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B1%CF%87%CE%B7
τεσπα δε μπορω να ξερω και δε με αφορα γιατι ειναι προσωπικα σου. ισως φταιει που μενεις κρητη κι εσυ, χαραμιζεσαι σαν τη BloodyKate λογο περιοχης.
καιρός από τότε
Χα!
Και πάλι μιλάς εκ του ασφαλούς, γιατί το έχεις ήδη ζήσει! Στο πμ θα σου απαντήσω σε λίγο.
οχι και καιρος ενας μηνας μονο. αλλοι που ειναι δυο χρονια, αλλοι που δεν εχουν κανει ποτε τους τπτ (σαν τον sheldon), τι να πουνε ? βλεπετε που εχω παλι δικιο, το να παραμεινει ενα μηνα το κοριτσακι μονο του, δεν ειναι το ιδιο με καμποσα χρονια ή ολοκληρη τη ζωη του.