Τι σκέφτεστε; - Page 630
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 630 of 1532 FirstFirst ... 1305305806206286296306316326406807301130 ... LastLast
Results 9,436 to 9,450 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τοσο ευκολο ειναι ? δε θελει να ξερεις ουτε αυτοαμυνα μη τυχει κατι, ουτε να εχεις αδεια για οπλο και να ξερεις να το χρησιμοποιεις ? τι διαολο για φιγουρα τους βαζουν σε τραπεζες και λοιπα ?
    Ίσα ίσα... απαγορεύεται να οπλοφορείς...
    Και καμία σχέση με αυτοάμυνα...

Banned
    παμε να ληστεψουμε καμια τραπεζα τοτε, αφου ειναι ολοι τοσο αχρηστοι, γλαστρες για τα ματια του κοσμου!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να βρείτε παρτενέρ. Και ούτε γιατί το θεωρείτε εύκολο για μας...
    Σε παραπέμπω στο θέμα μου υπό τον τίτλο "Ο 10λογος της μπακουριάς", όπου το έχουμε αναλύσει διεξοδικά.

Senior Member
    Το έχω διαβάσει και νομίζω ότι εσύ έχεις την ευθύνη...
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Ούτε τεκμηρίωση, ούτε επιχειρήματα.

Senior Member
    Θα στα δώσω σε λίγο...δικά σου είναι.
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Οκ, ό,τι να 'ναι. Πετάμε εκεί πέρα μια κοτσάνα να αιωρείται, αλλά να τη στηρίξουμε δεν ξέρουμε.

Banned
    ε τι αλλο να κανει, αφου στο ελλαδισταν ειναι καλομαθημενα ειπαμε τα κοριτσακια, δε ξερουν τι θα πει μοναξια. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το Nantiaki εχει ηδη βολευτει κι εχει το γκομενακι του, κι αν οχι σιγουρα παιζουν καποιοι να επιλεξει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Οκ, ό,τι να 'ναι. Πετάμε εκεί πέρα μια κοτσάνα να αιωρείται, αλλά να τη στηρίξουμε δεν ξέρουμε.
    ε συγνώμη, την άλλη φορά θα κάτσω να φτιάξω μία ολόκληρη φανταστική επιχειρηματολογία μόνο και μόνο για να μην πάρω το ρίσκο να ζήσω. δες τα πμ σου μωρέ

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε τι αλλο να κανει, αφου στο ελλαδισταν ειναι καλομαθημενα ειπαμε τα κοριτσακια, δε ξερουν τι θα πει μοναξια. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το Nantiaki εχει ηδη βολευτει κι εχει το γκομενακι του, κι αν οχι σιγουρα παιζουν καποιοι να επιλεξει...
    ΟΧι κανεις λαθος

Senior Member
    Eχμ, συγνώμη, ο ΚΕΝΟ είπε Ναντιάκι όχι αχλ. Τι απαντάς εσύ?? Όχι ΚΕΝΟ δεν έχω γκόμενο και όχι ΚΕΝΟ δεν έχω επιλογές. Περπατάω και χάσκουν σαν χαζοί αλλά δεν με πλησιάζει κάποιος. ¨Οταν θελήσω θα πλησιάσω εγώ.

Banned
    εδω περα αλλα μας ελεγες ομως http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B1%CF%87%CE%B7

τεσπα δε μπορω να ξερω και δε με αφορα γιατι ειναι προσωπικα σου. ισως φταιει που μενεις κρητη κι εσυ, χαραμιζεσαι σαν τη BloodyKate λογο περιοχης.

Senior Member
    καιρός από τότε

Senior Member
    Χα!
    Και πάλι μιλάς εκ του ασφαλούς, γιατί το έχεις ήδη ζήσει! Στο πμ θα σου απαντήσω σε λίγο.

Banned
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    καιρός από τότε
    οχι και καιρος ενας μηνας μονο. αλλοι που ειναι δυο χρονια, αλλοι που δεν εχουν κανει ποτε τους τπτ (σαν τον sheldon), τι να πουνε ? βλεπετε που εχω παλι δικιο, το να παραμεινει ενα μηνα το κοριτσακι μονο του, δεν ειναι το ιδιο με καμποσα χρονια ή ολοκληρη τη ζωη του.