εγω εσενα?μας πως ειναι δυνατον?χαχαχα
Printable View
Καλημέρα παιδιά! :)
Πάλι στις 6 ξύπνησα, κάτι έχει αυτή η ώρα...δεν μπορεί όλοι να ξυπνάμε συγκεκριμένα στις 6 τις τελευταίες μέρες...
Πάρτε και μια ιδέα για το πως περίπου είναι τα πρωινά μου...ο Τζέρυ μου κάνει εμπάργκο στον καφέ...
http://i68.tinypic.com/icl66r.jpg
Δεν είναι αυτός στη φωτογραφία αλλά την βρήκα αστεία... :)
ο γιαστρος να φανταστω σ ειπε να τα αυξησεις ε?κοιτα επειδη μαλλον τα επερνες πολυ καιρο η δοση δεν σ εφτανε πλεον..ευτυχως π τα ανεβασες και σ βλεπω και εγω απο το γραψιμο σου καλυτερα :)
δεν ξερω με εχει πιασει μια ανησυχια την τελευταια εβδομαδα..και δεν μπορω να κοιμηθω....ακομα δλδ και να ξαπλωσω στι 1μια το βραδυ παλι θα ξυπνησω 5 η 6 και δεν θα μπορω μετα να ξαναπεσω...σε λιγο καιρο εχω και εγω ραντεβου με τον γιατρο θα παω να του πω να μου γραψει κατι για τον υπνο..
εσενα ο υπνος σ ειναι καλος?ξυπνας γενικα?η κοιμασαι καλα?και επ[ισης αν περνεις πες μ τπτ για τον υπνο και αν σ βοηθαει
:) Χαίρομαι που φαίνεται και στους άλλους η έξοδος από την μαυρίλα...
Ναι, φυσικά κι ο γιατρός το είπε...
Σε γενικές γραμμές καλός είναι ο ύπνος μου εκτός από όταν βλέπω εφιάλτες...αλλά παίρνω seroquel για τον ύπνο...ρώτα αν θέλεις τον γιατρό σου αν είναι κατάλληλο για σένα όταν πας...
ναι και βεβαια φενεται...το καταλβαινω απο αυτα π γραφεις...εου ευχομαι να πας ακομα καλυτερα..
εφιαλτες εχω και εγω..θα του πω αν και νομιζω ,επειδη περναω μια περιοδο με λιγο στρες μ συμβαινει αυτο με τον υπνο...θα τ ρωτησω και γι αυτο,αλλα θα τ πω αμα ειναι να μ δωσει κατι προσωρινα να μ βοηθησει..
σε βλεπω εγραφες κατι για γατες...εχεις γατες κυκνε?>
μακαρι ...να παμε καλυτερα :)
μου αρεσουν τα ζωα,ειχα κατα καιρους πολλα.....
ειχα σκιουρακι ,μετα τσιντσιλα(σαν λαγος με σκιουρακι διασταυτωση ητανε)και γατες
Την τελευταια γατα μ ομως την πατησε αμαξι ,ηταν και αυτη σιαμ..δυστυχως και απο τοτε δεν ξαναπηρα γατα....γτ οσο να ναι στεναχωριεμαι οταν πεθαινουν
το remeron ειναι αντικαταθλιπτικο που βοηθαει πολυ στον υπνο.δλδ το επαιρνα στις 11 και 12ακομα και χωρις να νυσταζα εκλεινα τα ματια και σε 10 λεπτα κοιμομουν.
το seroquel ειναι αντιψυχωτικο αλλα στα 50mg αν θυμαμαι καλα βοηθαει να κοιμηθεις
φυσικα δε τα επαιρνα ολα αυτα ταυτοχρονα..κατα καιρους επαιρνα το καθενα..
πριν 1 μηνα εκοψα το remeron και χωρις πολυ προσπαθεια.απλα τωρα εμαθε το βιολογικο μου ρολοι, απο οταν το επαιρνα, και 12 το βραδυ κοιμαμαι, ξυπνω πρωι μεταξυ 7:30-8:30