ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 632
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 632 of 1380 FirstFirst ... 1325325826226306316326336346426827321132 ... LastLast
Results 9,466 to 9,480 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλααααα νικ καλααααα κοροιδευεεεεεε....
    εγω εσενα?μας πως ειναι δυνατον?χαχαχα

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Πάλι στις 6 ξύπνησα, κάτι έχει αυτή η ώρα...δεν μπορεί όλοι να ξυπνάμε συγκεκριμένα στις 6 τις τελευταίες μέρες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα παιδιά!

Πάλι στις 6 ξύπνησα, κάτι έχει αυτή η ώρα...δεν μπορεί όλοι να ξυπνάμε συγκεκριμένα στις 6 τις τελευταίες μέρες...
    καλημερα κυκνε
    xaaxxa και εγω κυκνε τετοια ωρα δυστυχως σηκωνομαι ..σημερα βεβαια δεν κοιμηθηκα γτ δεν νυσταζα...και δυστυχως νυσταζω το απογευμα πραγμα που πρεπει να φτιάξω...
    εσυ τι κανεις κυκνε ξυπνησες καλα σημερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλημερα κυκνε
    xaaxxa και εγω κυκνε τετοια ωρα δυστυχως σηκωνομαι ..σημερα βεβαια δεν κοιμηθηκα γτ δεν νυσταζα...και δυστυχως νυσταζω το απογευμα πραγμα που πρεπει να φτιάξω...
    εσυ τι κανεις κυκνε ξυπνησες καλα σημερα?
    Όντως πρέπει να το φτιάξεις nick, δεν είναι φυσιολογικό να φυλάς σκοπιά όλη νύχτα αν δεν είσαι φαντάρος

Ναι, καλά ξύπνησα, δόξα το Θεό φαίνεται ότι τα έξτρα αντικαταθλιπτικά έκαναν δουλειά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πάρτε και μια ιδέα για το πως περίπου είναι τα πρωινά μου...ο Τζέρυ μου κάνει εμπάργκο στον καφέ...

Δεν είναι αυτός στη φωτογραφία αλλά την βρήκα αστεία...

Senior Member
    Όντως πρέπει να το φτιάξεις nick, δεν είναι φυσιολογικό να φυλάς σκοπιά όλη νύχτα αν δεν είσαι φαντάρος

Ναι, καλά ξύπνησα, δόξα το Θεό φαίνεται ότι τα έξτρα αντικαταθλιπτικά έκαναν δουλειά...
    nai εχεις δικιο ,αλλα ταλαιπωρουμε την τελευταια εβδομαδα και δεν κοιμαμαι και ποολλες ωρες...
    μακαρι κυκνε να σ βοηθησαν..
    εσυ παντως απο οτι εχεις πει εισαι πρωινη..οποτε δεν σ ενοχλει και πολυ αυτο

Senior Member
    nai εχεις δικιο ,αλλα ταλαιπωρουμε την τελευταια εβδομαδα και δεν κοιμαμαι και ποολλες ωρες...
    μακαρι κυκνε να σ βοηθησαν..
    εσυ παντως απο οτι εχεις πει εισαι πρωινη..οποτε δεν σ ενοχλει και πολυ αυτο
    Όχι, το να ξυπνάω πρωί δεν μ' ενοχλεί ιδιαίτερα, η άσχημη διάθεση με ενοχλεί αλλά ευτυχώς είναι καλύτερα από τότε που αύξησα τα αντικαταθλιπτικά...

Εσένα τι σε ταλαιπωρεί;

Senior Member
    Όχι, το να ξυπνάω πρωί δεν μ' ενοχλεί ιδιαίτερα, η άσχημη διάθεση με ενοχλεί αλλά ευτυχώς είναι καλύτερα από τότε που αύξησα τα αντικαταθλιπτικά...

Εσένα τι σε ταλαιπωρεί;
    ο γιαστρος να φανταστω σ ειπε να τα αυξησεις ε?κοιτα επειδη μαλλον τα επερνες πολυ καιρο η δοση δεν σ εφτανε πλεον..ευτυχως π τα ανεβασες και σ βλεπω και εγω απο το γραψιμο σου καλυτερα

δεν ξερω με εχει πιασει μια ανησυχια την τελευταια εβδομαδα..και δεν μπορω να κοιμηθω....ακομα δλδ και να ξαπλωσω στι 1μια το βραδυ παλι θα ξυπνησω 5 η 6 και δεν θα μπορω μετα να ξαναπεσω...σε λιγο καιρο εχω και εγω ραντεβου με τον γιατρο θα παω να του πω να μου γραψει κατι για τον υπνο..

εσενα ο υπνος σ ειναι καλος?ξυπνας γενικα?η κοιμασαι καλα?και επ[ισης αν περνεις πες μ τπτ για τον υπνο και αν σ βοηθαει

Senior Member
    ο γιαστρος να φανταστω σ ειπε να τα αυξησεις ε?κοιτα επειδη μαλλον τα επερνες πολυ καιρο η δοση δεν σ εφτανε πλεον..ευτυχως π τα ανεβασες και σ βλεπω και εγω απο το γραψιμο σου καλυτερα

δεν ξερω με εχει πιασει μια ανησυχια την τελευταια εβδομαδα..και δεν μπορω να κοιμηθω....ακομα δλδ και να ξαπλωσω στι 1μια το βραδυ παλι θα ξυπνησω 5 η 6 και δεν θα μπορω μετα να ξαναπεσω...σε λιγο καιρο εχω και εγω ραντεβου με τον γιατρο θα παω να του πω να μου γραψει κατι για τον υπνο..

εσενα ο υπνος σ ειναι καλος?ξυπνας γενικα?η κοιμασαι καλα?και επ[ισης αν περνεις πες μ τπτ για τον υπνο και αν σ βοηθαει
    Χαίρομαι που φαίνεται και στους άλλους η έξοδος από την μαυρίλα...

Ναι, φυσικά κι ο γιατρός το είπε...

Σε γενικές γραμμές καλός είναι ο ύπνος μου εκτός από όταν βλέπω εφιάλτες...αλλά παίρνω seroquel για τον ύπνο...ρώτα αν θέλεις τον γιατρό σου αν είναι κατάλληλο για σένα όταν πας...

Senior Member
    Χαίρομαι που φαίνεται και στους άλλους η έξοδος από την μαυρίλα...

Ναι, φυσικά κι ο γιατρός το είπε...

Σε γενικές γραμμές καλός είναι ο ύπνος μου εκτός από όταν βλέπω εφιάλτες...αλλά παίρνω seroquel για τον ύπνο...ρώτα αν θέλεις τον γιατρό σου αν είναι κατάλληλο για σένα όταν πας...
    ναι και βεβαια φενεται...το καταλβαινω απο αυτα π γραφεις...εου ευχομαι να πας ακομα καλυτερα..

εφιαλτες εχω και εγω..θα του πω αν και νομιζω ,επειδη περναω μια περιοδο με λιγο στρες μ συμβαινει αυτο με τον υπνο...θα τ ρωτησω και γι αυτο,αλλα θα τ πω αμα ειναι να μ δωσει κατι προσωρινα να μ βοηθησει..
    σε βλεπω εγραφες κατι για γατες...εχεις γατες κυκνε?>

Senior Member
    το remeron, το stedon και λιγο το seroquel μ εχουν βοηθησει εμενα στο παρελθον στον υπνο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    το remeron, το stedon και λιγο το seroquel μ εχουν βοηθησει εμενα στο παρελθον στον υπνο
    to στεντον το εχω ακουσει και εγω....τα αλλα δεν τα ξερω...
    τωρα τα εχεις κοψει αυτα τα χαπια?και αν ναι δεν σ επηρεασε καθολου στον υπνο σ,τωρα ενοω?

Senior Member
    ναι και βεβαια φενεται...το καταλβαινω απο αυτα π γραφεις...εου ευχομαι να πας ακομα καλυτερα..

εφιαλτες εχω και εγω..θα του πω αν και νομιζω ,επειδη περναω μια περιοδο με λιγο στρες μ συμβαινει αυτο με τον υπνο...θα τ ρωτησω και γι αυτο,αλλα θα τ πω αμα ειναι να μ δωσει κατι προσωρινα να μ βοηθησει..
    σε βλεπω εγραφες κατι για γατες...εχεις γατες κυκνε?>
    Σ' ευχαριστώ πολύ! Και για σένα το ίδιο εύχομαι... ♥

Ναι, έχω έναν γάτο Σιάμ τον Τζέρυ...τώρα κοιμάται γιατί έμεινε όλη την νύχτα έξω ο γερό - μπερμπάντης...

Εσύ έχεις κανένα ζωάκι; Σου αρέσουν;

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ πολύ! Και για σένα το ίδιο εύχομαι... ♥

Ναι, έχω έναν γάτο Σιάμ τον Τζέρυ...τώρα κοιμάται γιατί έμεινε όλη την νύχτα έξω ο γερό - μπερμπάντης...

Εσύ έχεις κανένα ζωάκι; Σου αρέσουν;
    μακαρι ...να παμε καλυτερα

μου αρεσουν τα ζωα,ειχα κατα καιρους πολλα.....
    ειχα σκιουρακι ,μετα τσιντσιλα(σαν λαγος με σκιουρακι διασταυτωση ητανε)και γατες
    Την τελευταια γατα μ ομως την πατησε αμαξι ,ηταν και αυτη σιαμ..δυστυχως και απο τοτε δεν ξαναπηρα γατα....γτ οσο να ναι στεναχωριεμαι οταν πεθαινουν

Senior Member
    to στεντον το εχω ακουσει και εγω....τα αλλα δεν τα ξερω...
    τωρα τα εχεις κοψει αυτα τα χαπια?και αν ναι δεν σ επηρεασε καθολου στον υπνο σ,τωρα ενοω?
    το remeron ειναι αντικαταθλιπτικο που βοηθαει πολυ στον υπνο.δλδ το επαιρνα στις 11 και 12ακομα και χωρις να νυσταζα εκλεινα τα ματια και σε 10 λεπτα κοιμομουν.
    το seroquel ειναι αντιψυχωτικο αλλα στα 50mg αν θυμαμαι καλα βοηθαει να κοιμηθεις

φυσικα δε τα επαιρνα ολα αυτα ταυτοχρονα..κατα καιρους επαιρνα το καθενα..
    πριν 1 μηνα εκοψα το remeron και χωρις πολυ προσπαθεια.απλα τωρα εμαθε το βιολογικο μου ρολοι, απο οταν το επαιρνα, και 12 το βραδυ κοιμαμαι, ξυπνω πρωι μεταξυ 7:30-8:30
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος