Τι παράνομο??
Printable View
Τι παράνομο??
η ευθανασια δεν ειναι νομιμη. ουτε η αυτοκτονια.
Και πότε τίθεται σε ισχύ αυτός ο νόμος? χαχα εμένα πάντως δε με συνέλαβαν! Δε νομίζω ότι είναι παράνομη, αλλά και να είναι, έχει μπει ποτέ κανείς μέσα επειδή έκανε απόπειρα? Εκεί είναι άλλο το θέμα, ότι αν πας σε νοσοκομείο σε τρέχουν σε ψυχιάτρους να σε πείσουν με το ζόρι ότι πάσχεις...
Αλλά και πάλι, μόνος σου επιλέγεις αν θα τους αφήσεις ή όχι να σε ''τρελάνουν''...
Σκεφτομαι οτι τα ιδια κ τα ιδια, μας ζαλισες τα αρχιδια.
δεν τιθεται. παρε δες και σχετικη ταινια http://www.imdb.com/title/tt1132623 ψαξε και στο γκουγκλι αν σε ενδιαφερει, μορφωθειτε για τα ανθρωπινα δικαιωματα γιατι οσο δε το κανετε τοσο θα σας εκμεταλευονται.
κι αν δε πιστευεις δοκιμασε να ανακοινωσεις καπου ανοιχτα οτι προκειται να αυτοκτονισεις, να δεις που θα ερθει η αστυνομια να σε μαζεψει και να σε στειλει μεσα. κι οταν εισαι μεσα και σε μπουκωνουν αναγκαστικα χαπια δε νομιζω πως μπορεις να επιλεξεις αν θα τους αφησεις ή οχι να σε τρελανουν.
Αν δεν έχεις κάτι όμως μπορείς να μην πας ''μέσα''...θα τη δω...πάντως στο νοσοκομείο είχε αστυνομία...δε με συνέλαβαν...
ε λογικα για να φτασει καποιος να κανει αποπειρα αυτοκτονιας ολο και κατι θα εχει. εκει ειναι κρητη, εδω ειναι αθηνα...
δεν εχω ιδεα απ'αυτα, αν εσυ εχεις ανοιξε θρεντ και πες αποψουλα. ωστοσο θελω να ξερεις οτι σε ξαναεκτιμησα διαβαζωντας αυτο που ειχες γραψει για τον αϊνσταϊν. κι οτι αγαπω ολο το κοσμο, ακομα κι αν βριζω ασχημα πολλες φορες (το οτι ειμαι χυδαιος και προστυχος ομως δε το βλεπω σαν βρισια, οποτε δε βριστικαμε ποτε)
το ξέρω πως είμαι εκτός θέματος, αλλά έχω μια απορία και δεν ξέρω σε ποιο θέμα να την θέσω. γιατί... δεν έχει συγκεκριμένο θέμα. απορία είναι. έτσι, γενικής φύσεως... πώς λέμε: θα βρέξει αύριο? ε, κάτι τέτοιο. αλλά δεν έχει σχέση με τον αυριανό καιρό. ούτε τον μεθαυριανό. καθόλου με καιρό δεν έχει σχέση. οι ψυχίατροι ανοίγουν το απόγευμα? όχι, δεν ήταν αυτή η απορία. δηλαδή απορία είναι κι αυτό αλλά έχω κι άλλη... κλαψ... αυτά! ευχαριστώ που μου απαντήσατε! άντε, γεια! :D
Ιωάννη, αν το πεις σε ψυχολόγο θα σου απαντησει "Γιατι δεν θελεις να γινεις καλα"
Κάτι που ισχύει φυσικά, αλλά δεν ξερω αν ισχυει παντου και παντα.Δηλαδη και ο θεραπευτης "φαλτσάρει", κι εμεις καπου κανουμε λιγο πισω ή κάνουμε το...κορόιδο ή δεν κανουμε τιποτα.
Το προβλημα για μενα ειναι ότι δεν ζω πια εγω-κεντρικα.Ζω ιατρο-φαρμακο-ψυχολογο-θεωρητικο-μεθοδο-αρλουμπο-κεντρικά.
Και δωστου ειδικοι, και δωστου φαρμακα, θεωριες, θεραπειες και απο πανω θεραπειες, προβλεψεις, στατιστικα και πάλι κουβας στο τελος ρε Ιωάννη...
Κάτι δεν παει καλά :(
Δε μου φαίνεσαι καθόλου για χάνος.
Και κυρίως θα ήταν καλύτερα αν δεν κολλούσαμε εύκολα ταμπέλες στους άλλους.
http://www.ortsa.gr/wp-content/uploa...7_08240063.jpg
Aυτά λυθρινάκια μου φαίνονται -ή μπας κι είναι μπαρμπουνάκια;- αλλά με τους χάνους μου άνοιξε η όρεξη. Δεν πάμε για κανα ούζο λέω γω;
Xαχαχαχαχα!!!