Τι σκέφτεστε; - Page 638
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 638 of 1532 FirstFirst ... 1385385886286366376386396406486887381138 ... LastLast
Results 9,556 to 9,570 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    το βλεπω για 4η 5η φορα ....ειπα "οχι παλι" αλλα ειναι μεγαλη ταινια!
    Κι εγώ για 5η!Ειναι απο τις πολύ αγαπημενες μου και δεν ξερω γιατι οι περισσοτεροι αντρες που γνωριζω την απορριπτουν χωρις να την έχουν δει.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    καλα και μενα το ιδιο την απερριπταν διάφοροι αρσενικοι, μεχρι που ενας εξ αυτών, ξαφνικά πλάνταξε στο κλάμα και γω τον κοιτουσα απτην ακρη του καναπε κρατώντας μετα βίας το μειδίαμά μου:)

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=XcQNjV-YSiM

υπέροχη! εγώ όμως δεν είμαι άντρας... :)

Senior Member
    ...επίσης, να μην ξεχάσω: http://el.wiktionary.org/wiki/ειρωνεία

Aφού όλοι την χρησιμοποιούμε, ας μάθουμε να την γράφουμε σωστά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :D

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οταν ο Παπαντρεου δανειζοταν πριν 25 χρονια οσο οσο για να μπορει ο Τσοβολας να τα δωσει ολα ολοι φωναζαν "Ζητω". Την Αποκαλυψη την εφεραν ολοι αυτοι που επαιρναν τα παχουλα εφαπαξ, συνταξεις και μισθους τοσα χρονια.
    όλοι αυτοί ειναι που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Πως φτάσαμε στα 380 δισ?........ κι ακομα ο κόσμος ελπίζει σε πολιτικούς... καταφεραν να εγκλωβίσουν τον κόσμο
    γιάννης

Quote Originally Posted by Σουέλ View Post
    Cognitive/behavioral therapy kiss my ass γι' αποψε...
    .................................................. ....................
    ..
    φαίνεται ούτε και συ είδες τη θεαματική αλλαγή. τι αλλο να κάνουμε?
    γιάννης

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Για όσους δεν είδαν φως από τη συμπεριφορική θεραπεία,
    βρήκα αυτό το χιουμοριστικό site:

Η συμπεριφορική ψυχολογία ενός κοτόπουλου

Ένα κοτόπουλο διασχίζει τον δρόμο. Το ερώτημα λοιπόν είναι:
    Γιατί διέσχισε τον δρόμο;

http://www.piperies.gr/posts/i-sympe...nos-kotopoyloy

Αριστοτέλης: Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους.

Γαλιλαίος: Κι όμως… τον διέσχισε.

Μακιαβέλι: Το να περάσει το κοτόπουλο το δρόμο,
    είναι το αγιασμένο μέσο γιά να υπηρετηθεί κάποιος σκοπός,
    όποιος κι αν είναι αυτός.

Μαρξ: Ηταν ιστορικά αναπόφευκτο.

Φρόιντ: Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο
    αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας
    και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι καταπιεσμένη.

Bill Gates: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε
    ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο Chicken Office 2.015
    που δεν διασχίζει μόνο το δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί,
    σχεδιάζει και άλλα ενδιαφέροντα.

Ένας Ινδός: Εμείς έχουμε αγελάδες που κάνουν το ίδιο.

Κώστας Πρέκας: Αξιοσέβαστο κοτόπουλο,
    χαίρομαι που η ελληνική σου παιδεία,
    σου επιτρέπει να περνάς το δρόμο με το ήθος
    και το κάλλος των αρχαίων μας προγόνων.
    Να προσθέσω επίσης,
    ότι είναι ντροπή και διασυρμός να χαρακτηρίζεται η Επανάσταση, Χούντα
    και το κοτόπουλο το γνωρίζει καλώς.
    Last edited by Joann; 19-03-2012 at 13:43.

Banned
    σκεφτομαι οτι ο κοσμος κατα βαθος φαινεται να το διασκεδαζει με αυτη τη κατασταση και του δινει ενα λογο να φευγει νωριτερα απ'τη ζωη. τα παντα ολα γιναν ελεγχομενα, κι αφου μπορεσαν και τα ελεγχουν αρχιζουν να τα εκμεταλευονται, κι αφου τα εκμεταλευονται μπορουν και να τα ακριβαινουν για να βγαλουν ακομα περισσοτερα χαρτακια. χαρτακια εναντι ζωης. παρολαυτα εγω προσπαθω και θελω να απομακρυνομαι απο καθε ονομα, εταιρεια, brand, franchise, whatsover γιατι δε μου ανηκει και νιωθω πως τους διαφημιζω τζαμπε. κι αυτο το φορουμ ιδιοκτησια ειναι, αν κι επιτρεπει ακομα την επικοινωνια μεχρι αηδιας. φυσικα στο τελος θα καταληξουμε ζωντανες διαφημισεις, ακομα κι οταν μιλαμε σαν το Paranoia 1.0 μονο που δε θα συμβαινει αθελα μας οπως τωρα. διαφημισεις παντου λοιπον, γιατι τα παντα ανηκουν σε αλλους και τιποτα σε μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι ο κοσμος κατα βαθος φαινεται να το διασκεδαζει με αυτη τη κατασταση και του δινει ενα λογο να φευγει νωριτερα απ'τη ζωη. τα παντα ολα γιναν ελεγχομενα, κι αφου μπορεσαν και τα ελεγχουν αρχιζουν να τα εκμεταλευονται, κι αφου τα εκμεταλευονται μπορουν και να τα ακριβαινουν για να βγαλουν ακομα περισσοτερα χαρτακια. χαρτακια εναντι ζωης. παρολαυτα εγω προσπαθω και θελω να απομακρυνομαι απο καθε ονομα, εταιρεια, brand, franchise, whatsover γιατι δε μου ανηκει και νιωθω πως τους διαφημιζω τζαμπε. κι αυτο το φορουμ ιδιοκτησια ειναι, αν κι επιτρεπει ακομα την επικοινωνια μεχρι αηδιας. φυσικα στο τελος θα καταληξουμε ζωντανες διαφημισεις, ακομα κι οταν μιλαμε σαν το Paranoia 1.0 μονο που δε θα συμβαινει αθελα μας οπως τωρα. διαφημισεις παντου λοιπον, γιατι τα παντα ανηκουν σε αλλους και τιποτα σε μας.
    Μας ανήκει ο εαυτός μας όμως, και όσοι από μας αρνηθούν να γίνουν έρμαια, τουλάχιστον όχι 100 %, όλο και κάτι αυθεντικό θα προλάβουν να κρατήσουν..
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Banned
    δε σου ανηκει ουτε ο εαυτος σου. αν πας σε ψυχολογο θα κατηγοριοποιησει το καθε τι που εντοπισε στη ψυχουλα σου και θα βρει απο τι προερχεται. μα και στο σωμα σου ολα εχουν ενα ονομα. απ'το αιδοιο μεχρι τον πρωκτο σου, μεχρι το συκωτι και την σπληνα σου. τα παντα ολα μπορουν να αντικατασταθουν, και ειναι δανεικα.

Senior Member
    Εγώ δεν τα κινώ?Εγώ δεν τα χρησιμοποιώ? Προφανώς όχι ανεπηρέαστη, αλλά με σημαντικό ποσοστό αυτενέργειας...
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Banned
    εσυ απλα εκφραζεσαι και ζεις μεσω αυτων. οταν δε θα μπορεις πλεον να το κανεις γιατι η φυση θα τα παρει πισω, τοτε δε θα εχεις λογο να βρισκεσαι σ'αυτο το κοσμο. αλλιως γινεσαι φαντασμα και παραμενεις εδω σαν αερικο.

Senior Member
    ¨οταν θα πεθάνω εννοείς? μπορώ και να επιλέξω το πότε θα πεθάνω. μπορώ επίσης να επιλέξω και το αν θα ζήσω ή αν θα αφήσω τους εξωτερικούς παράγοντες να με διαλύσουν...

Senior Member
    ΚΕΝακι τι κανεις χαιρομαι που σε ξαναβλεπω!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    ¨οταν θα πεθάνω εννοείς? μπορώ και να επιλέξω το πότε θα πεθάνω. μπορώ επίσης να επιλέξω και το αν θα ζήσω ή αν θα αφήσω τους εξωτερικούς παράγοντες να με διαλύσουν...
    φυσικα και μπορεις να επιλεξεις, αλλα μεχρι κι αυτο ειναι παρανομο!

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ΚΕΝακι τι κανεις χαιρομαι που σε ξαναβλεπω!!!!
    ολα καλα, περαστικος ειμαι, οπως παντα. :)