οκ,με νερο...με νερο τοτε!θα αρχισω και εγω αυριο πρωι!μου φαινεται πολυ αποτοξινωτικο σαν ιδεα!αν βοηθαει και στην κυτταριτιδα ακομη καλυτερα!
Printable View
οκ,με νερο...με νερο τοτε!θα αρχισω και εγω αυριο πρωι!μου φαινεται πολυ αποτοξινωτικο σαν ιδεα!αν βοηθαει και στην κυτταριτιδα ακομη καλυτερα!
μπαινεις βγαινεις μτσεκ αλλα με τη δουλεια δε μας ειπες τι παιχτηκε!
ωραιο αυτο με το νερο, το κανει η μανα μου συνηθως μετα το μεσημεριανο φαγητο...
Εσεις τελικα ποτε θα το πινετε κ πως? πειτε να το κανω κ γω, αν κ δε τρελαινομαι αν ειναι για πρωι να πινω λεμονοειδη...μπλιαχ
να μαι κ παλι!!!!
μπηκα απο το πισι αυτη τη φορα BAD μου!
με τη δουλεια ρε γμτ περιμενω μεσα στη βδομαδα απαντηση.. δε μπορω να καταλαβω το αποτελεσμα απο τη συναντηση, ελπιζω ομως να πανε ολα καλα..
παντως πηρα πολυ δυναμη μετα απο αυτο κ με καποιες κουβεντες που εκανα με την προϊσταμενη μου... θα δουμε...
σχετικα με το λεμονι, εγω πλεον το εχω εφαρμοσει εδω και 3 μερες και συνεχιζω!
δεν ειναι κ οτι καλυτερο πρωι πρωι σα γευση, αλλα μπρος στα καλη.... τι ειναι ο πονος που λενε....
θα δουμε τι θα γινει....
αχ αυριο πρωι ζυγισμα! για να δουμε!
αντε με το καλο! διαβασα κ σε αλλο τοπικ εισαι παντρεμενη βρε? δεν το θυμομουν...δεν το ηξερα...δεν ξερω! εχεις παιδακι?
ελπιζω να πανε ολα καλα!!!
οχι δεν ειμαι παντρεμενη καλε ακομα!!!
Αρραβωνιασμενη... Αλλα πως να γραψω, ο φιλος μου? ο αρραβωνιαστικος μου? γραφω ο αντρας μου :)
τελικα τα σημερινα μου
πρωι (μετα απο 15 ωρες νηστεια)
2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 φρεσκα λεμονια
4κουτ δημητριακα με γαλα 2%
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι φρεσκο
μεσημερι (κατα τις 3)
1 σνιτσελ ψητο στο φουρνο με σαλατα
1 perrier
απογευμα
15 αμυγρδαλα
1 κομματι κολοκυθοπιτα
2 ποτηρια γαλλικο καφε με μιση κουταλια μαυρη ζαχαρη
2μιση λ νερο
γυμναστηριο
45' διαδρομος
1 ωρα οργανα
καλα πηγαμε κ σημερα
εχω να δηλωσω πως ειμαι πολυ περιφναη για τον εαυτο μου!!!
πηγαμε επισκεψη νωριτερα σενα σπιτι κ εκει ειχε φαι, γλυκα και αρκεστικα στον καφε με μαυρη ζαχαρη!
ΟΧΙ στα κοκακια
ΟΧΙ στα σουβλακια
ΟΧΙ στο ποτο
χαρηκα παρα πολυ που αρχιζω να το καταφερνω να βαζω μετρο στον εαυτο μου!
και χαιρομαι που βελπω πως και οι γυρω μου δε θελουν να με τραβηξουν στο βουρκο....
χιχι
καλημερες!!!
σημερα
πρωι (μετα απο 16 ωρες νηστεια)
2 ποτηρια με χυμο λεμονι
δημητριακα με γαλα 2%
μεσημερι
θα φαμε στη μαμα μου κρεας λεμονατο με πατατουλες κ σαλατουλα.... εκει θα παιξω με εμριδα εστιατοριου
για αργοτερα, βλεπουμε....
ante kai sta dika soy paidi moy! λοιπον θα σε κανουμε μοντελακι για το γαμο!
Συγχαρητηρια για χθες! κ μονο η ικανοποιηση που πηρες οτι μπορεις ναντισταθεις σημαινει πολλα!
μΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, αντε να δουμε ασπρη μερα κ μεις...
Παρεπιπτοντως σημερα δεν ξυπνησα να παω στο διαιτολογο...κ ειμαι σκασμενη ελαφρως, οκ θα παω την αλλη βδομαδα...αλλα ντροπη που δεν ενημερωσα...
ηθελα να κανω κ λιπομετρηση, μετρηματα κτλ...κ να συζητησουμε...τελοσπαντων, μηπως θακανα κ τη διαιτα που θα μου εβαζε? οχι, αλλα θα εκανα ενα βημα μπροστα...
Θα τηλεφωνησω μετα, τωρα δε νιωθω καλα με τοση ξαπλα, σημερα γενικα ειμαι καπως...
Λοιπον ειδα κ το βιβλιαρακι που μαρεσε με το συστημα διατροφης λαλα κουκ ειναι διαιτα ισοδυναμων, οποτε θα αρχισω αυτο σαν διαιτα μεχρι την Κυριακη αισιως, ειδα κ η ζωητσα κ η ΜΚΕΗ ψαχνονται και αφου ειναι το ιδιο θα το κανω κ γω...
Τουλαχιστο αυτο δεν ειναι ακριβως διαιτα Τετη, αντε μπας κ το κανω...εσυ πως πας?
Αχ βρε BAd μου, τα καλα λογια ποσο δυναμη μπορουν να δωσουν!!!! Με βοηθα παρα πολυ αυτο!!!! Αχ!!
Λεμε με τον αγαπημενο μου να παντρευτουμε του χρονου το καλοκαιρι αν ολα πανε καλα και πραγματικα θελω να ειμαι κουκλιτσα!!!!! (οχι πως τωρα δεν ειμαι αλλα με μειον 18 κιλα θα ειμαι θεα!!!!) Θα δουμε.. Καλα να ειμαστε... εσυ παντρευεσαι μετα το Πασχα σωστα? που θα γινει ο γαμος αληθεια?
Τελικα σημερα αλλαξε λιγο η πορεια του προγραμματος, αλλα εχω δηλωσει πως η Κυριακη ειναι ουδετερη μερα!
πρωι δε καταφερα τελικα να φαω πρωινο γιατι ηρθαν κ με πηραν για καφεεεε
οποτε...
πρωι
2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 λεμονια
καπουτσινο με σαντιγη (χωρις ζαχαρη ο καφες φυσικα μη το παρακανουμε)
μεσημερι
καλη μεριδα φαγητο
2 κουταλιες κρεας λεμονατο
3 κουταλιες πατατακια λεμονατα
3 κουταλιες ρυζι
1 μπουκιτσα ψωμι
παραπανω απο κανονικη μεριδα, αλλα ηθελα να ευχαριστηθω τη γευση του! Την αλλη Κυριακη παλι μαγειρευτο!
Δε νοιωθω ομως τυψεις, μου ελειπαν γευσεις σαν αυτες..
1 perrier τωρα γιατι παραφουσκωσα
απογευμα καφεδακι με μιση κουταλια ζαχαρη μαυρη
για βραδυ σκεφτομαι 1 κουτ ρυζι και 1 γιαουρτακι 2%
ννομιζω πως ειμαι καλα κ σημερα, τι λετε?
φιλακια πολλα!!!
Quote:
Originally posted by mtsek85
καλημερες!!!
σημερα
πρωι (μετα απο 16 ωρες νηστεια)
2 ποτηρια με χυμο λεμονι
δημητριακα με γαλα 2%
μεσημερι
θα φαμε στη μαμα μου κρεας λεμονατο με πατατουλες κ σαλατουλα.... εκει θα παιξω με εμριδα εστιατοριου
για αργοτερα, βλεπουμε....
Καλε που πηγαν ολοι αποδω!!!! Ελα θελω συμμετοχη!!!!!!!! Καλημερες!!!!
BAD, Tετη? ακομα νανι νανι κανουμε??? Ουφ...
Καλημερα κοριτσακια, καλη εβδομαδα!
καλημερα Τετακι! Καλη εβδομαδα! Τι κανεις καλε? Πως τα πας?
Καλα ειμαι, προσπαθω να συνελθω απο το χθεσινο ξε@@λωμα που εφαγα..
ειχα τα γενεθλια της μικρης μου κορης, τα οποια κρατησαν ολοι μεεεεεεερα..
ειπαμε να τα κανουμε μεσημερι να ξεμπερδευουμε αλλα τελικα πηγε μεχρι πολυ
αργα το πανηγυρι.
Και σημερα νιωθω λες και με εχουν μαστιγωσει..νομιζω θα αδιαθετησω κιολας..
ολα μαζεμενα πεσαν!