Originally Posted by
Ξωτικό
κατα πρωτον, ειναι μεγαλη μαγκι ανα βλεπεις οτι τελικα σηκωνεσαι μονος χωρις δεκανικια. Σαφως και συνηθως αναζητουμε και ποθουμε να κανει τη δουλεια αυτη , αλλος, αλλα δες που τελικα νιωθεις πιο δυνατος και λες, δεν σας εχω αναγκη ρε χαμενα, επανηλθα και μονος μου.
Βεβαια, ειναι ακρως λογικο και ανθρωπινο να θελουμε την προσοχη. Απλα, συνηθως οταν δεν την εχουμε και ειδικα εδω, κανουμε την παπια. Εσυ και παλι μιλησες, πραγμα που δεν το θεωρω εκδηλωση εγωισμου, το αντιθετο. Διοτι εκτιθεσαι.
Σε καθε εναν που φωναζει βοηθεια, η σε καποιους, εσυ σπευδεις να βοηθησεις. ΚΑι οσο να πεις, αναμενεις ρε παιδι μου απο αβροφροσυνη και μονο, απο ευγενεια, πως να πω, οτι θα σου ανταποδοθει το καλο αυτο, οταν εσυ βρεθεις σε αναγκη...ΚΑΙ ΕΔΩ, στεκομαι εγω. Πηρες τα τετοια σου(μπαγντον). Ανοιξε λοιπον τα ματια σου και δες ποσο εγωιστες ειναι ολοι οσοι παιρνουν απο τη δυναμη σου που απλοχερα προσεφερεις και δεν δινουν τιποτε απο τη δικια του δυναμη σε κανεναν παρα μονο αν υπαρχει σουσουρο και φλας και δημοσιοτητα...Γιομισε ο τοποςε κλαψοαντεμηπωαμπελοφιλοσο φους.
Σταθηκες μονος σου στα ποδια σου, χεσε μας ολους και πιες στην υγεια σου εστω και με λιγη πικρα στην καρδια διοτι ναι ρε, μονος σου ανεβηκες εστω και λιγο. Σιχτιρ.
Το να λεει ο καθενας μας τα δικα του αφ υψηλου ειναι υπεροχο για αυτον που ειναι πανω. Μεχρι να γλειψει πατωμα. Συνηθως δεν το θυμαται, τι εκανε πριν, διοτι η μνημη ειναι ακρως επιλεκτικη. Θυμασαι ομως εσυ, εγω αυτος αυτη.
χαιρε Τζον. Εχεις δικιο για τη γαιδουροσυνη και οξεια παρτακιαση που εχει βαρεσει πολλους απο εμας.