Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 170
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 170 of 837 FirstFirst ... 70120160168169170171172180220270670 ... LastLast
Results 2,536 to 2,550 of 12551
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλημέρα Γιάννη, Καλημέρα Χριστίνα,
    πίσω απ' την λέξη δημοφιλής Γιάννη κρύβεται εγωισμός! Κι είν' ο λόγος για όλα μας τα προβλήματα ο εγωισμός μας!
    Δεν φταίμε βέβαια εξ ολοκλήρου εμείς, αλλά ο τρόπος που μας μεγαλώνουν και μας περνάνε λάθος τις αξίες και για
    τον εαυτό μας και για τους άλλους γύρω μας. Έρχεται λοιπόν κάποια στιγμή να τ' αναθεωρήσουμε όλ' αυτά,
    γιατί συγκρούονται με τις δικές μας ανάγκες, τα προσωπικά μας θέλω.
    Πιστεύω, ότι αν αγαπήσουμε τον εαυτό μας όχι γι' αυτό που θα θέλανε οι άλλοι να είναι, αλλά γι' αυτό που πραγματικά
    είναι και προσπαθούμε τον βελτιώνουμε όσο μπορούμε, τότε και θα βρούμε την εσωτερική γαλήνη, που αναζητάμε.
    Ωραια τα λες μαρκελα, να συμπληρωσω κι εγω οτι οσο ζηλευουμε τους αλλους ή καποιον συγκεκριμενα, δε θα αποκτησουμε αυτη την εσωτερικη γαληνη στο μυαλο μας. Η ζηλεια μας τυρανναει και μας καταρρακωνει το ηθικο....

Senior Member
    Καλημέρα Μαρκελίνιο και Λιλιουμ! Πολύ σωστά τα λέτε! Συμφωνώ!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Καλά τα λέτε, αλλά υπάρχει και το άσμα του σ'χωρεμένου που λέει:
    θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Ε και μετα υπαρχει κι η συνεχεια, τα θελα και τα παθα! και μετα υπαρχει και το φτου κι απο την αρχη κλπ. Το θεμα ειναι να σπασεις καπου καποτε αυτον τον φαυλο κυκλο!! ΑΝ θες να νιωθεις καλα δλδ, αλλιως οκ πασο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Καλά τα λέτε, αλλά υπάρχει και το άσμα του σ'χωρεμένου που λέει:
    θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό
    Ναι το λες αλλά όχι πάντα..

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    κατα πρωτον, ειναι μεγαλη μαγκι ανα βλεπεις οτι τελικα σηκωνεσαι μονος χωρις δεκανικια. Σαφως και συνηθως αναζητουμε και ποθουμε να κανει τη δουλεια αυτη , αλλος, αλλα δες που τελικα νιωθεις πιο δυνατος και λες, δεν σας εχω αναγκη ρε χαμενα, επανηλθα και μονος μου.
    Βεβαια, ειναι ακρως λογικο και ανθρωπινο να θελουμε την προσοχη. Απλα, συνηθως οταν δεν την εχουμε και ειδικα εδω, κανουμε την παπια. Εσυ και παλι μιλησες, πραγμα που δεν το θεωρω εκδηλωση εγωισμου, το αντιθετο. Διοτι εκτιθεσαι.
    Σε καθε εναν που φωναζει βοηθεια, η σε καποιους, εσυ σπευδεις να βοηθησεις. ΚΑι οσο να πεις, αναμενεις ρε παιδι μου απο αβροφροσυνη και μονο, απο ευγενεια, πως να πω, οτι θα σου ανταποδοθει το καλο αυτο, οταν εσυ βρεθεις σε αναγκη...ΚΑΙ ΕΔΩ, στεκομαι εγω. Πηρες τα τετοια σου(μπαγντον). Ανοιξε λοιπον τα ματια σου και δες ποσο εγωιστες ειναι ολοι οσοι παιρνουν απο τη δυναμη σου που απλοχερα προσεφερεις και δεν δινουν τιποτε απο τη δικια του δυναμη σε κανεναν παρα μονο αν υπαρχει σουσουρο και φλας και δημοσιοτητα...Γιομισε ο τοποςε κλαψοαντεμηπωαμπελοφιλοσο φους.

Σταθηκες μονος σου στα ποδια σου, χεσε μας ολους και πιες στην υγεια σου εστω και με λιγη πικρα στην καρδια διοτι ναι ρε, μονος σου ανεβηκες εστω και λιγο. Σιχτιρ.
    Το να λεει ο καθενας μας τα δικα του αφ υψηλου ειναι υπεροχο για αυτον που ειναι πανω. Μεχρι να γλειψει πατωμα. Συνηθως δεν το θυμαται, τι εκανε πριν, διοτι η μνημη ειναι ακρως επιλεκτικη. Θυμασαι ομως εσυ, εγω αυτος αυτη.

χαιρε Τζον. Εχεις δικιο για τη γαιδουροσυνη και οξεια παρτακιαση που εχει βαρεσει πολλους απο εμας.
    +1000 ποιντς στο ξωτικο ..... Πολυ ωραια τα εξεφρασες τα λογια ειναι περριτα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ναι το λες αλλά όχι πάντα..
    Σωστή!

Όμως όταν έχω φτάσει να κάνω τρόπο ζωής αυτήν εδώ τη στάση

... η λογική βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές.

(...και να πάρει... όταν θα πάμε και 'μείς διακοπές,
    αυτή θα ψάξει γιά άλλη παραλία ...χαχαχα!!)
    Last edited by carry; 05-07-2012 at 12:13.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    κατα πρωτον, ειναι μεγαλη μαγκι ανα βλεπεις οτι τελικα σηκωνεσαι μονος χωρις δεκανικια. Σαφως και συνηθως αναζητουμε και ποθουμε να κανει τη δουλεια αυτη , αλλος, αλλα δες που τελικα νιωθεις πιο δυνατος και λες, δεν σας εχω αναγκη ρε χαμενα, επανηλθα και μονος μου.
    Βεβαια, ειναι ακρως λογικο και ανθρωπινο να θελουμε την προσοχη. Απλα, συνηθως οταν δεν την εχουμε και ειδικα εδω, κανουμε την παπια. Εσυ και παλι μιλησες, πραγμα που δεν το θεωρω εκδηλωση εγωισμου, το αντιθετο. Διοτι εκτιθεσαι.
    Σε καθε εναν που φωναζει βοηθεια, η σε καποιους, εσυ σπευδεις να βοηθησεις. ΚΑι οσο να πεις, αναμενεις ρε παιδι μου απο αβροφροσυνη και μονο, απο ευγενεια, πως να πω, οτι θα σου ανταποδοθει το καλο αυτο, οταν εσυ βρεθεις σε αναγκη...ΚΑΙ ΕΔΩ, στεκομαι εγω. Πηρες τα τετοια σου(μπαγντον). Ανοιξε λοιπον τα ματια σου και δες ποσο εγωιστες ειναι ολοι οσοι παιρνουν απο τη δυναμη σου που απλοχερα προσεφερεις και δεν δινουν τιποτε απο τη δικια του δυναμη σε κανεναν παρα μονο αν υπαρχει σουσουρο και φλας και δημοσιοτητα...Γιομισε ο τοποςε κλαψοαντεμηπωαμπελοφιλοσο φους.

Σταθηκες μονος σου στα ποδια σου, χεσε μας ολους και πιες στην υγεια σου εστω και με λιγη πικρα στην καρδια διοτι ναι ρε, μονος σου ανεβηκες εστω και λιγο. Σιχτιρ.
    Το να λεει ο καθενας μας τα δικα του αφ υψηλου ειναι υπεροχο για αυτον που ειναι πανω. Μεχρι να γλειψει πατωμα. Συνηθως δεν το θυμαται, τι εκανε πριν, διοτι η μνημη ειναι ακρως επιλεκτικη. Θυμασαι ομως εσυ, εγω αυτος αυτη.

χαιρε Τζον. Εχεις δικιο για τη γαιδουροσυνη και οξεια παρτακιαση που εχει βαρεσει πολλους απο εμας.
    ναι αυτη ειναι η ουσια, δεν ειμαστε μωρα καθε φορα που κλαιμε να ερχεται η μαμα ειτε με το μπιμπερο ειτε με την πανα! Πρεπει να μαθουμε ενηλικες γαρ να σηκωνομαστε κυριως χωρις βοηθεια! Αλλιως γινομαστε εξαρτημενοι απο τις πατεριτσες!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ναι αυτη ειναι η ουσια, δεν ειμαστε μωρα καθε φορα που κλαιμε να ερχεται η μαμα ειτε με το μπιμπερο ειτε με την πανα! Πρεπει να μαθουμε ενηλικες γαρ να σηκωνομαστε κυριως χωρις βοηθεια! Αλλιως γινομαστε εξαρτημενοι απο τις πατεριτσες!!
    Ο καθένας έχει τα δίκια του αλλά θα συμφωνήσω με την Λίλιουμ!

Senior Member
    Μα και με το εγωισμός εννοώ την φιλοδοξία που μας καλλιεργούν από μικρά παιδάκια, την ανάγκη να διακρινόμαστε σε όλα,
    να είμαστε δηλ. δημοφιλείς και να μας θαυμάζουν οι άλλοι, γελειότητες μ' άλλα λόγια, γιατί τελικά γινόμαστε κάτι άλλο απ' αυτό
    που αργότερα θέλαμε να είμαστε! Να και γιατί λοιπόν λέει κι ο Γιάννης το σπίτι γίνεται λαμπόγυαλο! Σύγκρουση συνεχώς!
    Αγωνία για το πως σε βλέπουν και σε κρίνουν οι άλλοι, αναζήτηση της προσοχής και του επαίνου, οπότε που να βρεις γαλήνη ποτέ;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    σαφως αλλα να το θυμαται αυτο εκαστος οταν ερθει η δικια του ωρα κλαψας και ομως τυποι σαν τον γιαννη τον κλαψα, ειναι εκει να δωσουν κατι απο τη δυναμη τους. Οταν νιωθουμε δυνατοι, κανουμε τις μεγαλυτερες αδικιες. Θελει προσοχη η καθε μας δηλωση διοτι η ζωη εχει για τον καθενα μας κατι γκραντε χαστουκια...

Να μη σχολιασω δε, να μην αγγιξω καν μαλλον το τι εγωισμο μπορει να κρυβει το να θεωρεις εαυτον σουπερ αυταρκη και να μην ζητας βοηθεια, κατι που ειναι ανθρωπινο...Οποιος εχει τα κοτσια ας αναρωτηθει: ποιος εχει μεγαλυτερο εγωισμο; αυτος που δεν εκθετει την αδυναμια του θεωροντας εαυτον υπερεχοντα και τους αλλους ανικανους να βοηθησουν η εκεινον που εκτιθεται εστω κι αν καποιες φορες ειναι γι ανα εχει την προσοχη;

ΕΙναι βαρυ για μπρεκφαστ, καποιοι φατε το σε μορφη λαητ. Εμενα καθε φορα, μου καθεται στο λαιμο παντως και με ξεβολευει απο τη θεση μου.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δείχνεις επιθετική.
    2ον δεν είπε κανένας οτι ο Γιάννης είναι κλάψας.

Senior Member
    σαφως αλλα να το θυμαται αυτο εκαστος οταν ερθει η δικια του ωρα κλαψας και ομως τυποι σαν τον γιαννη τον κλαψα, ειναι εκει να δωσουν κατι απο τη δυναμη τους. Οταν νιωθουμε δυνατοι, κανουμε τις μεγαλυτερες αδικιες. Θελει προσοχη η καθε μας δηλωση διοτι η ζωη εχει για τον καθενα μας κατι γκραντε χαστουκια...

Να μη σχολιασω δε, να μην αγγιξω καν μαλλον το τι εγωισμο μπορει να κρυβει το να θεωρεις εαυτον σουπερ αυταρκη και να μην ζητας βοηθεια, κατι που ειναι ανθρωπινο...Οποιος εχει τα κοτσια ας αναρωτηθει: ποιος εχει μεγαλυτερο εγωισμο; αυτος που δεν εκθετει την αδυναμια του θεωροντας εαυτον υπερεχοντα και τους αλλους ανικανους να βοηθησουν η εκεινον που εκτιθεται εστω κι αν καποιες φορες ειναι γι ανα εχει την προσοχη;

ΕΙναι βαρυ για μπρεκφαστ, καποιοι φατε το σε μορφη λαητ. Εμενα καθε φορα, μου καθεται στο λαιμο παντως και με ξεβολευει απο τη θεση μου.
    Δεν ξερω για ποιους μιλας οταν αναφερεσαι σε ατομα που θεωρουν τον εαυτο σουπερ αυταρκη με μεγαλο εγωισμο και που δεν εχουν φαει γκραντε χαστουκια ή τα εχουν ξεχασει γιατι εχουν επιλεκτικη μνημη και αμπελοφιλοσοφουν. Σε καποιους απο εδω μεσα? Τους εχεις ψυχαναλυσει δλδ και ξερεις τη ζωη τους απεξω και ανακατωτα ή μιλας ετσι φανταστικα?

τελοσπαντων νομιζα οτι το θεμα μας ηταν ο γιαννης και η αναγκη για καποιον να ειναι εκει παντα οταν δε νιωθουμε να ειμαστε καλα, η οποια δυστυχως εκ των πραγματων δε μπορει να ικανοποιειται παντα, και ουτε ειναι υγιες να ικανοποιειται και παντα. Αν εσυ βεβαια εχεις αντιθετη αποψη σεβαστη, και αν για προσωπικους σου λογους θες να τα χωσεις σε καποιους σημερα κυριως με υπονοουμενα γιατι δε νιωθεις καλα be my guest, ελπιζω να εκτονωνθεις. Δε θα συμμετεχω ομως, αντε καλημερες και παλι, παω για μπανακι!

Senior Member
    Ναι έχω την αίσθηση ότι το Ξωτικό την λέει σε μένα για το περί εγωισμού, αλλά εξήγησα νομίζω στην προηγούμενη σελίδα..
    Μετά ο Γιάννης ξέρω ότι από άτομα που είναι καλοπροαίρετα, θέλει ν' ακούει απόψεις, γιατί ξέρει ότι μόνο μ' αγάπη λέγονται, όσα λέγονται.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Χριστίνα, Μαρκέλα, Λίλιουμ, Ξωτικό. Πολύ καλά τα λέτε.
    Δεν επεδίωξα να γίνω δημοφιλής στο φόρουμ. Άπλά το μηνυμα που ειχα βάλει χθες πέρασε απαρατήρητο, που περιμενα ένα καλό λόγο. Ακόμα και εδώ που μένω, στην αποδοχή απλά παιρνώ λίγο τη βάση και τίποτα περισσότερο, οποτε ο δημοφιλής πέφτει πολύ μακριά. Ναι Χριστινα, έχω τρομερή αναγκη από επικοινωνία. Να έχω άτομα όχι για να συζητω μαζι τους περι ανεμων και υδάτων, τετοιους βρίσκω πολλούς, αλλά να συζητω μαζι τους αυτα που πραγματικά νοιωθω ή με πνίγουν και να νοιωθω την εκτίμηση τους. Τετοιους ελάχιστους έχω. Μαρκέλα, μπορει να ναι θέμα εγωισμού, όμως εντός των κανονικών πλαισίων εγωισμού που αναμενεται να έχει ο καθένας, ίσως και παράπονου, αυτό το γιατί να μην μου μιλήσουν, είμαι άνθρωπος που απωθεί ή ύστερω στην επικοινωνία? τετοια ερωτηματα με βασανίζουν συχνα στις καθημερινες μου συναναστροφες. Ειναι και θεμα διαθεσης μου αυτες τις μέρες.
    Και όντως ακόμα και εδω υπάρχουν άτομα που ελκύουν με το λόγο τους και η ανταπόκριση προς αυτα ειναι πιο άμεση σε σχέση με άλλους.
    Το φορουμ είναι χωρος όπου παίρνεις και δίνεις βοήθεια διοτι τους περισσότερους συνδέουν παρόμοια βιώματα και έτσι το επίπεδο κατανόησης είναι αρκετά ψηλό. Ξωτικό, νομίζω υπάρχει στο φορουμ αβροφροσύνη και ευγενεια ως αποτελεσμα ενός καλού λογου βοήθειας, το έχω παρατηρήσει αρκετες φορες. Ο κοσμος εδω εκτιμά περισσότερο.
    γιάννης

Senior Member
    μαρκελα, θα σε αφαλοκοψω μανα μου. Ρε παιδια, ρε παιδια, ΟΧΙ δεν αφορα καμια απο εσας, ειναι γενικης θεωρισης αποψη! Φτου και ειστε τσακμακι αναμμενο.Γουαη;

ΥΓ: Χριστινακο ,μη πεις οτι παει για σενα, αληθεια δεν θα την παλεψω.
    Λοιπόν Ξωτικό είμαι σίγουρη οτι αφορούσε εμένα. χαχχαχαα! Όχι βρε! Πιστέυω οτι αν αφορούσε εμένα θα το διευκρίνιζες..