Originally posted by sweetOctober
Magda ayta που ειπε η forty και αυτα που σου ειπα κι γω
Quote:
Originally posted by sweetOctober
δυστηχώς οι λάθος δίαιτες τρώνε μυικό ιστό και ρίχνουν το μεταβολισμό.
Μάγδα μου μη κολώνεις θα δείς αύξηση μυικής μάζας σταδιακά, δε σου έβγαλε ποσοστά μυών σε κάθε μέρος του σώματος? (λογικά σου έβγαλε και δε τα παρέθεσες). Μετά από 3 μήνες κάνε άλλη μια μέτρηση και θα δείς κι εκεί τη διαφορά (αρκεί να προπονείσαι με βάρη βέβαια και να μη κάνεις δίαιτες αλλά σωστή διατροφή).
Με τόσο χαμηλό BMR και βάρος δεν έπρεπε να κοιτάς θερμίδες αλλά να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι πετισσότερο. Το λίπος σου πρέπει να μετατραπεί σε μύες. Είσαι η καλύτερη περίπτωση, χαμηλό βάρος που χρειάζεται καλές προπονήσεις και φαγητό! Μακάρι να μπορούσες να το δείς. Δε σου χρειάζεται διαιτολόγος για να του λες τί να σου βάλει να φας. Αν ξεκόλλαγες λίγο από τα πρωτεινικά θα έβλεπες ότι δεν παχαίνεις με διατροφή σωστή και θα έριχνες το βάρος σου στη γυμναστική. Εκεί νομίζω ότι χάσκεις. (αν θες τη γνώμη μ βέβαια). Στη θέση σου, αν ήμουν όπως εσύ "χωρίς μυς" θα διέθετα λεφτά σε περσοναλ τρεινινγκ ή σε ένα καλό γυμναστή/γυμναστήριο μακρυά από τον αδελφό μ τους φίλους του κτλ.
Να μάθεις να ακούς το σώμα σ και να το παρατηρείς. Είναι πολύ βασικό στη γυμναστική. Πρίν καιρό είχαμε αντίστοιχει κουβέντα και μου είπες ότι δεν θέλεις βοήθεια στη γυμναστική, την έχει αναλάβει ο αδελφός κι ο γυμναστής σου. Ελπίζω να της δίνεις το βάρος που της αρμόζει γιατί είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην περίπτωση σου. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις ή κι αν συμφωνείς, οφείλω να στο (ξανα)πω (δεν είναι δα και καμμιά μεγάλη ανακάλυψη, εξαρχής όλες στο λέγαμε). Καλή δύναμη καλή μ είμαι σίγουρη θα φτιάξεις κορμάκι άψογο!
** ο διαιτολόγος δεν σου προσφέρει κάτι, δε χρειάζεσαι δίαιτα αλλά καλό φαί. Ασε τα κρεατικά με τα λίπη και τις πρωτεινες και τα τυρια, απο ολα με μετρο, αλλα θελει και πατατα και ρυζι και απο ολα. bodybuilderiki δηλαδή! Αφού θες μυς κάνε και την αντίστοιχη διατροφή. Να αλλάξη η σύσταση του σώματος σου, κι ας μη χάσεις βάρος για τώρα, να ανέβει ο μεταβολισμός σου ο καυμμένος.
ΣΥχνά σωστά γεύματα από όλες τις ομάδες τροφίμων, καλή γυμναστική, Θεέ μ είναι τόσο απλό, και τι δε θα έδινα να είχα το ΙΔΙΟ προβλημα! Δυστηχως κάθε ένας στο πρόβλημα τ δεν βλεπει τη λυση ενω στων αλλων...είμαστε διάνοιες!
. Δεν καταλαβαινω ειλικρινα. Νομιζεις οτι το να τρως μια μακαροναδα ή πιτσα εχεις αφησει πισω σου την ατκινς και ολα καλα? Σημασια δεν εχει τι αφησες πισω αλλα τι κανεις τωρα. Σε καθε γευμα θελει υδατανθρακες, λαχανικα, τοσα πραγματα που δεν τρως. Αν θελεις να αλλαξεις συσταση σωματος θα πρεπει να ακολουθησεις τις συμβουλες κάποιας στα κιλά σου, που γυμννάζεται, και το έχει ήδη κάνει από ότ,ι καταλαβαίνω! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αν κανεις ανασυσταση σωματος με τα μισά κιλά που σου είπε να χάσεις θα είσαι κουκλάρα. Θέλεις μυς, το έχεις καταλάβει? Οι μυς καίνε το λίπος μετά. Μην ανησυχείς! Πρέπει να σηκώσεις το μεταβολισμό σου. Πρέπει να ΦΑΣ! Σωστά και συχνά! Δε ξαναμιλαω, στο βροντο πανε οταν βλεπω και παιρνεις 500 και 800 θερμιδες και τα λες διατροφη.