καλά είπαμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση τι είναι αυτά που γράφεις;
Printable View
εγω πρεπει να ειμαι πιο αχρηστος απο ολους σας, αν υποθεσουμε οτι ειμαι και αντρας αλλιως αχρηστο.
προσεξα οτι ολοι οι απο πανω βαζουν ακομα και τονους.
ειμαι τοσο αχρηστο λοιπον που ουτε τονους δεν εχω κατορθωσει να μαθω να βαζω υστερα απο τοσα χρονια με τον υπολογιστη. νομιζω ειναι καπου στα δεξια το λ κατι τετοιο...
δίπλα από το λ είναι η τόνοι και τους βάζεις πριν από το γράμμα που πρέπει να τονιστεί.
εγω τονουσ δε βαζω εδω και χρονια υποθετω σχολειο πηγατε οποιοσ θελει να με διαβασει φανταζομαι μπορει
κι αμα δε μπορει δ χαθηκε ο κοσμοσ
Παιδιά δεν το πιστεύω αυτό που ζω. Το 2009 ζύγιζα 58 κιλά και τώρα το 2015 έφτασα να είμαι παχύσαρκη και να ζυγίζω 84 κιλά. Τα κιλά μου ανεβαίνουν συνεχώς και με γοργούς ρυθμούς. Δεν μπορώ να κάνω δίαιτα καθόλου. Έχω αφεθεί και έχω πάρει πάρα πολλά κιλά. Κανονικά και σύμφωνα με το ύψος θα έπρεπε να ήμουνα 54 κιλά. Με πιάνει κατάθλιψη και φοβάμαι πάρα πολύ μην φτάσω τα 100 κιλά. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που μου συμβαίνει. Εγώ το μανεκέν να είμαι τώρα παχύσαρκη. Τι αμαρτίες πληρώνω; Κάπου πρέπει να τα πω για αυτό απευθύνομαι στο φόρουμ. Δεν έχω την ψυχική δύναμη να κάνω δίαιτα και να φτάσω τα κιλά που ήμουνα πριν 6 χρόνια. Πώς μπορούν οι άλλες; Τι θα κάνω; Δεν την αντέχω την ζωή μου έτσι; Χρειάζομαι ψυχική στήριξη για να χάσω τα κιλά και πολλά χρήματα για να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό και δεν έχω τόσα λεφτά και οι γονείς μου δεν μπορούνε να με στηρίξουνε παραμόνο να με βρίζουνε που έγινα τόσο χοντρή και αυτό δεν βοηθάει καθόλου μα καθόλου. Βρίσκομαι σε απόγνωση και είμαι μονίμως δυστυχισμένη. Δεν μπορώ να χαρώ την ζωή μου. Ξυπνάω και κοιμάμαι με στενοχώρια. Θα μου γυρίσει σε κατάθλιψη και θα παίρνω χάπια. Μα πώς τα χάνουνε οι άλλες κοπέλες τα κιλά τους; Πώς μπορούν και είναι πάντα αδύνατες; Κάποτε μπορούσα και εγώ. Τι μου συνέβη και έχω αφεθεί τόσο ; Τι μου συνέβη και δεν μπορώ;
χωρις ιχνος ειρωνειας, μου ερχεται το τραγουδι "μ αγαπουσες θυμαμαι μια φορα",δημητρα γαλανη,καπου στην πορεια για καποιους λογους ξεχασες καπως να σε αγαπας και να σε φροντιζεις???μηπως ειναι η ωρα να ξαναρχισεις????νομιζω η μεγαλυτερη δυναμη και το καλυτερο αλλοθι ειναι η αγαπη προς τον εαυτο μας,οχι η εγωπαθεια,η φροντιδα για εμας.
Έχεις ελέγξει τον θυρεοειδή σου άλλα και για υποθυρεοειδισμό; Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον μεταβολισμό και ο καλός ύπνος.