ρε macgyver εσύ μπορείς να φτιάξεις μια θάλασσα σπίτι σου με τόσο χρήμα που έχεις...άντε μια πισίνα στη τελική!!
Printable View
ρε macgyver εσύ μπορείς να φτιάξεις μια θάλασσα σπίτι σου με τόσο χρήμα που έχεις...άντε μια πισίνα στη τελική!!
τα χαπια με κοιμιζουν.δε ξερω αν φταιει καποιο απ ολα ή ολα μαζι με κανουν ετσι.ειναι αληθεια οτι παιρνω αρκετα μεγαλες δοσεις. το βραδυ αφου τα παρω μετα απο 45 λεπτα κοιμαμαι ορθια.η βλακεια ειναι οτι το παθαινω και το πρωι.ενω σηκωνομαι και δε νυσταζω μετα απο μια ωρα περιπου αφου τα παρω κοιμαμαι ορθια.γι αυτο μεχρι να παει μεσημερι δε μπορω να κανω τιποτα.εκοψα το tegretol και νιωθω περισσοτερη ζωντανια μεσα στη μερα αλλα το πρωι δε παλευεται..πινω μια κουπα ελληνικο αλλα δε βλεπω βελτιωση
το παθαινετε κι εσεις?κι αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?
Γιατί όταν όλα πηγαίνουν καλά εμφανίζονται ενοχές απ το πουθενά? Να μην μπορώ να χαλαρώσω ρε γμτ???
μας ξεθυμανε το αντικουνουπικο χωρις να το καταλαβουμε και με ταραξε το αιμοδιψες κουνουπι. εχω τρελαθει στο ξυσιμο!!!!!!
κανενα καλο για την φαγουρα κουνουπιου?
,..............
οταν εισαι στο μηδεν εχεις δυο επιλογες.Ή να λουφαξεις στη φωλια σου ή να διεκδικισεις οσα ονειρευεσαι..
καλημερες
Μπα , θα με τσακισουν οι φοροι , ηδη μεχουν γονατισει ...........και δεν εχω και τοσα οσα πιθανον νομιζεις , απλα ειμαι ανετος , οχι πλουσιος ...............εδω σε δυο μηνες παιρνω ενα polo , για οικονομια καυσιμου ......και σκαφακι να παρεις , ειναι τεκμηριο , και πληρωνεις φορο πολυτελους διαβιωσης ...........ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!
Οχι , δεν εχω δοκιμασει , αλα εχω συνδυασει την θαλασσα με σπορτς , τζετ-σκι , γουιντσερφ , καταδυσεις απο σκαφακι ( το πουλησα λογω ακινησιας ) και ποτε δεν μαρεσε να πλατσουριζω ασκοπως , ουτε ο ηλιος μαρεσει , ασε που οι παρεες που ειχα π.κ ( προ κτθλψεως ) δεν υπαρχουν πια , ολοι παντρευτηκαν , πρεπει να βρω καινουριες ..................
Στην αρχή είναι δύσκολο και δεν μπορείς να κάνεις πολλά.Ακόμα κ ο καφές δεν μπορεί να κάνει κάτι πολλές φορές.Ίσως χειροτερεύσει το άγχος αν το παρακάνεις.Υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις.Δεν θυμάμαι να είχα καταφέρει να μένω όρθιος τους πρώτους μήνες.Ήταν ανυπόφορη η υπνηλία.Ξυπνούσα και δεν είχα ενέργεια.Έκλειναν τα μάτια μου.Ακόμα και τώρα δεν είμαι πολύ ενεργητικός.Καταφέρνω όμως να κοιμάμαι κανονικές ώρες και να ξυπνάω νωρίς.
Να ξέρεις ότι έχεις μακρύ δρόμο.Γενικά εγώ είμαι 3,5 χρόνια και συνεχώς βελτιώνομαι.Δεν έφτασα στο ανώτερο σημείο ακόμα.
Στις αρχές το μόνο που μπορείς να κάνεις που για κάποιους είναι πολύ δύσκολο είναι να είσαι συνεπής με την αγωγή,να συζητάς τις παρενέργειες,να είσαι ειλικρινής για τα συμπτώματα σου.Νομίζω αυτά τα βήματα είναι τα ιδανικά για αρχή.Θέλει να υπομένεις κάποιες παρενέργειες.Ο γιατρός θα μπορεί να κάνει ρυθμίσεις.Ολα όμως παίρνουν αρκετό χρόνο για να ισορροπήσουν.Μετά σιγά σιγά χτίζεις δραστηριότητες.Λίγο περπάτημα,κάποιες εξόδους με κάποιο κοντινό πρόσωπο,σιγά σιγά διάβασμα,προσωπική υγιεινή,καθαριοτητα χώρου.
περισσοτερο θεμα διαθεσης/ αποφασης ειναι παρα κατι αλλο.
στην ηλικια που λες, εκτος απο παντρεμενους εχει και ΠΟΛΛΟΥΣ χωρισμενους πλεον, οποτε μπορεις να ξεκινησεις απο εκει.
επισης και οι παντρεμενοι, εχουν πλεον μεγαλα παιδια οποτε μπορουν να συμπλευσουν τα προγραμματα. δεν ειναι τοσο προβληματικο οσο με μωρα παιδια. εκει, καταλαβαινω οτι δεν ταιριαζει να κανεις παρεα, ως ελευθερος.
Σωστο ειναι αυτο .......αμα εχεις κτθλψη , ολα σου φαινονται ' καπως ' , η θαλασσα θελει σπορτς η σκαφος , με την μηχανη που να τρεχω μες τη ζεστη με το κρανος , που να τρεχω τωρα με ταυτοκινητο , εχει μπατσους ................. ξερεις , οπως το αστειο , τι σ@ατα να φαω , το χαβιαρι ειναι μαυρο , το κρασι ειναι παλιο , κλπ. .....
Σκέφτομαι τις φίλες στη χαλκιδική- έχω να τις δω πολλούς μήνες. Τις επιθύμησα πολύ, βλεπόμαστε σπάνια το χειμώνα. Ώρα να φεύγω για διακοπές σιγά-σιγά.