ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 662
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 662 of 1380 FirstFirst ... 1625626126526606616626636646727127621162 ... LastLast
Results 9,916 to 9,930 of 20693
    Banned
    ρε macgyver εσύ μπορείς να φτιάξεις μια θάλασσα σπίτι σου με τόσο χρήμα που έχεις...άντε μια πισίνα στη τελική!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω να μπω στην θαλασσα , ρεμ , απο το 2004 !! η κτθλψη με τσακισε , κι ειναι η μεγαλη μου αγαπη ......η θαλασσα , οχι η κτθλψη ........τι καλα που δεν εχεις κτθλψη .........
    αν εμπαινες με προγραμμα, οπως πας σε μια υποχρεωση η στον γιατρο πχ, τι θα γινοταν?
    δοκιμασες ποτε? μπορει στην πορεια να σου αρεσει

Senior Member
    τα χαπια με κοιμιζουν.δε ξερω αν φταιει καποιο απ ολα ή ολα μαζι με κανουν ετσι.ειναι αληθεια οτι παιρνω αρκετα μεγαλες δοσεις. το βραδυ αφου τα παρω μετα απο 45 λεπτα κοιμαμαι ορθια.η βλακεια ειναι οτι το παθαινω και το πρωι.ενω σηκωνομαι και δε νυσταζω μετα απο μια ωρα περιπου αφου τα παρω κοιμαμαι ορθια.γι αυτο μεχρι να παει μεσημερι δε μπορω να κανω τιποτα.εκοψα το tegretol και νιωθω περισσοτερη ζωντανια μεσα στη μερα αλλα το πρωι δε παλευεται..πινω μια κουπα ελληνικο αλλα δε βλεπω βελτιωση
    το παθαινετε κι εσεις?κι αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Γιατί όταν όλα πηγαίνουν καλά εμφανίζονται ενοχές απ το πουθενά? Να μην μπορώ να χαλαρώσω ρε γμτ???

Senior Member
    μας ξεθυμανε το αντικουνουπικο χωρις να το καταλαβουμε και με ταραξε το αιμοδιψες κουνουπι. εχω τρελαθει στο ξυσιμο!!!!!!
    κανενα καλο για την φαγουρα κουνουπιου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μας ξεθυμανε το αντικουνουπικο χωρις να το καταλαβουμε και με ταραξε το αιμοδιψες κουνουπι. εχω τρελαθει στο ξυσιμο!!!!!!
    κανενα καλο για την φαγουρα κουνουπιου?

All time classic FENISTIL

Senior Member
    ,..............

Senior Member
    οταν εισαι στο μηδεν εχεις δυο επιλογες.Ή να λουφαξεις στη φωλια σου ή να διεκδικισεις οσα ονειρευεσαι..
    καλημερες
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    All time classic FENISTIL
    μερσι. με εκαναν σουρωτηρι. το περιεργο ειναι οτι τον δικο μου που κοιμοταν διπλα, δεν τον τσιμπησε ουτε ενα. λες να εχω ζαχαρο και να μην εχω παρει χαμπαρι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    ρε macgyver εσύ μπορείς να φτιάξεις μια θάλασσα σπίτι σου με τόσο χρήμα που έχεις...άντε μια πισίνα στη τελική!!
    Μπα , θα με τσακισουν οι φοροι , ηδη μεχουν γονατισει ...........και δεν εχω και τοσα οσα πιθανον νομιζεις , απλα ειμαι ανετος , οχι πλουσιος ...............εδω σε δυο μηνες παιρνω ενα polo , για οικονομια καυσιμου ......και σκαφακι να παρεις , ειναι τεκμηριο , και πληρωνεις φορο πολυτελους διαβιωσης ...........ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!

Senior Member
    αν εμπαινες με προγραμμα, οπως πας σε μια υποχρεωση η στον γιατρο πχ, τι θα γινοταν?
    δοκιμασες ποτε? μπορει στην πορεια να σου αρεσει
    Οχι , δεν εχω δοκιμασει , αλα εχω συνδυασει την θαλασσα με σπορτς , τζετ-σκι , γουιντσερφ , καταδυσεις απο σκαφακι ( το πουλησα λογω ακινησιας ) και ποτε δεν μαρεσε να πλατσουριζω ασκοπως , ουτε ο ηλιος μαρεσει , ασε που οι παρεες που ειχα π.κ ( προ κτθλψεως ) δεν υπαρχουν πια , ολοι παντρευτηκαν , πρεπει να βρω καινουριες ..................

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    τα χαπια με κοιμιζουν.δε ξερω αν φταιει καποιο απ ολα ή ολα μαζι με κανουν ετσι.ειναι αληθεια οτι παιρνω αρκετα μεγαλες δοσεις. το βραδυ αφου τα παρω μετα απο 45 λεπτα κοιμαμαι ορθια.η βλακεια ειναι οτι το παθαινω και το πρωι.ενω σηκωνομαι και δε νυσταζω μετα απο μια ωρα περιπου αφου τα παρω κοιμαμαι ορθια.γι αυτο μεχρι να παει μεσημερι δε μπορω να κανω τιποτα.εκοψα το tegretol και νιωθω περισσοτερη ζωντανια μεσα στη μερα αλλα το πρωι δε παλευεται..πινω μια κουπα ελληνικο αλλα δε βλεπω βελτιωση
    το παθαινετε κι εσεις?κι αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?
    Στην αρχή είναι δύσκολο και δεν μπορείς να κάνεις πολλά.Ακόμα κ ο καφές δεν μπορεί να κάνει κάτι πολλές φορές.Ίσως χειροτερεύσει το άγχος αν το παρακάνεις.Υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις.Δεν θυμάμαι να είχα καταφέρει να μένω όρθιος τους πρώτους μήνες.Ήταν ανυπόφορη η υπνηλία.Ξυπνούσα και δεν είχα ενέργεια.Έκλειναν τα μάτια μου.Ακόμα και τώρα δεν είμαι πολύ ενεργητικός.Καταφέρνω όμως να κοιμάμαι κανονικές ώρες και να ξυπνάω νωρίς.
    Να ξέρεις ότι έχεις μακρύ δρόμο.Γενικά εγώ είμαι 3,5 χρόνια και συνεχώς βελτιώνομαι.Δεν έφτασα στο ανώτερο σημείο ακόμα.
    Στις αρχές το μόνο που μπορείς να κάνεις που για κάποιους είναι πολύ δύσκολο είναι να είσαι συνεπής με την αγωγή,να συζητάς τις παρενέργειες,να είσαι ειλικρινής για τα συμπτώματα σου.Νομίζω αυτά τα βήματα είναι τα ιδανικά για αρχή.Θέλει να υπομένεις κάποιες παρενέργειες.Ο γιατρός θα μπορεί να κάνει ρυθμίσεις.Ολα όμως παίρνουν αρκετό χρόνο για να ισορροπήσουν.Μετά σιγά σιγά χτίζεις δραστηριότητες.Λίγο περπάτημα,κάποιες εξόδους με κάποιο κοντινό πρόσωπο,σιγά σιγά διάβασμα,προσωπική υγιεινή,καθαριοτητα χώρου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι , δεν εχω δοκιμασει , αλα εχω συνδυασει την θαλασσα με σπορτς , τζετ-σκι , γουιντσερφ , καταδυσεις απο σκαφακι ( το πουλησα λογω ακινησιας ) και ποτε δεν μαρεσε να πλατσουριζω ασκοπως , ουτε ο ηλιος μαρεσει , ασε που οι παρεες που ειχα π.κ ( προ κτθλψεως ) δεν υπαρχουν πια , ολοι παντρευτηκαν , πρεπει να βρω καινουριες ..................
    περισσοτερο θεμα διαθεσης/ αποφασης ειναι παρα κατι αλλο.
    στην ηλικια που λες, εκτος απο παντρεμενους εχει και ΠΟΛΛΟΥΣ χωρισμενους πλεον, οποτε μπορεις να ξεκινησεις απο εκει.
    επισης και οι παντρεμενοι, εχουν πλεον μεγαλα παιδια οποτε μπορουν να συμπλευσουν τα προγραμματα. δεν ειναι τοσο προβληματικο οσο με μωρα παιδια. εκει, καταλαβαινω οτι δεν ταιριαζει να κανεις παρεα, ως ελευθερος.

Senior Member
    περισσοτερο θεμα διαθεσης/ αποφασης ειναι παρα κατι αλλο.
    ς.

Σωστο ειναι αυτο .......αμα εχεις κτθλψη , ολα σου φαινονται ' καπως ' , η θαλασσα θελει σπορτς η σκαφος , με την μηχανη που να τρεχω μες τη ζεστη με το κρανος , που να τρεχω τωρα με ταυτοκινητο , εχει μπατσους ................. ξερεις , οπως το αστειο , τι σ@ατα να φαω , το χαβιαρι ειναι μαυρο , το κρασι ειναι παλιο , κλπ. .....

Senior Member
    Σκέφτομαι τις φίλες στη χαλκιδική- έχω να τις δω πολλούς μήνες. Τις επιθύμησα πολύ, βλεπόμαστε σπάνια το χειμώνα. Ώρα να φεύγω για διακοπές σιγά-σιγά.