..........
Printable View
..........
επισης για να πεταξεις βυζο εξω, πρεπει και να υπαρχει. αντιστοιχα και το μυαλο, για να σκεφτεις. καληνυχτιζω γιατι ειχα αρκετη ηλιθιοτητα για σημερα.
Μπράβο, το είπες επιτέλους έξω από τα δόντια και ευθέως αυτό που τόση ώρα υπονοούσες πλαγίως. Ότι με θεωρείς φαντασιόπληκτο, τη στιγμή που εσύ προφανώς κατέχεις όλη τη γνώση της πραγματικότητας. Για ενημέρωσέ μας, λοιπόν, να ξεστραβωθούμε, η αλήθεια ποια είναι;
Μα Σέλντον δεν έχεις καταλάβει τόση ώρα τι λέω. Δεν προσπαθω να σε πω φαντασιόπληκτο ούτε οτί εγώ βλέπω την πραγματικότητα. Απλά σου λέω οτί πρέπει να δεις αλλιώς τα πράγματα, δεν είναι όλα μαυρα γύρω μας. Και να ξέρεις οτί είμαι απο τα άτομα που θα πουν ευθέως αυτό που θέλουν να πουν χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια..
τι ωραία που είναι να κάθεσαι μόνος και ν' ακούς ωραία μουσική :)
με την ηρεμια που εχω τωρα στην ζωη μου ειναι απιστευτο αυτο που εχει συμβει
περα απο απολλογισμους-συλλογισμους που σου ερχονται πρωτα στο μυαλο αυθρορμητα καλλιεργεις το πνευμα-συνειδηση και συναφη
αλλα κατι παραξενο,εχω αρχισει να θυμαμαι γεγονοτα τα οποια νομιζα πως ειχα πληρως διαγραψει απο την μνημη μου
απο πολυ παλια,ως την παιδικη μου ηλικια,τρελα πραγματα και το κορυφαιο ειναι οτι αυτο γινεται σε μεγαλη συχνοτητα,δηλαδη σχεδον καθε μερα θυμαμαι και κατι
αυτο αραγε σημαινει να κανεις μονος σου την ψυχαναλυση σου?κατι σαν αναδρομη
μηπως η τηλεοραση και η κοσμικοτητα μας εφεραν εδω?μηπως μας εχουν βαλει ολους στο εσκεμενο δικο τους προγραμμα ωστε να μην σκεφτομαστε τιποτα και να λειτουργουμε σαν ρομποτ?
μηπως η φυση και η ηρεμια τελικα ειναι η ψυχοθεραπεια?
Χρυσάκι εγώ το πιστευω αυτό. Είναι καλό να καταφεύγουμε στην φυση άλλωστε είναι το φυσικό μας περιβάλλον.. Εγώ εκτός του οτί μένω σχετικά κοντα στην φύση πηγαίνω συχνα στο βουνό και με αλλάζει, με ηρεμεί.. :)
σκέφτομαι ότι χρειάζεται να σηκωθώ στις 05:30 για να τρέχω για μια υποχρέωση στην Βαρυμπόμπη.. και δεν βλέπω να κοιμάμαι!
Σκέφτομαι οτι είχα τόσα πράγματα να κάνω και τελικά μου εφαγε τον χρόνο το φόρουμ. Πάει το Σάββατο μου! :(