Τι σκέφτεστε; - Page 662
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 662 of 1532 FirstFirst ... 1625626126526606616626636646727127621162 ... LastLast
Results 9,916 to 9,930 of 22967
    Banned
    ..........
    Last edited by deleted-member30-03; 01-04-2012 at 03:13.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Λογικό να καλοπερνούν και οι παρτενέρ τους που για λίγο νιώθουν σημαντικοί μετά από τόσο άκυρο που έχουν φάει.
    Καλά τρομερα έξυπνο αυτό που πέταξες!!! Μπράβο Σέλντον... χαχαχαχααα! :D Μακάρι όμως να ηταν αλήθεια και να μην υπήρχε μόνο στην φαντασία σου και αποδεικνύεσαι φαντασιοπληκτος!

Banned
    επισης για να πεταξεις βυζο εξω, πρεπει και να υπαρχει. αντιστοιχα και το μυαλο, για να σκεφτεις. καληνυχτιζω γιατι ειχα αρκετη ηλιθιοτητα για σημερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλά τρομερα έξυπνο αυτό που πέταξες!!! Μπράβο Σέλντον... χαχαχαχααα! :D Μακάρι όμως να ηταν αλήθεια και να μην υπήρχε μόνο στην φαντασία σου και αποδεικνύεσαι φαντασιοπληκτος!
    Μπράβο, το είπες επιτέλους έξω από τα δόντια και ευθέως αυτό που τόση ώρα υπονοούσες πλαγίως. Ότι με θεωρείς φαντασιόπληκτο, τη στιγμή που εσύ προφανώς κατέχεις όλη τη γνώση της πραγματικότητας. Για ενημέρωσέ μας, λοιπόν, να ξεστραβωθούμε, η αλήθεια ποια είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επισης για να πεταξεις βυζο εξω, πρεπει και να υπαρχει. αντιστοιχα και το μυαλο, για να σκεφτεις. καληνυχτιζω γιατι ειχα αρκετη ηλιθιοτητα για σημερα.
    Μπα και μικρό να είναι κάνει πίστεψε με... ;) Ηλιθιότητα αλλά ασχολήθηκες! Αυτο κάτι δείχνει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μπράβο, το είπες επιτέλους έξω από τα δόντια και ευθέως αυτό που τόση ώρα υπονοούσες πλαγίως. Ότι με θεωρείς φαντασιόπληκτο, τη στιγμή που εσύ προφανώς κατέχεις όλη τη γνώση της πραγματικότητας. Για ενημέρωσέ μας, λοιπόν, να ξεστραβωθούμε, η αλήθεια ποια είναι;
    Μα Σέλντον δεν έχεις καταλάβει τόση ώρα τι λέω. Δεν προσπαθω να σε πω φαντασιόπληκτο ούτε οτί εγώ βλέπω την πραγματικότητα. Απλά σου λέω οτί πρέπει να δεις αλλιώς τα πράγματα, δεν είναι όλα μαυρα γύρω μας. Και να ξέρεις οτί είμαι απο τα άτομα που θα πουν ευθέως αυτό που θέλουν να πουν χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια..

Senior Member
    τι ωραία που είναι να κάθεσαι μόνος και ν' ακούς ωραία μουσική :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    τι ωραία που είναι να κάθεσαι μόνος και ν' ακούς ωραία μουσική :)
    με την ηρεμια που εχω τωρα στην ζωη μου ειναι απιστευτο αυτο που εχει συμβει
    περα απο απολλογισμους-συλλογισμους που σου ερχονται πρωτα στο μυαλο αυθρορμητα καλλιεργεις το πνευμα-συνειδηση και συναφη
    αλλα κατι παραξενο,εχω αρχισει να θυμαμαι γεγονοτα τα οποια νομιζα πως ειχα πληρως διαγραψει απο την μνημη μου
    απο πολυ παλια,ως την παιδικη μου ηλικια,τρελα πραγματα και το κορυφαιο ειναι οτι αυτο γινεται σε μεγαλη συχνοτητα,δηλαδη σχεδον καθε μερα θυμαμαι και κατι
    αυτο αραγε σημαινει να κανεις μονος σου την ψυχαναλυση σου?κατι σαν αναδρομη
    μηπως η τηλεοραση και η κοσμικοτητα μας εφεραν εδω?μηπως μας εχουν βαλει ολους στο εσκεμενο δικο τους προγραμμα ωστε να μην σκεφτομαστε τιποτα και να λειτουργουμε σαν ρομποτ?
    μηπως η φυση και η ηρεμια τελικα ειναι η ψυχοθεραπεια?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Χρυσάκι εγώ το πιστευω αυτό. Είναι καλό να καταφεύγουμε στην φυση άλλωστε είναι το φυσικό μας περιβάλλον.. Εγώ εκτός του οτί μένω σχετικά κοντα στην φύση πηγαίνω συχνα στο βουνό και με αλλάζει, με ηρεμεί.. :)

Senior Member
    σκέφτομαι ότι χρειάζεται να σηκωθώ στις 05:30 για να τρέχω για μια υποχρέωση στην Βαρυμπόμπη.. και δεν βλέπω να κοιμάμαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χρυσάκι εγώ το πιστευω αυτό. Είναι καλό να καταφεύγουμε στην φυση άλλωστε είναι το φυσικό μας περιβάλλον.. Εγώ εκτός του οτί μένω σχετικά κοντα στην φύση πηγαίνω συχνα στο βουνό και με αλλάζει, με ηρεμεί.. :)
    ειδες χριστινακι?ειναι σαν να βαζεις καναρινι σε κλουβι τελικα η πολη

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    σκέφτομαι ότι χρειάζεται να σηκωθώ στις 05:30 για να τρέχω για μια υποχρέωση στην Βαρυμπόμπη.. και δεν βλέπω να κοιμάμαι!
    ωχ...αμα το πας σερι θα κουτουλας

Senior Member
    Σκέφτομαι οτι είχα τόσα πράγματα να κάνω και τελικά μου εφαγε τον χρόνο το φόρουμ. Πάει το Σάββατο μου! :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    ειδες χριστινακι?ειναι σαν να βαζεις καναρινι σε κλουβι τελικα η πολη
    Ναι έτσι είναι αλλά υπάρχουν επιλογές αν μενεις στην πολη να βρεις όμορφα μέρη με φύση... :)