Originally Posted by
favvel
nick γιατί λες ότι πρέπει να αλλάξω και με αγχώνεις κιόλας να αλλάξω τώρα και να κάνω ωραία πράγματα γιατί μετά λες δε θα έχω χρόνο??
μετά όπως λες,με βλέπω πάλι στα ίδια δε θα έχει αλλάξει κάτι..ίσως γίνουν μόνο λίγο χειρότερα τα πράγματα αν δεν κάνω κάτι από δουλειά..
και τι το ωραίο έχει η ζωή?που πρέπει να βιαστώ για να το ζήσω?
προφανώς κοιτάμε την ίδια πραγματικότητα..εγώ τη βλέπω μαύρη,εσύ άσπρη..
εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτή τη ζωή,εσύ βλέπεις το αντίθετο..
δεν μπορώ να πιεστώ να αλλάξω οπτική όμως..αυτή η οπτική έχει κάποιο νόημα για μένα..τη βλέπω ως τη μόνη αληθινή και τη μόνη που ταιριάζει με την ψυχική μου κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια..
ωραίος είναι ο έρωτας..ο έρωτας είναι δίνει όρεξη για ζωή..έρωτας για το οτιδήποτε..
όπου δεν υπάρχει έρωτας υπάρχει θάνατος..έρωτας και θάνατος είναι δύο αντίθετα..
χωρίς τον έρωτα δεν υπάρχει ζωή..από τον έρωτα γεννιέται η ζωή..
μόνο που δεν πιστεύω στον έρωτα για κάποιον άλλον άνθρωπο..
για αντικείμενο,τέχνη,διάβασμα γενικά δραστηριότητα πάλι όπως είπα δεν έχω την υπομονή να ασχοληθώ..
δεν έχω ψυχικά αποθέματα..
cube μου χει περάσει πολλές φορές απ'το μυαλό να φτιάξω κάτι πχ να ζωγραφίσω κάτι ή να φτιάξω κάτι με υλικά απ'το σπίτι,ένα αντικείμενο ξέρω γω..αλλά βαριέμαι στο επόμενο λεπτό..μου φεύγει η όρεξη..απλά το σκέφτομαι και μετά βαριέμαι να το κάνω..
το μόνο που κάνω είναι όταν δεν βαριέμαι να παίζω μελωδίες στο πιάνο ό,τι μου κατεβαίνει χωρίς παρτιτούρες και όταν το βαριέμαι κι αυτό σταματάω να παίζω..
ή γράφω καμιά βλακεία να περνάει η ώρα..σε στυλ ποιήματος αλλά δεν είναι ποιήματα ακριβώς..είναι για να σκοτώσω την ανία..