χαχα!καλως το χριστινακι μας!!
εγω χριστινακι πιστευω σε αγια τριας και συναφη αλλα οχι οπως θελουν εκεινοι
Printable View
Αααααχ αν πιάσουμε θέμα με τις θρησκίες ή θα με κάψετε στην πυρά, ή θα με ακρωτηριάσετε σαν την Υπατία, ή θα με αποκαλέσετε διαμονα, ή ξέρω και εγω? :D Πλακίτσα κάνω! Δεν με πειράζει τι θα πει ο καθένας. Άλλα εγώ ΔΕΝ πιστεύω σε τίποτα παρά μόνο στις ενέργειες που υπάχουν γύρω μου, σε μένα, σε σένα, σε όλους... Θεοί είμαστε εμείς και κανένας άλλος πέρα από εμάς, πιστεύω σε μένα και όχι σε Θεούς...
Ουπς ξέχασα! :) Καλως το Χρυσάκι! Που εξαφανίστηκες σήμερα? :) (πλάκα κάνω) Ας μην τα συζητάμε εδώ και πουν οτί τσατάρουμε ;)
σκεφτομαι τη ταινια που ειδα κι οτι ο Heath Ledger ηταν πολυ καλος ηθοποιος και κριμα που πεθανε. θελω να ευχαριστησω τη χρηστρια Karisha που μου τη προτεινε. το γραφω εδω αν και ξερω οτι δε θα το διαβασει γιατι δε μπαινει συχνα. η χρηστρια αυτη ειναι απ'τις λιγες που ξεχωριζω απο αυτο το φορουμ (μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου), και μου εχουν αποδειξει οτι αξιζουν. ειναι αυτο που λεμε "δεν της φαινεται", πρεπει να ανακαλυψεις τα ταλεντα της. μου κραταει συντροφια καποια πρωινα οταν ξυπναω νωρις. ειναι κριμα ο κοσμος ο αξιολογος να βρισκεται αποκλεισμενος στο περιθωριο, και η πλεμπα να εχει γεμισει τους δρομους απλα επειδη "πουλαει" και "φαινεται" περισσοτερο. τελος θελω να πω οτι η ταινια μου γαμησε λιγο το σπιτακι γιατι δε μπορω να ζησω κατι παρομοιο, κι οτι ο καλυτερος τροπος να κλεψεις ενα ζευγαρι γυαλια, ειναι βουτωντας τα μεστο αδειο ποτηρι του δηθεν φραπε σου.
[/QUOTE]Quote:
Οι πολιτικοί υποκρίνονται με τις δηλώσεις τους
ότι θέλουν να σεβαστούν τη μνήμη του ανθρώπου που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα
και να μην τη συνδέσουν με την οικονομική κρίση
-δεν ήταν αυτοκτονία, δολοφονία ήταν
κι αυτοί ήταν οι ηθικοί αυτουργοί-
κι έχουν κάνει τα πάντα όσο ζούσε
για να τον οδηγήσουν εκεί που τον οδήγησαν,
αλλά ηθικοί αυτουργοί ίσως είναι κι όσοι από μας
τους στηρίζουνε...
ετσι ακριβως τζοαν!
πεθανε που πεθανε ο καημενος δεν πηγαινε πρωτα μεσα στην βουλη να την ανατιναξει!
Αυτός που έχει αρνητισμό το οτιδήποτε θα του ξινίζει και θα του βρωμάει και πάντα θα εμποδίζει τον εαυτό του για το καλύτερο... αυτοεγκλωβίζεται! Ο ρεεεεεεεεεε! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ!
Όλα είναι ζήτημα επιλογής και όχι χαρακτιριστικών ευφυίας. Μένει ισόβια ίδιος και απαράλλαχτος μόνο όσο αυτός το θέλει. Γιατί ερεθίσματα παρουσιάζονται διαρκώς απειλώντας την εθελοτυφλία.
Το πονηρό σλάλομ που κάνει η ψυχή προκειμένου να αποφεύγει την πραγματικότητα και να πολυθρονιάζεται μακριά από σκοτούρες γιά κάποιους έχει μεγαλύτερη αξία από το βάσανο της αυτοσυνειδησίας.
Ναι έτσι ακριβώς είναι.
Κι εγώ πτωχό τω πνεύματι δε θεωρώ κάποιον που έχει χαμηλότερο δέικτη νοημοσύνης σε σχέση με κάποιον άλλο.
Εξάλλου, είθισται η αυτοσυνειδησία να είναι εχθρός ενός θεωρητικά "πλουσίου τω πνεύματι" εφόσον η γνώση της ανωτερότητας σου έναντι των άλλων, σε επίπεδο διάνοιας, σε κάνει ακόμα πιο υπερόπτη και σίγουρο ότι δε χρειάζεται να βελτιωθείς πουθενά, ότι τα έχεις όλα λυμένα.
Απεχθάνομαι την κακομοιριά του ανθρώπου και αυτόν που δεν θέλει να βγει από τον αρνητισμό με τίποτα θεωρώντας οτί είναι ότι πιο σωστό ( τι κουφο! )