Κι γω ακριβως το ιδιο. Αλλωστε το φαγητο ειναι απολαυση! Τυψεις εχουν μονο τα βουλιμικα.
Printable View
Κι γω ακριβως το ιδιο. Αλλωστε το φαγητο ειναι απολαυση! Τυψεις εχουν μονο τα βουλιμικα.
Σου απαντησα γιαυτο στην προηγουμενη σελιδα,δεν ξερω αν το ειδες,εμενα τα 65 κιλα μου οταν ειμαι γυμνασμενη ειναι σαν τα 60 οταν ημουν αγυμναστη,φοραω ακριβως το ιδιο νουμ.παντελονι και επειδη δεν εχω κοιλια ενω εχω παρει στους γλουτους μυς,δειχνει πολυ καλυτερο.Quote:
Originally posted by need2loose
Θα μπορούσα να το ακολουθήσω άνετα μόνο αν έφτανα γύρω στα 60 κιλά νομίζω! Δεν είναι τύψεις, τύψεις και φαγητό σε εμένα σπανίως συνδέονται, είναι πως να το πω; Ανασφάλεια; Πιστεύω ότι επειδή έχω χαμηλές καύσεις πρέπει να τρώω πιο συμμαζεμένα, από την άλλη περιμένω της απάντηση της forty. Αν π.χ ξέρω ότι μπορώ να χάσω 1,5-2 κιλά λίπους τρώγοντας αυτές τις θερμίδες δεν θα έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω στο στάδιο που είμαι να μείνω π.χ 67-68 κιλά και να αντικαταστήσω το λίπος με μυς. Θέλω συνολικά ένα πιο χαμηλό βάρος. Πάντως γενικά δεν είμαι ενοχικό άτομο! Μπορεί να αγχωθώ για το πως θα χάσω το βάρος αλλά αν φάω παραπάνω όπως π.χ την Κυριακή, δεν έχω καθόλου ενοχές! Πλήρης αναισθησία!!!!:yes:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Μάγδα από το λίγο που σε ξέρω μέσα από εδω, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να φας τόσες θερμίδες χωρίς τύψεις! Ακόμα κι αν το αποφασίσεις θα είσαι μόνιμα με την αμφιβολία αν παχαίνεις ή καις λίπος. Δε σου πάρει καθόλου αυτός ο τρόπος (εννοείται πως είναι ο σωστός, να δημιουργείς δηλ. θερμιδικό έλλειμα με την άσκηση κι όχι με τη δίαιτα)
Σκεψου οτι με τα βαρη θα βαλεις μυς στο πανω μερος που τωρα δεν γινεται να εχεις,και αν δεν εχεις λιπος εκει αφου θα χασεις απο τις λιποαποθηκες στο κατω μερος παλι σε βαρος το ιδιο θα εισαι αλλα θα φαινεσε πολυ πιο καλη...μου φαινεται τα λεω μπερδεμενα ελπιζω να με καταλαβαινεις :yes:
αφου τα ακρα ειναι δυνατα γιατι να εχεις προβλημα να τρεχεις?αν δεν σε πονανε γονατα-αστραγαλοι γιατι οχι?ρωτησε παλι το γυμναστη σου,και αν το βαρος σου ειναι περισσοτερο στο πανω μερος του σωματος και οχι στα ακρα αυτο σε διευκολυνει στο τρεξιμο παρα να ειχες παχια ποδια και αδυνατο κορμι,και η κοιλια με γυμναστικη θα σφιξει σιγα σιγα αλλα το σπουδαιοτερο ειναι η διατροφη για να δεις την κοιλια να πεφτει ;)Quote:
ευτυχως τα ακρα μου ειναι πολυ γυμνασμενα, οπως και ο κορμος, στην κοιλια ειναι το μεγαλο προβλημα. Επισης η αγυμνασια ειναι το νεο προβλημα, 12 μηνες μετα τη γεννα, 9 πριν, κι αλλους πιο πριν, τελειως αγυμναστη (απο βαρη, αεροβια ολο και κατι εκανα).Quote:
Originally posted by forty
Θα πρεπει τοτε να γυμνασεις πρωτα καλα τα ποδια σου,τετρακεφαλους,μηριαιου ς δικεφαλους,γαμπες,και ειδικα γονατα.Δωσε εμφαση σε αυτα για αρχη και γρηγορο περπατημα και αν δυναμωσουν καλα δεν θα εχεις να φοβασε τιποτα απο το βαρος :thumbup:Quote:
forty μου αρέσει το τρέξιμο, βαριέμαι το περπάτημα. Ισως επειδη η συντονισμενη προσπαθεια (τυπου εξορμηση στο γυμναστηριο) με βοηθα να γυμναστω ενω το περπατημα ολο το αναβαλω. Ομως πονανε τα ακρα μου. Φανταζομαι λογω βαρους. (Εχω σχετικες οδηγιες απο το γυμναστη)
Εσενα ποια είναι η γνώμη σου? Να τρεχω ή να μη τρέχω? Πολύ μπέρδεμα και πολύ δύσκολη κάνουν τη ζωή τα κιλά.
Κι ομως τα ποδια μου ειναι τουμπανο! Σηκωνουν πια 100 κιλα, κανουν μυικη ενδυναμωση καθημερινα :P
Αρα να ξαναπαω λες γυμναστηριο? Δεν ξερω ειμαι σε διλημμα, σκεφτομαι τωρα που ανοιγει ο καιρος να τρεχω εξω. Εχω ζωνη μετρησης παλμων, μου αρεσει εξω, ντρεπομαι ομως με κοσμο και σκεφτομαι να παιρνω το αμαξι να πηγαινω καπου "απομερα". Ξερω τι πρεπει να κανω και τις αντοχες μου, μονο ο γυμναστης πιστευει οτι πρεπει σιγα σιγα στο βαρος που ημουν (εχει να με δει απο τα 109 κιλα και ειμαι περιπου 10 κατω).
Quote:
Originally posted by forty
Δεν εχω μετρηθει ποτε για το λιπος,δεν ξερω καθολου τα ποσοστα μου,ξερω μονο οτι ενω εκανα χρονια γυμναστικη και γρηγορο περπατημα, μολις αρχισα τρεξιμο εφυγε τοσο λιπος που επιανα τους κοιλιακους και γλουτιεους πολυ σκληρους αφου εφυγε το λιπος απο πανω και εφυγαν και τα πλαινα απο την περιφερεια ,αυτα που τα λενα love handles αλλα αλλαξε και το προσωπο μου,εφυγε και απο εκει λιπος εκτος του οτι εφτιαξε και το δερμα μου,φαντασου οτι τα ιδια ρουχα που μου ειναι ανετα στα 65 κιλα,παλιοτερα τα φορουσα στα 60.
Πιστευω οτι πρεπει να κανουμε διαφορα ειδη γυμναστικης γιατι κανενα δεν ειναι για ολα;)
Την ασκηση αυτη -και ολες για τα ποδια-εγω την κανω με 30-35 επαναληψεις και οσο περισσοτερο βαρος μπορω μεχρι εξαντλησης.Οταν την κανω μονη της βαζω 30 κιλα και οταν την κανω σουπερσετ με το μηχανημα δικεφαλων βαζω 20 κιλα
Αν θελεις να φτασεις τα 60 κιλα καντο σιγα σιγα με ελαφρα υποθερμιδικη διατροφη,μην βιαστεις,ετσι με γυμναστικη θα χασεις μονο λιπος και ελαχιστους μυς ισως και καθολου
Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις κατατοπιστικές απαντήσεις σου. Αυτή την είχα χάσει! Το να χάνω υπερβολικά αργά ενέχει τον κίνδυνο να χάσω τον ενθουσιασμό μου. Ήδη θεωρώ ότι χάνω αργά πλέον. Τον τελευταίο μήνα ένα δίκιλο με το ζόρι! Προτιμώ να μη πέσω κάτω από αυτό τον ρυθμό, μια που θεωρείται ότι 2 κιλά ανά μήνα, μπορούν να προέρχονται κατά βάση από απώλεια λίπους. Για εμένα το ιδανικότερο σενάριο είναι να χάνω 2 κιλά και να διατηρώ τον υπάρχων μυικό ιστό. Αφού φτάσω σε ένα ικανοποιητικό βάρος και κατεβάσω το ποσοστό λίπους σε φυσιολογικά επίπεδα μετά μπορώ να ρίξω επιπλέον βάρος στη μυική αύξηση.
Αν ήμουν ήδη σε φυσιολογικά επίπεδα λίπους το πιο πιθανό είναι να έκανα ακριβώς αυτό που λες. Το γεγονός όμως ότι είμαι εκτός ορίων κατά 5+ κιλά λίπους με κάνει να θέλω να το διορθώσω όσο γρηγορότερα είναι εφικτό. Επιπλέον λόγω του ότι είμαι πολύ αγύμναστη προς το παρόν δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω σπουδαία πράγματα σε επίπεδο καύσεων. Μια πιο εντατική προσέγγιση της γυμναστικής θα είναι εφικτή με τη πάροδο του χρόνου καθώς θα αποκτώ επιπλέον δύναμη. Πιστεύω να τα καταφέρω!
98.9 μόνιμο πια και τα μυαλά στα κάγκελα!!
:thumbup:Quote:
98.9 μόνιμο πια και τα μυαλά στα κάγκελα!!
Πώς πας Τόνια μου? Πήγες τελικά στο διαιτολόγο που έλεγες? :love: H marimari χάθηκε πάλι! Που είσαι βρε κορίτσι? πως πας? Καλή συνέχεια κορίτσια!
Γεια σας κοριτσακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!
Ειναι απιστευτο.Μπαινω μετα απο πολλες ημερες και διαβαζω να λεει η Δημητρα που ειμαι;;;
Φοβεροοοοο!!!!!!!!!
Διαβαζω σκεψεις καλες.
Ειμαι καλα, πλακωσε αποτομα πολύ δουλεια, αλλα πολυυυυυ...εχω αρχισει να τα παιζω,ειμαι ενα ματσο χαλια καθε μερα τετοια ωρα, οποτε μου ειναι αδυνατο να παρακολουθησω και την ροη εδωμεσα.Δουλευω οοολη την ημερα, καπου εκει αναμεσα ειναι και ολα τα υπολοιπα, σπιτι, παιδια κτλ...Ο υπνος ειναι ελαχιστος και κανω τον σταυρο μου να αντεξω.
Σας εχω ομως στο μυαλο μου και στελνω παντα την θετικη μου σκεψη για την κατηφορα σας.
Η δικη μου κατηφορα σταματησε (τουλαχιστον προσωρινα...) ειμαι εκει που με αφησατε στα 110 κιλα, και το πολύ θετικο ειναι οτι εξακολουθω να τρωω χωρις υπερφαγικα, δεν χανω αλλα δεν πειναω και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ...αυτο μαρεσει πολύ.Τρωω απολα ...σαν φυσιολογικος ανθρωπος και δεν παιρνω που σημαινει οτι το πραμα δουλευει ακομη.Γυμναστηριο ουτε απεξω -που χρονος- αλλα θεωρω οτι ειναι παροδικο αυτο το τρελοκομειο που περναω και αν μπουν τα πραγματα σε ταξη ολα θα λειτουργησουν και παλι ρολοι.
Μεχρι τοτε και αν δεν εχω χτυπησει καμια υπερκοποση που πολύ κοντα μου την νιωθω, σας φιλω, σας ευχομαι τα καλυτερα και θα τα ξαναπουμε.
Φιλακιααααααααααααα, χωρις ζαχαρη και αλευρι!!!!!!!!!!!!!
καλη δουλεια κουκλιτσα,προσπαθησε να βρισκεις χρονο για σενα
φιλια
ωχ ωχ αυτά που θα έρθουν για μένα σύντομα. Αχ τί καλά που είναι τώρα, δουλεύω όποτε προλαβαίνω ή είναι ανάγκη...Δε πειράζει, δουλειά να υπάρχει! Γιατί κι αυτό πια παίζεται.Quote:
Originally posted by marimari
Ειναι απιστευτο.Μπαινω μετα απο πολλες ημερες και διαβαζω να λεει η Δημητρα που ειμαι;;;
Φοβεροοοοο!!!!!!!!!
Διαβαζω σκεψεις καλες.
Ειμαι καλα, πλακωσε αποτομα πολύ δουλεια, αλλα πολυυυυυ...εχω αρχισει να τα παιζω,ειμαι ενα ματσο χαλια καθε μερα τετοια ωρα, οποτε μου ειναι αδυνατο να παρακολουθησω και την ροη εδωμεσα.Δουλευω οοολη την ημερα, καπου εκει αναμεσα ειναι και ολα τα υπολοιπα, σπιτι, παιδια κτλ...Ο υπνος ειναι ελαχιστος και κανω τον σταυρο μου να αντεξω.
Σας εχω ομως στο μυαλο μου και στελνω παντα την θετικη μου σκεψη για την κατηφορα σας.
Η δικη μου κατηφορα σταματησε (τουλαχιστον προσωρινα...) ειμαι εκει που με αφησατε στα 110 κιλα, και το πολύ θετικο ειναι οτι εξακολουθω να τρωω χωρις υπερφαγικα, δεν χανω αλλα δεν πειναω και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ...αυτο μαρεσει πολύ.Τρωω απολα ...σαν φυσιολογικος ανθρωπος και δεν παιρνω που σημαινει οτι το πραμα δουλευει ακομη.Γυμναστηριο ουτε απεξω -που χρονος- αλλα θεωρω οτι ειναι παροδικο αυτο το τρελοκομειο που περναω και αν μπουν τα πραγματα σε ταξη ολα θα λειτουργησουν και παλι ρολοι.
Μεχρι τοτε και αν δεν εχω χτυπησει καμια υπερκοποση που πολύ κοντα μου την νιωθω, σας φιλω, σας ευχομαι τα καλυτερα και θα τα ξαναπουμε.
Καλό κουράγιο καλή μου! Αθήνα είσαι? Θα χειρουργηθεί ο άντρας μου σε λίγες μέρες, αν γίνει καμμιά στραβή θα στο δώσω πρώτο θέμα :P Αχ έχω κι αυτό το άγχος. Τελοσπαντων! Ολα καλα να λεμε και υγεια!
Ελενα μου διαβασα στο αλλο θεμα οτι δεν κανεις κατι, τι εγινε καλη μου και τα παρατησες? Μια χαρα τα πηγαινες! Ετρωγες σωστα, επινες και τα τσιπουρακια σου!
98.6 :duh:
Quote:
Originally posted by marimari
Φοβεροοοοο!!!!!!!!!
Διαβαζω σκεψεις καλες.
Γεια σου marimari! Κουράγιο στη δουλειά. Έμαθες να τρως φυσιολογικά!!!!! Αυτό είναι το σημαντικότερο απ΄όλα! :)
need2loose βλέπω έχεις πάρει για τα καλα την κατηφορα, θα πρέπει να σαι πολυ χαρούμενη :bouncing:
μπραβο παιδιά που πάτε τόσο καλά !!! Κατηφορίζουμε όλοι μαζί βλεπω :D Κι εγώ ζυγίστηκα χθες πρώτη μέρα περιόδου και είδα 1 κιλό κάτω. 93.5 δηλαδή :D αλλά δεν το αλλάζω ακόμη το τικεράκι , θα ξαναζυγιστώ μόλις τελειώσει η περίοδος για πιο "μαζικό" αποτέλεσμα
και θα το αλλάξω τότε :P