Το πιο ωραία όνειρα που βλέπω είναι αυτά που δεν ζω. Συνήθως να κάνω έρωτα με γυναίκες που δεν συναντάω ποτέ μου έξω.
Printable View
Το πιο ωραία όνειρα που βλέπω είναι αυτά που δεν ζω. Συνήθως να κάνω έρωτα με γυναίκες που δεν συναντάω ποτέ μου έξω.
Ψάξε το θεό στο νου σου και όχι έξω από το νου σου. Και έτσι χρησιμοποιώ τη λέξη, άσχετα από τι νομίζουν άλλοι, γι αυτό καλύτερα να το κόψουνε, γιατί αρχίζω και τα παίρνω άσχημα.
Όχι, απλά έχω καιρό να κάνω σεξ (πέντε έξι μήνες τουλάχιστον). Είναι περίεργο αλλά στην αρχή ήμουν κάπως απογοητευμένος η θυμωμένος, μετά άρχισα να βλέπω όνειρα πως κάνω σεξ, κάτι σαν συμπτώματα στέρησης.
Σε παρακαλώ να μιλάς καλύτερα, μην σταματήσω την αποχή και γίνω αμαρτωλός πάλι.
Σκέφτομαι ότι η θάλασσα όλο και ξεμακραίνει.....:(
σκεφτομαι οτι το ολο θεμα του ενδιαφεροντος δεν ειναι πλεον ενδιαφερον. συνοδηποροι, συντροφοι, "φιλοι", και μεγαλες "αγαπες" παραμυθια. στη ζωη ολοι ειμαστε μονοι, και οι αλλοι απλα περαστικοι. περαστικα περαστικοι λοιπον. talking talking but with no walking. ο ΚΕΝΟ θα παρει τα αγρια βουνα συντομα χωρις επιστροφη. και κανεις δε θα ειναι εκει μαζι του. γιατι κανεις δεν αξιζει να ειναι στη ζωη του.
Να σε παρηγορήσω Σουελ? Τη θάλασσα, τη θάλασσα, ποιος θα μπορέσει να την εξαντλήσει?
Κοντά καλέ είναι οι παραλίες, πήγαινε μια βόλτα και συ, καλοκαίρι είναι. Αν και το καλοκαίρι πάντα θέλω βουνό, όχι θάλασσα, τη θάλασσα την προτιμώ χειμώνα. Εσύ θα πας διακοπούλες φέτος?
Δυστυχώς όχι (ουτε φέτος).Το έφερα απο 'δω το έφερα απο κει, δεν βγαινουν τα δόλια τα κατσίκια μας :).Και γι αυτό έχω άρνηση να πάω σε μια κοντινή παραλία,Λέω ή όλα ή τίποτα, δηλ. αυτοτιμωρουμαι!
Φαντάσου τη λαχτάρα μου όμως για τη θάλασσα, που και το νικ μου είναι θαλασσινό (απο το swell που σημαινει πιο ποιητικά φουσκοθαλασσιά).
Θα ανασκουμπωθώ μάλλον γιατί δεν με βλέπω καλά....:)
Οταν σκεφτομαι τα δικα μου, με παιρνει απο κατω κι ετσι αποφευγω να τα σκεφτομαι, αλλα πως γινεται να λυσω τα προβληματα μου με αυτη την τακτικη?
Aνασκουμπώσου καλό μου. Και γω ανασκουμπώνομαι για να μη στουμπώνομαι. Όλα ή τίποτε? Μπα,κάνε καλέ λίγο μια διαδρομή στο ανάμεσο.
κρίμα που θα χάσεις και φέτος, αν δεν είναι ανάγκη επιτακτική, ίσως τα συμβιβάσεις.
...σκέφτομαι πως με τιμωρώ, χωρίς να ξέρω το λόγο.............
εγω παντως που την κοιταζω την καρδια μου, αδεια την βλεπω μεχρι στιγμης! μαλλον δεν Τον θελω αρκετα!
΄Ασ' το, το 'πιασα, οκ :).
Η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να σκοτώσω τα πιο άγρια ζώα.
Κοιτάω την πόλη μου και σκέφτομαι πως είναι θαυμάσιο να είσαι ζωντανός.
Kingpin
.................................................. ...............................
.................................................. ...............
Σκάω σκάω σκάω, τι ζέστη είν'αυτή. Μη μου πεις ν'ανάψω ερκοντίσιον, αντιστέκομαι στον πειρασμό. Ο ανεμιστήρας φέρνει καυτό αέρα, κολλάνε τα μαλλιά στο σβέρκο μου, δεν μπορώ να τα μαζέψω, γιατί αυτό το μικρό γατί δεν είναι γατί τελικά, είναι η αιματορουφήχτρα του μπωντλαίρ, όταν βλέπει το λαιμό μου κάτι παθαίνει, ένα ντελίριο, και θέλει να βυζάξει. Το πάλεψα να τον πείσω πως δεν είναι θηλή αυτή η ελιά, όχι, επιμένει πως είμαι η μαμά και ρουφάει. Μη γελάς, σε βλέπω...
Πόσο αφελή με θεωρείς?
Τόσο?
Ε, δεν είμαι. Deal with it και συ με τη σειρά σου.
ρειν, σε βλέπω λίγο αναστατωμένη σήμερα....ελπίζω να κάνω λάθος......:)
Καλύτερα από ποτέ και "έχεις μέιλ". Σαν την ταινία δε σου κάνει? λολ
Σκέφτομαι πόσο πονηροί είναι μερικοί/μερικές
σκεφτομαι οτι επιτελους ξεφορτωθηκα κι ετσι μπορω να δροσιζομαι περισσοτερο! απο σημερα θα γινω ενας πιο φιλικος_user προς το περιβαλλον το υποσχομαι! επισης ξαναρχισα να πιστευω στο rediscover yourself through friendship το οποιο θελω να προσπαθησω να κανω πραξη. θα γινω ενας καλυτερος ανθρωπος σιγουρα.
Σκέφτομαι ότι λίιιιιιιγο ακόμα.. ως την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα και μετάαα..
http://blogs.sch.gr/2epal-irakl/file...F%81%CE%B9.jpg
θα έρθει το καλοκαίρι και για μένα :D
σκεφτομαι οτι θελω να κανω τατου εναν δρακο ή κατι σχετικο. αλλα θελω καποιον να με ψησει κι αλλο! μου χει κολλησει και το σχεδιο του Ουροβορου Οφι, λολ.
Σκεφτομαι οτι οταν θες κατι πολυ καν το κ μην σκεφτεσαι συνεπειες, οσο χρονοτριβεις κ το καθυστερεις ολο κ θα ανακυπτουν πραγματα κ καταστασεις, οταν νιωθεις ετοιμος ομως ισως να ειναι αργα, γι αυτο καλυτερα ακομα κ βεβιασμενα να κανεις κατι, παρα να χεις απωθημενα..........
Λάκρυ, καπου διάβασα (μήπως εδω και καταπατώ πνευματικη ιδιοκτησία;;;) ότι καλυτερα να έχεις ενοχές παρά απωθημενα.
Με προσοχή όμως,εε; :p
Σουελ ειμαι υπερ της αποψης "καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες, παρα για κατι που μπορουσες να κανεις κ τελικα δεν εκανες".. δεν ξερω ποιος το χει πει αυτο, αλλα το βρισκω σωστο ως ενα σημειο, γιατι it depends on the circumstances...
ρε συ δεν μου βγαζει το λινκ, που το ειχα γραψει αυτο που λες??