Τι σκέφτεστε; - Page 177
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 177 of 1532 FirstFirst ... 771271671751761771781791872272776771177 ... LastLast
Results 2,641 to 2,655 of 22967
    Senior Member
    Το πιο ωραία όνειρα που βλέπω είναι αυτά που δεν ζω. Συνήθως να κάνω έρωτα με γυναίκες που δεν συναντάω ποτέ μου έξω.

Senior Member
    Ψάξε το θεό στο νου σου και όχι έξω από το νου σου. Και έτσι χρησιμοποιώ τη λέξη, άσχετα από τι νομίζουν άλλοι, γι αυτό καλύτερα να το κόψουνε, γιατί αρχίζω και τα παίρνω άσχημα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by carrot View Post
    Το πιο ωραία όνειρα που βλέπω είναι αυτά που δεν ζω. Συνήθως να κάνω έρωτα με γυναίκες που δεν συναντάω ποτέ μου έξω.
    Με άλλα λόγια, ζεις στο κεφάλι σου! Μην μείνεις εκεί, δεν σου αξίζει, θα το μετανοιώσεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Με άλλα λόγια, ζεις στο κεφάλι σου! Μην μείνεις εκεί, δεν σου αξίζει, θα το μετανοιώσεις.
    Όχι, απλά έχω καιρό να κάνω σεξ (πέντε έξι μήνες τουλάχιστον). Είναι περίεργο αλλά στην αρχή ήμουν κάπως απογοητευμένος η θυμωμένος, μετά άρχισα να βλέπω όνειρα πως κάνω σεξ, κάτι σαν συμπτώματα στέρησης.

Σε παρακαλώ να μιλάς καλύτερα, μην σταματήσω την αποχή και γίνω αμαρτωλός πάλι.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η θάλασσα όλο και ξεμακραίνει.....:(
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι οτι το ολο θεμα του ενδιαφεροντος δεν ειναι πλεον ενδιαφερον. συνοδηποροι, συντροφοι, "φιλοι", και μεγαλες "αγαπες" παραμυθια. στη ζωη ολοι ειμαστε μονοι, και οι αλλοι απλα περαστικοι. περαστικα περαστικοι λοιπον. talking talking but with no walking. ο ΚΕΝΟ θα παρει τα αγρια βουνα συντομα χωρις επιστροφη. και κανεις δε θα ειναι εκει μαζι του. γιατι κανεις δεν αξιζει να ειναι στη ζωη του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Σκέφτομαι ότι η θάλασσα όλο και ξεμακραίνει.....:(
    Να σε παρηγορήσω Σουελ? Τη θάλασσα, τη θάλασσα, ποιος θα μπορέσει να την εξαντλήσει?
    Κοντά καλέ είναι οι παραλίες, πήγαινε μια βόλτα και συ, καλοκαίρι είναι. Αν και το καλοκαίρι πάντα θέλω βουνό, όχι θάλασσα, τη θάλασσα την προτιμώ χειμώνα. Εσύ θα πας διακοπούλες φέτος?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δυστυχώς όχι (ουτε φέτος).Το έφερα απο 'δω το έφερα απο κει, δεν βγαινουν τα δόλια τα κατσίκια μας :).Και γι αυτό έχω άρνηση να πάω σε μια κοντινή παραλία,Λέω ή όλα ή τίποτα, δηλ. αυτοτιμωρουμαι!
    Φαντάσου τη λαχτάρα μου όμως για τη θάλασσα, που και το νικ μου είναι θαλασσινό (απο το swell που σημαινει πιο ποιητικά φουσκοθαλασσιά).
    Θα ανασκουμπωθώ μάλλον γιατί δεν με βλέπω καλά....:)
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Οταν σκεφτομαι τα δικα μου, με παιρνει απο κατω κι ετσι αποφευγω να τα σκεφτομαι, αλλα πως γινεται να λυσω τα προβληματα μου με αυτη την τακτικη?
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    Aνασκουμπώσου καλό μου. Και γω ανασκουμπώνομαι για να μη στουμπώνομαι. Όλα ή τίποτε? Μπα,κάνε καλέ λίγο μια διαδρομή στο ανάμεσο.
    κρίμα που θα χάσεις και φέτος, αν δεν είναι ανάγκη επιτακτική, ίσως τα συμβιβάσεις.
    Σπύρος Μπιμπίλας

...σκέφτομαι πως με τιμωρώ, χωρίς να ξέρω το λόγο.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σκέφτομαι πως με τιμωρώ, χωρίς να ξέρω το λόγο.............
    Ε όλο και κάτι θα έχεις κάνει :Ρ

Εγώ πάλι τελευταία αποφεύγω να σκέφτομαι πολύ, με βολεύει καλύτερα:P

Quote Originally Posted by iberis View Post
    Ε όλο και κάτι θα έχεις κάνει :Ρ

ναι, το μαλάκα με απόλυτη επιτυχία...:Ρ

Εγώ πάλι τελευταία αποφεύγω να σκέφτομαι πολύ, με βολεύει καλύτερα:P

Ούτε με λοβοτομή....:ρ

..........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ψάξε το θεό στο νου σου και όχι έξω από το νου σου. Και έτσι χρησιμοποιώ τη λέξη, άσχετα από τι νομίζουν άλλοι, γι αυτό καλύτερα να το κόψουνε, γιατί αρχίζω και τα παίρνω άσχημα.

ο θεός υπάρχει μέσα στον νού μας , αλλά ο Θεός υπάρχει έξω απο αυτόν και στην καρδιά μας . :Ρ

Senior Member
    εγω παντως που την κοιταζω την καρδια μου, αδεια την βλεπω μεχρι στιγμης! μαλλον δεν Τον θελω αρκετα!
    Last edited by Lou!; 06-07-2011 at 16:32.