Originally Posted by
ioannis2
axl, δεν κάνω όνειρα για σχέση, αν δεν της περνούσε έστω λίγο η σκέψη αυτη δε θα δεχόταν να βγει μαζι μου δυο φορες.
ε??? Βρε Ιωαννη δεν ηθελα να σχολιασω οτι ειπες, αλλα δε μπορω να κρατηθω, ελπιζω να μην το παρεις στραβα!! Πιστευεις οτι οταν καποια βγαινει με εναν αντρα δυο φορες κανει οπωσδηποτε σκεψεις εστω και υποτυπωδεις για σχεση???? Και καταλαβα οτι αναφερεσαι και για σοβαρη σχεση κιολας!! Αυτη ειναι πολυ αγχωδης σκεψη που εχεις Γιαννη, και οχι και τοσο σωστη! Και δικιο να εχεις, δειχνει αγχος και πιεση, οχι αυθορμητισμο και απολαυση! Το βγαινουμε δυο και τρεις και δεκατρεις φορες και παμε και οπου βγαλει, το περναμε καλα μαζι, το απλα εξερευνουμε ο ενας τον αλλο, το βγαινουμε για την παρεα, για γνωριμια, για χαβαλε, γιατι γουσταρουμε, γιατι μας αρεσει, ως σκεψη θα σου εφερνε πολυ λιγοτερο αγχος, πιο φυσικη συμπεριφορα, και περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισεις αυτην που θες, συν οτι πραγματικα θα απολαμβανες τη διαδικασια του φλερτ και της γνωριμιας, και δεν θα περναγες αυτο το διαστημα με στρες και υποθεσεις και αναλυσεις!! Φανταζομαι οτι σκεφτεσαι καπως ετσι για αυτο πιστευεις οτι το ιδιο κανουν και οι κοπελες, αλλα ειναι δυαντον με μια δυο φορες που εχεις δει εναν ανθρωπο να σκεφτεσαι σοβαρες σχεσεις και να του το λες κιολας? Οι 9 στις 10 θα τρομαζαν να τους ελεγε ενας αγνωστος με το καλημερα οτι εχει σοβαρους σκοπους!!
Θέλω να ειμαι άνετος με κάθε κατάληξη, πρώτα όμως θα το παλέψω! Κι η ίδια μου το είπε ότι ειναι κλειστος χαρακτηρας, δεν ξανοιγεται εύκολα. Ίσως το κλειδι ειναι να την "ανοίξω" όπως συμφωνησε μαζι μου η Remedy, μπορει και να το παιζει σφίγγα, όπως λεει η Μαρκελα, δλδ να ψάχνει τον αλλο και να μην ανοιγεται μεχρι που να ειναι σιγουρη.
Ηλιανα, πρεπει να βρω μεσα μου τον τροπο να ειμαι ανετος τόσο μαζι της όσο και με το κάθε ενδεχόμενο. Το μόνο που με απασχολεί ειναι αν εγω βρηκα το σωστο τροπο για να την πλησιάσω (με βαση και τα οσα μεχρι τωρα σας ειπα). Ειλικρινα ευχαριστω για όλες τις αποψεις...