Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 177
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 177 of 837 FirstFirst ... 77127167175176177178179187227277677 ... LastLast
Results 2,641 to 2,655 of 12551
    Senior Member
    Καλημέρα σας.
    Αν μου επιτρέπετε να δώσω και μια άλλη οπτική..
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να προσπαθείς να δώσεις την εντύπωση σε μια γυναίκα διαφορετική απ' αυτήν που ισχύει, το να δείξεις σε κάποιον ότι τον γουστάρεις δεν σε καθιστά αυτόματα λιγούρη.
    Το θέμα είναι ο τρόπος που θα το κάνεις. Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα ή εναν άντρα με την εικόνα του looser αυτό είναι κάτι που βγαίνει σε όλες τις εκφράσεις σου, στον τρόπο που μιλάς, φωνάζει.
    Όταν πλησιάζεις κάποιον που δεν ξέρεις καν τι κουβαλάει μέσα του, τι επιτυχίες και αποτυχίες, προβλήματα, αδιέξοδα, και το πλησιασμα σου δεν αντανακλά μια αισιοδοξη διάθεση και μια αυτοπεποιθηση, παρα την αγωνιώδη προσπάθεια σου να πιαστείς από κάπου , να δημιουργήσεις επιτέλους μια καλή σχέση, να μην διαψευστείς για μια φορά ακόμα, έχετε την εντύπωση ότι αυτό δεν βγαίνει?
    Σίγουρα δεν είναι εύκολο ουτε το επιθυμητο πριν βγεις έξω να βάλεις την μάσκα της άνεσης και της χαλαρότητας, πως να γίνει αυτο αν δεν το νιώθεις, από την άλλη όμως από τη στιγμή που κάνεις το βήμα να προσεγγίζεις ένα ατομο που σε ενδιαφέρει δεν αξίζει τον κόπο να μην το κάνεις με πεσιμιστική διάθεση?
    Ιωάννη, η ηλιάνα σου ειπε παραπάνω κάτι..."ενα μικρο κλικ προς την αισιοδοξία, προς την ελπίδα, προς το άσπρο"

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Από χθες που ζήτησα γνώμη από το φόρουμ χαλασε η διάθεση μου. Έκανα το λάθος δλδ! Και πριν τη ζητήσω ήμουν κάπως αισιόδοξος. Κι ουτε η παραμικρή άποψη από μέλη για το πως προχωράω, έστω με λίγες πιθανότητες, αν το βλέπουν έτσι.
    Δίκαιο έχουν καποια μέλη όταν μου λενε πως δεν υπάρχουν άνθρωποι να πουν μια αισιόδοξη, μια ενθαρρυντική κουβέντα στον άλλο σ΄αυτο τον χωρο.
    Καλημέρα Γιάννη μου,
    ειλικρινά χάρηκα για σένα και για την νέα προοπτική σχέσης, αλλά μέσα απ' την εμπειρία μου αυτό που θάθελα
    να σου πω είναι πως εμείς οι γυναίκες όταν κάτι ανάλογο είναι σε εξέλιξη γινόμαστε σφίγγες! Ίσως γιατί δεν
    θέλουμε να εκτεθούμε μετά για κάτι που τελικά δεν κατέληξε όπως το περιμέναμε, θες γιατί ξέρουμε πως γύρω
    μας υπάρχουν κι οι άνθρωποι που ζηλεύουν.., δηλ. περισσότερο προσπαθούμε ν' αποφύγουμε την αρνητική ενέργεια
    του άλλου και με κάθε τρόπο αυτό το καινούργιο που μας συμβαίνει να το προστατέψουμε όσο μπορούμε..
    Πάντως ειλικρινά μέσα απ' την καρδιά μου σου εύχομαι θετική κατάληξη και κάθε προσωπική επιτυχία κι ευτυχία!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Καλημέρα σας.
    Αν μου επιτρέπετε να δώσω και μια άλλη οπτική..
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να προσπαθείς να δώσεις την εντύπωση σε μια γυναίκα διαφορετική απ' αυτήν που ισχύει, το να δείξεις σε κάποιον ότι τον γουστάρεις δεν σε καθιστά αυτόματα λιγούρη.
    Το θέμα είναι ο τρόπος που θα το κάνεις. Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα ή εναν άντρα με την εικόνα του looser αυτό είναι κάτι που βγαίνει σε όλες τις εκφράσεις σου, στον τρόπο που μιλάς, φωνάζει.
    Όταν πλησιάζεις κάποιον που δεν ξέρεις καν τι κουβαλάει μέσα του, τι επιτυχίες και αποτυχίες, προβλήματα, αδιέξοδα, και το πλησιασμα σου δεν αντανακλά μια αισιοδοξη διάθεση και μια αυτοπεποιθηση, παρα την αγωνιώδη προσπάθεια σου να πιαστείς από κάπου , να δημιουργήσεις επιτέλους μια καλή σχέση, να μην διαψευστείς για μια φορά ακόμα, έχετε την εντύπωση ότι αυτό δεν βγαίνει?
    Σίγουρα δεν είναι εύκολο ουτε το επιθυμητο πριν βγεις έξω να βάλεις την μάσκα της άνεσης και της χαλαρότητας, πως να γίνει αυτο αν δεν το νιώθεις, από την άλλη όμως από τη στιγμή που κάνεις το βήμα να προσεγγίζεις ένα ατομο που σε ενδιαφέρει δεν αξίζει τον κόπο να μην το κάνεις με πεσιμιστική διάθεση?
    Ιωάννη, η ηλιάνα σου ειπε παραπάνω κάτι..."ενα μικρο κλικ προς την αισιοδοξία, προς την ελπίδα, προς το άσπρο"
    Δεω μπορεις να εισαι αισιοδοξος οταν ζητας τον ουρανο με τα αστρα, αν η κοπελα ηθελε πιο γρηγορη εκβαση θα το ειχε επιδιωξει μονη της...
    Last edited by axl100; 17-07-2012 at 11:26.

Senior Member
    καλημερα στο γλυκο μου φιλαρακι Ιωάννη 2 ,χάρηκα κ εγω μαυτο που διάβασα ,το οτι θα ξαναβρεθεις με την κοπελια είναι πολυ καλο σημαίνει οτι το ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.Με τις αλλες δυο κοπελιες εννοείται θα κρατήσεις επαφη(μην εισαι χαζος)χαχαχα..αστειακι για να το κανουμε ολο αυτο λάιτ γιατι ετσι πρεπει μη βαζεις τίποτα μεσα σου που θα σε κανει να νιώθεις μουδιασμένος κ να δεις με εναν ολοκαίνουργιο τροπο τη ζωή σου (θετικο)
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεω μπορεις να εισαι αισιοδοξος οταν ζητας τον ουρανο με τα αστρα, αν η κοπελα ηθελε πιο γρηγορη εκβαση θα το ειχε επιδιωξη μονη της...
    Μην το λες axl αυτο, έγραψα και παραπάνωοτι δεν ξέρεις ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του, αποτυχίες, προβλήματα , προσωπικές ανασφάλειες.Το κακό στο να εξελιχτεί μια σχέση πολλές φορές ειναι ότι περιμένουμε από τον άλλο, χωρίς να γνωρίζουμε τι και αυτός νιώθει και τι έχει περάσει.
    Και γιατί να ζητάς τον ουρανό με τα άστρα όταν εσύ δεν μπορείς να τον δώσεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Μην το λες axl αυτο, έγραψα και παραπάνωοτι δεν ξέρεις ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του, αποτυχίες, προβλήματα , προσωπικές ανασφάλειες.Το κακό στο να εξελιχτεί μια σχέση πολλές φορές ειναι ότι περιμένουμε από τον άλλο, χωρίς να γνωρίζουμε τι και αυτός νιώθει και τι έχει περάσει.
    Και γιατί να ζητάς τον ουρανό με τα άστρα όταν εσύ δεν μπορείς να τον δώσεις?
    δεν επιασες το νοημα φντ Φρινη, η κοπελα τον ειχε "στο περιμενε" και αυτος κανει ονειρα για σχεση

Senior Member
    δεν επιασες το νοημα φντ Φρινη, η κοπελα τον ειχε "στο περιμενε" και αυτος κανει ονειρα για σχεση
    γιατι βρε αχλ το "περιμενε"να μην μετατραπει σε σχέση αλλα σόνι κ καλα σε κατι που ποτε δεν θα ερθει..υπαρχει νόμος ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    γιατι βρε αχλ το "περιμενε"να μην μετατραπει σε σχέση αλλα σόνι κ καλα σε κατι που ποτε δεν θα ερθει..υπαρχει νόμος ?
    δεν ειπα να μην μετατραπει, απλα να ειναι ανετος με καθε καταληξη γτ μονο ετσι εχει ελπιδες να για μια πετυχημενη σχεση. Οι σχεσεις ειναι για να περναμε καλα και οχι για να νοιωθουμε πιεση...
    Last edited by axl100; 17-07-2012 at 12:22.

Senior Member
    δεν ειπα να μην μετατραπει, απλα να ειναι ανετος με καθε καταληξη γτ μονο ετσι εχει ελπιδες να για μια πετυχημενη σχεση. Οι σχεσης ειναι για να περναμε καλα και οχι για να νοιωθουμε πιεση...
    σαυτο με βρισκεις σύμφωνη με τα 1000..ετσι ΙΩΑΝΝΗ μη χαλιέσαι για τίποτα το καθε πραγμα εχει δυο όψεις ..

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    σαυτο με βρισκεις σύμφωνη με τα 1000..ετσι ΙΩΑΝΝΗ μη χαλιέσαι για τίποτα το καθε πραγμα εχει δυο όψεις ..
    axl, δεν κάνω όνειρα για σχέση, αν δεν της περνούσε έστω λίγο η σκέψη αυτη δε θα δεχόταν να βγει μαζι μου δυο φορες. Θέλω να ειμαι άνετος με κάθε κατάληξη, πρώτα όμως θα το παλέψω! Κι η ίδια μου το είπε ότι ειναι κλειστος χαρακτηρας, δεν ξανοιγεται εύκολα. Ίσως το κλειδι ειναι να την "ανοίξω" όπως συμφωνησε μαζι μου η Remedy, μπορει και να το παιζει σφίγγα, όπως λεει η Μαρκελα, δλδ να ψάχνει τον αλλο και να μην ανοιγεται μεχρι που να ειναι σιγουρη.
    Ηλιανα, πρεπει να βρω μεσα μου τον τροπο να ειμαι ανετος τόσο μαζι της όσο και με το κάθε ενδεχόμενο. Το μόνο που με απασχολεί ειναι αν εγω βρηκα το σωστο τροπο για να την πλησιάσω (με βαση και τα οσα μεχρι τωρα σας ειπα). Ειλικρινα ευχαριστω για όλες τις αποψεις...
    γιάννης

Senior Member
    axl, δεν κάνω όνειρα για σχέση, αν δεν της περνούσε έστω λίγο η σκέψη αυτη δε θα δεχόταν να βγει μαζι μου δυο φορες. Θέλω να ειμαι άνετος με κάθε κατάληξη, πρώτα όμως θα το παλέψω! Κι η ίδια μου το είπε ότι ειναι κλειστος χαρακτηρας, δεν ξανοιγεται εύκολα. Ίσως το κλειδι ειναι να την "ανοίξω" όπως συμφωνησε μαζι μου η Remedy, μπορει και να το παιζει σφίγγα, όπως λεει η Μαρκελα, δλδ να ψάχνει τον αλλο και να μην ανοιγεται μεχρι που να ειναι σιγουρη.
    Ηλιανα, πρεπει να βρω μεσα μου τον τροπο να ειμαι ανετος τόσο μαζι της όσο και με το κάθε ενδεχόμενο. Το μόνο που με απασχολεί ειναι αν εγω βρηκα το σωστο τροπο για να την πλησιάσω (με βαση και τα οσα μεχρι τωρα σας ειπα). Ειλικρινα ευχαριστω για όλες τις αποψεις...
    μονο τα παιδακια κανουν σχεση με 2 ραντεβου, Ιωαννη. Να μην θελεις σχεση και μονο οταν καταλαβεις πως ειναι αμοιβαια τα αισθηματα να προχωρισεις. Το "Ειμαι κλειστος χαρακτηρας" σημαινει "Βιαζεσαι πολυ" στην πραγματικοτητα. Αν πραγματικα ειναι κλειστος χαρακτηρας σημαινει πως δεν θα βρεις τπτ μεσα της και θα εισαι μονος οταν εισαι μαζι της...

Banned
    κατεβηκα τελικα με το ζορι παραλια σημερα, μπας και φτιαξει η ******* η διαθεση. ειχε κυμα, βγηκα γρηγορα, και τελικα συνεχισα μουτρωμενος και χαμενος στις σκεψεις μου (ευτυχως που φοραμε παντα τα μαυρα τα γυαλια και δε φαινομαστε), παρολο που ηταν παλι ενα σωρο μουνια τριγυρω. το μοναδικο που με φτιαξε λιγο ηταν το κοιταγμα μιας κοπελας μεσα απο περαστικο αμαξι καθως επεστρεφα, λολ καρφωμενη με κοιτουσε για καποιο λογο με θαυμασμο. ειναι παρα πολυ ασχημο το συναισθημα να μη σε αγαπανε και να μη σε θελουνε.

Senior Member
    Αισθανομαι λιγο σκατα,εκλεισα τηλεφωνα, τους μπλοκαρα και στο φβ,ολους τους 'φιλους' που βγεναμε κ ηταν καποτε διπλα μου, δεν ξερω τι με πιασε προχτες εξω μαζι ειμασταν με καποιους.θελω να μεινω μονος μου,τα ψυχολογικα μου ειναι γαμησετα,δεν εχω προβλημα να μν βγω και 10 μερες απο το σπιτι, το θεμα ειναι ,θα την παλεψω?

Καλοκαιρι ολοι βγενουν χαβαλεδιαζουν,βλεπεις ζευγαρακια κλπ κλπ, κ εγω (που οπως λενε δεν μου λειπει τπτ εμφανησιακα, ουτε στο χαρακτηρα) παλι σαν το μαλακα,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,οπως και περσι και προπερσι κλπ.αλλοι κανονισαν διακοπες χωρις εμενα, που μεχρι πριν 10 μερες με ρωτουσαν που θα παμε κ που θα παμε. αρα φερθηκαν πουστικα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    axl, δεν κάνω όνειρα για σχέση, αν δεν της περνούσε έστω λίγο η σκέψη αυτη δε θα δεχόταν να βγει μαζι μου δυο φορες.

ε??? Βρε Ιωαννη δεν ηθελα να σχολιασω οτι ειπες, αλλα δε μπορω να κρατηθω, ελπιζω να μην το παρεις στραβα!! Πιστευεις οτι οταν καποια βγαινει με εναν αντρα δυο φορες κανει οπωσδηποτε σκεψεις εστω και υποτυπωδεις για σχεση???? Και καταλαβα οτι αναφερεσαι και για σοβαρη σχεση κιολας!! Αυτη ειναι πολυ αγχωδης σκεψη που εχεις Γιαννη, και οχι και τοσο σωστη! Και δικιο να εχεις, δειχνει αγχος και πιεση, οχι αυθορμητισμο και απολαυση! Το βγαινουμε δυο και τρεις και δεκατρεις φορες και παμε και οπου βγαλει, το περναμε καλα μαζι, το απλα εξερευνουμε ο ενας τον αλλο, το βγαινουμε για την παρεα, για γνωριμια, για χαβαλε, γιατι γουσταρουμε, γιατι μας αρεσει, ως σκεψη θα σου εφερνε πολυ λιγοτερο αγχος, πιο φυσικη συμπεριφορα, και περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισεις αυτην που θες, συν οτι πραγματικα θα απολαμβανες τη διαδικασια του φλερτ και της γνωριμιας, και δεν θα περναγες αυτο το διαστημα με στρες και υποθεσεις και αναλυσεις!! Φανταζομαι οτι σκεφτεσαι καπως ετσι για αυτο πιστευεις οτι το ιδιο κανουν και οι κοπελες, αλλα ειναι δυαντον με μια δυο φορες που εχεις δει εναν ανθρωπο να σκεφτεσαι σοβαρες σχεσεις και να του το λες κιολας? Οι 9 στις 10 θα τρομαζαν να τους ελεγε ενας αγνωστος με το καλημερα οτι εχει σοβαρους σκοπους!!

Θέλω να ειμαι άνετος με κάθε κατάληξη, πρώτα όμως θα το παλέψω! Κι η ίδια μου το είπε ότι ειναι κλειστος χαρακτηρας, δεν ξανοιγεται εύκολα. Ίσως το κλειδι ειναι να την "ανοίξω" όπως συμφωνησε μαζι μου η Remedy, μπορει και να το παιζει σφίγγα, όπως λεει η Μαρκελα, δλδ να ψάχνει τον αλλο και να μην ανοιγεται μεχρι που να ειναι σιγουρη.
    Καλη επιτυχια ευχομαι, και μπραβο για τη διαθεση σου να μην τα παρατας και να συνεχιζεις να αλλαζεις οτι σου δημιουργει εμποδια να πευτχεις αυτο που θες!

Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Αισθανομαι λιγο σκατα,εκλεισα τηλεφωνα, τους μπλοκαρα και στο φβ,ολους τους 'φιλους' που βγεναμε κ ηταν καποτε διπλα μου, δεν ξερω τι με πιασε προχτες εξω μαζι ειμασταν με καποιους.θελω να μεινω μονος μου,τα ψυχολογικα μου ειναι γαμησετα,δεν εχω προβλημα να μν βγω και 10 μερες απο το σπιτι, το θεμα ειναι ,θα την παλεψω?

Καλοκαιρι ολοι βγενουν χαβαλεδιαζουν,βλεπεις ζευγαρακια κλπ κλπ, κ εγω (που οπως λενε δεν μου λειπει τπτ εμφανησιακα, ουτε στο χαρακτηρα) παλι σαν το μαλακα,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,οπως και περσι και προπερσι κλπ.αλλοι κανονισαν διακοπες χωρις εμενα, που μεχρι πριν 10 μερες με ρωτουσαν που θα παμε κ που θα παμε. αρα φερθηκαν πουστικα.
    Alucard τα ξαναπαμε σε άλλη στηλη. Το σοβαρό σου πρόβλημα είναι στο χαρακτήρα. Προφανώς ειτε τους απωθείς είτε βρίσκεις λάθος για σενα άτομα. Ο καθένας ή η καθεμια που ψάχνει για σχέση ψάχνει να βρει άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα, τα ίδια κοινα, ανοιχτους χαρακτηρες, αυθορμητους, σοβαρούς αλλά με χιούμορ, ώριμους και καλλιεργημένους στο χαρακτηρα και τις γνωσεις, δυναμικούς και όχι μίζερους, σκυθρωπούς ή με έλλειψη σοβαρότητας στα λόγια και τις πράξεις σαν χαηβάνη ή που δινει εντυπωση παρακαλάκια ή αγενή ή που ειναι με μια παρεα και δε δίνει τιποτα στην παρεα απλά πετάγετε σε κάθε συζητηση χωρις να λεει κατι το ιδιαίτερο. Εσύ πως βλέπεις τπν εαυτο σου απ αυτη την πλευρα? Εκτος κι αν πλησιάζεις πολύ διαφορετικά άτομα με εσενα, ατομα με τα οποία δεν μπορεις να ταιριαξεις, δλδ λαθος άτομα.
    γιάννης