Originally Posted by
void
Εγώ νομίζω ότι όλες σου οι σκέψεις και τα αισθήματα είναι πολύ ανθρώπινα.
Όπως και η κατάσταση που περιγράφεις. Δηλαδή το ότι δεν έχεις δουλειά, άρα και χρήματα, άρα επιβαρύνεις τους γύρω σου και όλος ο φαύλος κύκλος που δημιουργείται.
Ε πως να αισθάνεσαι καλά μωρε κειτ? και πως να μην ζηλεύεις αυτούς που φαίνεται κάποια πράγματα να τα έχουν πιο λυμένα σε σχέση με εσένα?
Απλώς προσπάθησε να μην το συγχέεις με αυτό που σε ταλαιπωρεί. Δεν ξέρω κιόλας τι έχεις..κατάθλιψη ίσως?
Και να μην είχες λοιπόν κάτι διεγνωσμένο, σίγουρα τις ίδιες σκέψεις θα έκανες και σίγουρα δε θα ήταν πιο εύκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπάει. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπαέι.
Δε φταις λοιπόν εσύ σε κάτι από αυτά.
Τώρα αν θέλεις να αλλάξεις τη διαθεσούλα σου μπορείς να κάνεις μια αλλαγή, που να μη σου στοιχίσει.
Είσαι και σε νησί, είναι πιο εύκολο να βάλεις στην καθημερινότητα σου κάποια χόμπυς ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός.
Θαλασσίτσα έχεις ρε κειτ!!!
Κάνει καλό, βγες βολτούλες, κάνε πραγματάκια για σένα, παρά τις ενοχές σου επειδή "επιβαρύνεις" άλλους. Στην τελική η οικογένεια στη δύσκολη στιγμή φαίνεται.
Θα δεις που όταν θα φτιάξει το ένα, αρχίζουν μετά και τα υπόλοιπα να δρομολογούνται.