Τι σκέφτεστε; - Page 670
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 670 of 1532 FirstFirst ... 1705706206606686696706716726807207701170 ... LastLast
Results 10,036 to 10,050 of 22967
    Senior Member
    σκεφτομαι τις ταμπελες
    τελευταια με αφορμη τα λογια μιας καλης φιλης αγχονομαι για την ασθενεια μου κι αν τρομαζουν οι ανθρωποι με "αυτα"?
    κι αν δεν βρω ποτε κανεναν να με αγαπησει?
    πανε 2 χρονια απο τοτε που εκανα σχεση (πρωτη μου σχεση και ηταν της πλακας) και δεν βλεπω γυρω μου και κανεναν προθυμο να με προσεγγισει
    ειμαι υποχρεωμενη να ακουω τις ανατριχιαστικες λεπτομεριες απο ραντεβου των φιλων μου και μου σκαει σε κακια και ζηλεια ολο αυτο δεν το εκφραζω το κραταω μεσα μου γιατι δεν θελω να χασω τους φιλους μου.. δεν θελω να ειμαι κακος ανθρωπος αλλα ειμαι συμβαινει. Οι συγκηριες δεν βοηθουν και δεν θελω να πιστευω πως φταινε τα κιλα μου για αυτη την καταντια! Καποτε το πιστευα αλλα ειδα κατι αλλες πιο μπουλντοζες απο μενα και ειχαν μια χαρα σχεσεις. Κατι αλλο φταιει και δεν ειμαι σιγουρη για το τι ειναι ακριβως.
    Τι φταιει? γιατι σε μενα? εκεινο το κοματι μου ειναι στο κενο και το γιατι?
    Το παλευω προσπαθω αλλα δεν... εκει κανεις δεν μπορει να βοηθησει αν δεν το χεις τελος απλα δεν το χεις κοπελια!
    Καλα για δουλεια δεν το συζητω καν! Ψαχνω καργα αλλα ξερω πως ειναι δυσκολα τα πραγματα ασε που αν δεν εχεις και το κονε δεν τραβαει το πραμα στη Ναξο, δεν μου φτανουν τα λεφτα ουτε για τσιγαρα δεν βγαινω επιβαρυνω τους γονεις μου με τα φαρμακα μου και τον αδερφο μου για τις βολτες μου, νιωθω ενοχες πολλες ενοχες και εκει κανεις δεν μπορει να βοηθησει
    δεν θυμαμαι αν τα εχω αναφερει στο παρελθον ειναι γνωστο οτι ξεχναω πολυ ευκολα και δεν ξερω γιατι τα εγραψα ολα αυτα απλα τα σκεφτομαι.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    σε οικοτροφείο μένεις και σου συμπεριφέρονται τοσο ασχημα?
    εσυ βρε φιλε που το ρωτας αυτο εχεις παρει χαμπαρι τι παιζει στο ελλαδισταν και πως ζουμε εδω ή οχι ? αν εισαι κυπρο μαλλον καλοπερνας γιατι εκει υπαρχουν λεφτα και αμφιβαλλω αν εχετε κριση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σκεφτομαι τις ταμπελες
    τελευταια με αφορμη τα λογια μιας καλης φιλης αγχονομαι για την ασθενεια μου κι αν τρομαζουν οι ανθρωποι με "αυτα"?
    κι αν δεν βρω ποτε κανεναν να με αγαπησει?
    πανε 2 χρονια απο τοτε που εκανα σχεση (πρωτη μου σχεση και ηταν της πλακας) και δεν βλεπω γυρω μου και κανεναν προθυμο να με προσεγγισει
    ειμαι υποχρεωμενη να ακουω τις ανατριχιαστικες λεπτομεριες απο ραντεβου των φιλων μου και μου σκαει σε κακια και ζηλεια ολο αυτο δεν το εκφραζω το κραταω μεσα μου γιατι δεν θελω να χασω τους φιλους μου.. δεν θελω να ειμαι κακος ανθρωπος αλλα ειμαι συμβαινει. Οι συγκηριες δεν βοηθουν και δεν θελω να πιστευω πως φταινε τα κιλα μου για αυτη την καταντια! Καποτε το πιστευα αλλα ειδα κατι αλλες πιο μπουλντοζες απο μενα και ειχαν μια χαρα σχεσεις. Κατι αλλο φταιει και δεν ειμαι σιγουρη για το τι ειναι ακριβως.
    Τι φταιει? γιατι σε μενα? εκεινο το κοματι μου ειναι στο κενο και το γιατι?
    Το παλευω προσπαθω αλλα δεν... εκει κανεις δεν μπορει να βοηθησει αν δεν το χεις τελος απλα δεν το χεις κοπελια!
    Καλα για δουλεια δεν το συζητω καν! Ψαχνω καργα αλλα ξερω πως ειναι δυσκολα τα πραγματα ασε που αν δεν εχεις και το κονε δεν τραβαει το πραμα στη Ναξο, δεν μου φτανουν τα λεφτα ουτε για τσιγαρα δεν βγαινω επιβαρυνω τους γονεις μου με τα φαρμακα μου και τον αδερφο μου για τις βολτες μου, νιωθω ενοχες πολλες ενοχες και εκει κανεις δεν μπορει να βοηθησει
    δεν θυμαμαι αν τα εχω αναφερει στο παρελθον ειναι γνωστο οτι ξεχναω πολυ ευκολα και δεν ξερω γιατι τα εγραψα ολα αυτα απλα τα σκεφτομαι.
    Εγώ νομίζω ότι όλες σου οι σκέψεις και τα αισθήματα είναι πολύ ανθρώπινα.
    Όπως και η κατάσταση που περιγράφεις. Δηλαδή το ότι δεν έχεις δουλειά, άρα και χρήματα, άρα επιβαρύνεις τους γύρω σου και όλος ο φαύλος κύκλος που δημιουργείται.
    Ε πως να αισθάνεσαι καλά μωρε κειτ? και πως να μην ζηλεύεις αυτούς που φαίνεται κάποια πράγματα να τα έχουν πιο λυμένα σε σχέση με εσένα?
    Απλώς προσπάθησε να μην το συγχέεις με αυτό που σε ταλαιπωρεί. Δεν ξέρω κιόλας τι έχεις..κατάθλιψη ίσως?
    Και να μην είχες λοιπόν κάτι διεγνωσμένο, σίγουρα τις ίδιες σκέψεις θα έκανες και σίγουρα δε θα ήταν πιο εύκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπάει. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπαέι.
    Δε φταις λοιπόν εσύ σε κάτι από αυτά.
    Τώρα αν θέλεις να αλλάξεις τη διαθεσούλα σου μπορείς να κάνεις μια αλλαγή, που να μη σου στοιχίσει.
    Είσαι και σε νησί, είναι πιο εύκολο να βάλεις στην καθημερινότητα σου κάποια χόμπυς ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός.
    Θαλασσίτσα έχεις ρε κειτ!!!
    Κάνει καλό, βγες βολτούλες, κάνε πραγματάκια για σένα, παρά τις ενοχές σου επειδή "επιβαρύνεις" άλλους. Στην τελική η οικογένεια στη δύσκολη στιγμή φαίνεται.
    Θα δεις που όταν θα φτιάξει το ένα, αρχίζουν μετά και τα υπόλοιπα να δρομολογούνται.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Εγώ νομίζω ότι όλες σου οι σκέψεις και τα αισθήματα είναι πολύ ανθρώπινα.
    Όπως και η κατάσταση που περιγράφεις. Δηλαδή το ότι δεν έχεις δουλειά, άρα και χρήματα, άρα επιβαρύνεις τους γύρω σου και όλος ο φαύλος κύκλος που δημιουργείται.
    Ε πως να αισθάνεσαι καλά μωρε κειτ? και πως να μην ζηλεύεις αυτούς που φαίνεται κάποια πράγματα να τα έχουν πιο λυμένα σε σχέση με εσένα?
    Απλώς προσπάθησε να μην το συγχέεις με αυτό που σε ταλαιπωρεί. Δεν ξέρω κιόλας τι έχεις..κατάθλιψη ίσως?
    Και να μην είχες λοιπόν κάτι διεγνωσμένο, σίγουρα τις ίδιες σκέψεις θα έκανες και σίγουρα δε θα ήταν πιο εύκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπάει. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπαέι.
    Δε φταις λοιπόν εσύ σε κάτι από αυτά.
    Τώρα αν θέλεις να αλλάξεις τη διαθεσούλα σου μπορείς να κάνεις μια αλλαγή, που να μη σου στοιχίσει.
    Είσαι και σε νησί, είναι πιο εύκολο να βάλεις στην καθημερινότητα σου κάποια χόμπυς ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός.
    Θαλασσίτσα έχεις ρε κειτ!!!
    Κάνει καλό, βγες βολτούλες, κάνε πραγματάκια για σένα, παρά τις ενοχές σου επειδή "επιβαρύνεις" άλλους. Στην τελική η οικογένεια στη δύσκολη στιγμή φαίνεται.
    Θα δεις που όταν θα φτιάξει το ένα, αρχίζουν μετά και τα υπόλοιπα να δρομολογούνται.
    και βολτες βγαινω και τον εαυτο μου προσεχω και τις κοινωνικες υποχρεωσεις μου δεν τις αφηνω για θαλασσα ειναι νωρις ακομα :Ρ σε κανα μηνα και βλεπουμε :)
    οχι καταθλιψη δεν εχω, εχω σχιζοσυναισθηματικη διαταραχη
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εσυ βρε φιλε που το ρωτας αυτο εχεις παρει χαμπαρι τι παιζει στο ελλαδισταν και πως ζουμε εδω ή οχι ? αν εισαι κυπρο μαλλον καλοπερνας γιατι εκει υπαρχουν λεφτα και αμφιβαλλω αν εχετε κριση...
    Τι σχέση έχει η κρίση με το οτί ο Σέλντον ξύπνησε με φωνές???

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τι σχέση έχει η κρίση με το οτί ο Σέλντον ξύπνησε με φωνές???
    τον ρωτησε αν μενει σε οικοτροφειο. προφανως δεν εχει αντιληφθει τη κατασταση της χωρας εδω, οταν οι ανθρωποι μενουν ακομα και σε νοσοκομεια ή στο δρομο!

Senior Member
    τον ρωτησε αν μενει σε οικοτροφειο. προφανως δεν εχει αντιληφθει τη κατασταση της χωρας εδω, οταν οι ανθρωποι μενουν ακομα και σε νοσοκομεια ή στο δρομο!
    Ο Σέλντον δεν ζει σε οικοτροφείο. Αν έμενε και ήταν κοινωνικό φαινόμενο τότε θα δικαιολογούσα αυτά που έγραψες αλλά προς στιγμης τα θεωρώ άκυρα....

Την έχω αντιληφθεί πολύ καλά! δεν χρειάζομαι υποδείξεις! και για το εδω που μένω αρχισε ήδη να γίνεται χάλια η κατασταση, βλέπω από δικούς μου ανθρώπους που χασανε τις δουλειες τους, κάποιοι έχουν οικογένειες και προσπαθω να τους βοηθήσω. Καποιες καταστασεις μου τι δινουνε και μενα στα νευρα. Δες και πιο πανω ενα σχολιο μου σε μνμα της Joan για να καταλάβεις. Και παλι ελπίζω να σαι καλα...
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    χαιρόμαστε όταν μπαίνεις γι αυτα τα πολύ ωραια που μου μας λες ειτε εδω ειτε στα προσωπικά μνμτα. και πάντα να σαι καλά.
    βρε γιαννη εισαι τοσο ευγενικος ανθρωπος,πραγματικα
    σ'ευχαριστω πολυ για ολα τα καλα σου λογια
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Γιατί κλειδώθηκε το θέμα "θελω να παιθάνω" ?

Banned
    ρε Χριστινα ή τυφλη εισαι ή χαζη μ'αυτες τις ερωτησεις. αφου ειπαμε οτι ητανε τρολλ, δεν ειδες τα τελευταια ποστς ?

edit με προλαβε το Ξωτικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    κλειδωθηκε προσωρινα διοτι πρεπει να διαπιστωθει αν ειναι τρολ η οχι.
    δεν διαβασες το μηνυμα μου;;;
    Το διάβασα απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνατε αυτη την διαπίστωση. Ίσως δεν έχω εμπειρία στα τρολ τι να πω...

Senior Member
    ρε Χριστινα ή τυφλη εισαι ή χαζη μ'αυτες τις ερωτησεις. αφου ειπαμε οτι ητανε τρολλ, δεν ειδες τα τελευταια ποστς ?

edit με προλαβε το Ξωτικό.
    Ακόμα και χαζή να είμαι ποιο το πρόβλημά σου? Δικο μου πρόβλημα θα έπρεπε να είναι..

...η πληγωμένη και άσχημη πρέπει να είναι η μαρία με τα δρακουλιάρικα...:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...η πληγωμένη και άσχημη πρέπει να είναι η μαρία με τα δρακουλιάρικα...:Ρ
    Α δεν την ξέρω... ούτε καν μου θυμίζει κάτι οπότε που να πάει το μυαλό μου (τώρα εσεις θα πείτε ποιο μυαλό (?) αφου είμαι χαζή για να το καταλάβω χαχαχχαα! )