Τωρα αληθεια να πουμε , θα προτιμησετε εναν τυπά , εξυπνο , με προσωπικοτητα , η εναν με αυτα τα τρια + ωραιο , εεεεεε ?
Printable View
Μπα , μην το λες , εχουν ξυπνησει οι κοπελες , και κοιτανε προσωπικοτητα ακομη και σε μικρες ηλικιες . Η ρηχη κοπελα , θα παραμεινει ρηχη ....
Εδω κοιτανε εμενα , που δεν λεω τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση ...................βρισκουν οτι ειμαι ευχαριστος ! αληθεια λεω !
Εσυ εισαι 24 , γκαλλοου , ε ? χμμμμμ , νικνειμ που βρηκες , περιεργο πολυ .............ειναι καλο παιδι ο Γουαι , λιγο σε σε συγχυση μονο , αλλα ειναι εξυπνος ..........εγω προσπαθω να τον βοηθησω , σε αυτην την ηλικια , εισαι λιγο μπερδεμενος , ενιοτε ........
Οι άνδρες όταν κάνουν σεξ, θέλουν τα φώτα ανοιχτά (συνήθως), οι άνδρες είναι κυνηγοί. Και θέλουν να βλέπουν την πράξη, το κατόρθωμα εάν θέλετε.
Οι γυναίκες πάλι , θελουν τα φώτα σβηστά (συνήθως) γιατί θέλουν να νιώθουν, κάνουν σεξ με το άτομο ως άτομο και όχι τόσο από την εμφάνιση.
Τα δύο φύλα βιολογικά και εγκεφαλικά είναι διαφορετικά. Προσέξτε δεν λέω για ανωτερότητα κλπ λέω απλά πως είναι διαφορετικά.
Οπότε το πρώτο παράδειγμα ισχύει για "τα μάτια". Οι άνδρες είναι "οπτικοί τύποι".
Το δεύτερο παράδειγμα " οι γυναίκες με τα λόγια...", θα έλεγα πως και αυτό ισχύει διότι οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια.
Για παράδειγμα: Πολλά αρσενικά ζώα μονομαχούν για το ποιο θα πάρει το θυληκό θυλαστικό, το θυληκό μετά επιλέγει το δυνατότερο αρσενικό που κέρδισε τους άλλους "μνηστήρες", διότι το θυληκό νιώθει ασφάλεια μαζί του.
Οπότε οι γυναίκες λειτουργούν βάσει ενστίκτου ως προς την επιλογή του συντρόφου τους;
Οπότε οι άνδρες λειτουργούν βάσει ενστίκτου ως προς την επιλογή του συντρόφου τους;
(Ένστικτο βάσει της οπτικής επιλογής, μετά μπαίνει και η λογική "στο παιχνίδι".)
Πηγή: 50 Psychology Classics.
Ρεα , δεν υπαρχουν παρα ελαχιστοι γνησιοι κακοι ανθρωποι . Οι ' κακοι ' ειναι θυματα των ανασφαλειων τους , και ψυχικων τραυματων ....δεν εχω γνωρισει ποτε στη ζωη μου ' κακο ' ανθρωπο , αλλα κομπλεξικους και φθονερους ( λογω της δουλειας μου , στην εχω πει ) πολλους . Ακομη και καποιος που με κλεβει στην δουλεια , δεν ειναι κακος , κοιταει το συμφερον του , κι ειναι δικη μου ευθυνη , να προσεχω να μην με κλεβουν και να ειμαι καλος κριτης ανθρωπων . Αυτο δεν σημαινει οτι θα παραμεινει στην δουλεια μου , θα απολυθει , αλλα δεν θα γινω ποτε ' τραμπουκος ' να τον βλαψω σωματικα , θα φροντισω απλως να μην ξαναβρει δουλεια στον κλαδο μου , αν το μπορω ...
οκ αλλα τον γουαι αντικειμενικα, ΚΑΛΟ παιδι δεν τον λες...κακος δεν ξερω αν ειναι..αλλα εχει κακες συμπεριφορες ..που δεν πρεπει να τις επιβραβευουμε, για το καλο του.. . αυτο πιστευω εγω...
Τωρα το καλος κακος , σχετικο ειναι ..........εμενα μου φαινεται ενα νεωτατο παιδι που ζηταει μια βοηθεια , απλως . Δεν μπορω να αξιολογησω επακριβως το ποιον του , διοτι δεχεται επιθεσεις , και αμυνεται . Συμφωνω οτι ολα τα μελη , δεν εχουν την ιδια ποιοτητα , ας ειναι θυματα , δεν ειναι αλλοθι αυτο για κακες συμπεριφορες , και βεβαια πρεπει να επιβραβευουμε καλες συμπεριφορες , στις κακες , Ρεα , δεν δινω καν σημασια , δεν με απασχολει να ασχοληθω μενα μελος που δειχνει σαφη αρνητικοτητα , δεν χρησιμοποιω την λεξη κακια . Ο γραπτος λογος , εχει αυτο το μειονεκτημα , μπορει να παρεξηγησεις τον αλλον , απο μια κουβεντα ...........και μονον...
Ο ερωτας ετσι κι αλλιως ειναι α-λογος (στερειται λογικης) οποτε κατ εμε, η χημεια και οι φερομονες κανουν πρωτα τη δουλεια και κατοπιν με καποιους ανθρωπους τα βρισκουμε και με αλλους οχι.