Σκέφτομαι... - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 116 FirstFirst ... 1858666768697078 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 1736
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ειναι αληθεια..οι γυναικες λειτουργουμε εγκεφαλικα.

Τωρα αληθεια να πουμε , θα προτιμησετε εναν τυπά , εξυπνο , με προσωπικοτητα , η εναν με αυτα τα τρια + ωραιο , εεεεεε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Δεν θυμαμαι την ηλικια σου γουαι.. σε νεαρη ηλικια ολες ψαχνουν τον Μπραντ Πιτ..ς.

Μπα , μην το λες , εχουν ξυπνησει οι κοπελες , και κοιτανε προσωπικοτητα ακομη και σε μικρες ηλικιες . Η ρηχη κοπελα , θα παραμεινει ρηχη ....
    Εδω κοιτανε εμενα , που δεν λεω τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση ...................βρισκουν οτι ειμαι ευχαριστος ! αληθεια λεω !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Δεν έχει σχολιάσει μέχρι τώρα ο why και κοντεύω να πάθω στερητικό... :P

Εσυ εισαι 24 , γκαλλοου , ε ? χμμμμμ , νικνειμ που βρηκες , περιεργο πολυ .............ειναι καλο παιδι ο Γουαι , λιγο σε σε συγχυση μονο , αλλα ειναι εξυπνος ..........εγω προσπαθω να τον βοηθησω , σε αυτην την ηλικια , εισαι λιγο μπερδεμενος , ενιοτε ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ εισαι 24 , γκαλλοου , ε ? χμμμμμ , νικνειμ που βρηκες , περιεργο πολυ .............ειναι καλο παιδι ο Γουαι , λιγο σε σε συγχυση μονο , αλλα ειναι εξυπνος ..........εγω προσπαθω να τον βοηθησω , σε αυτην την ηλικια , εισαι λιγο μπερδεμενος , ενιοτε ........
    χαχαχα...αμαν βρε μακ! καλο παιδι και ο γουαι??... ε τελικα θα θελα να δω ποιος ειναι "κακο" παιδι με τα δικα σου κριτιρια πια

Senior Member
    Οι άνδρες όταν κάνουν σεξ, θέλουν τα φώτα ανοιχτά (συνήθως), οι άνδρες είναι κυνηγοί. Και θέλουν να βλέπουν την πράξη, το κατόρθωμα εάν θέλετε.
    Οι γυναίκες πάλι , θελουν τα φώτα σβηστά (συνήθως) γιατί θέλουν να νιώθουν, κάνουν σεξ με το άτομο ως άτομο και όχι τόσο από την εμφάνιση.
    Τα δύο φύλα βιολογικά και εγκεφαλικά είναι διαφορετικά. Προσέξτε δεν λέω για ανωτερότητα κλπ λέω απλά πως είναι διαφορετικά.
    Οπότε το πρώτο παράδειγμα ισχύει για "τα μάτια". Οι άνδρες είναι "οπτικοί τύποι".
    Το δεύτερο παράδειγμα " οι γυναίκες με τα λόγια...", θα έλεγα πως και αυτό ισχύει διότι οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια.
    Για παράδειγμα: Πολλά αρσενικά ζώα μονομαχούν για το ποιο θα πάρει το θυληκό θυλαστικό, το θυληκό μετά επιλέγει το δυνατότερο αρσενικό που κέρδισε τους άλλους "μνηστήρες", διότι το θυληκό νιώθει ασφάλεια μαζί του.
    Οπότε οι γυναίκες λειτουργούν βάσει ενστίκτου ως προς την επιλογή του συντρόφου τους;
    Οπότε οι άνδρες λειτουργούν βάσει ενστίκτου ως προς την επιλογή του συντρόφου τους;
    (Ένστικτο βάσει της οπτικής επιλογής, μετά μπαίνει και η λογική "στο παιχνίδι".)

Πηγή: 50 Psychology Classics.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...αμαν βρε μακ! καλο παιδι και ο γουαι??... ε τελικα θα θελα να δω ποιος ειναι "κακο" παιδι με τα δικα σου κριτιρια πια
    Ρεα , δεν υπαρχουν παρα ελαχιστοι γνησιοι κακοι ανθρωποι . Οι ' κακοι ' ειναι θυματα των ανασφαλειων τους , και ψυχικων τραυματων ....δεν εχω γνωρισει ποτε στη ζωη μου ' κακο ' ανθρωπο , αλλα κομπλεξικους και φθονερους ( λογω της δουλειας μου , στην εχω πει ) πολλους . Ακομη και καποιος που με κλεβει στην δουλεια , δεν ειναι κακος , κοιταει το συμφερον του , κι ειναι δικη μου ευθυνη , να προσεχω να μην με κλεβουν και να ειμαι καλος κριτης ανθρωπων . Αυτο δεν σημαινει οτι θα παραμεινει στην δουλεια μου , θα απολυθει , αλλα δεν θα γινω ποτε ' τραμπουκος ' να τον βλαψω σωματικα , θα φροντισω απλως να μην ξαναβρει δουλεια στον κλαδο μου , αν το μπορω ...

Banned
    οκ αλλα τον γουαι αντικειμενικα, ΚΑΛΟ παιδι δεν τον λες...κακος δεν ξερω αν ειναι..αλλα εχει κακες συμπεριφορες ..που δεν πρεπει να τις επιβραβευουμε, για το καλο του.. . αυτο πιστευω εγω...

Senior Member
    οκ αλλα τον γουαι αντικειμενικα, ΚΑΛΟ παιδι δεν τον λες...κακος δεν ξερω αν ειναι..αλλα εχει κακες συμπεριφορες ..που δεν πρεπει να τις επιβραβευουμε, για το καλο του.. . αυτο πιστευω εγω...

Τωρα το καλος κακος , σχετικο ειναι ..........εμενα μου φαινεται ενα νεωτατο παιδι που ζηταει μια βοηθεια , απλως . Δεν μπορω να αξιολογησω επακριβως το ποιον του , διοτι δεχεται επιθεσεις , και αμυνεται . Συμφωνω οτι ολα τα μελη , δεν εχουν την ιδια ποιοτητα , ας ειναι θυματα , δεν ειναι αλλοθι αυτο για κακες συμπεριφορες , και βεβαια πρεπει να επιβραβευουμε καλες συμπεριφορες , στις κακες , Ρεα , δεν δινω καν σημασια , δεν με απασχολει να ασχοληθω μενα μελος που δειχνει σαφη αρνητικοτητα , δεν χρησιμοποιω την λεξη κακια . Ο γραπτος λογος , εχει αυτο το μειονεκτημα , μπορει να παρεξηγησεις τον αλλον , απο μια κουβεντα ...........και μονον...

Senior Member
    24, ναι !!! Αλλα νιώθω 80 ώρες ώρες, εξ ου μάλλον και το νικνειμ, το οποιο παρεμπιπτόντως εμπνεύστηκα από ένα τραγούδι. :p

Banned
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    24, ναι !!! Αλλα νιώθω 80 ώρες ώρες, εξ ου μάλλον και το νικνειμ, το οποιο παρεμπιπτόντως εμπνεύστηκα από ένα τραγούδι. :p
    και αν θυμαμαι καλα..καποια ψυχη εχει γεννεθλια οπου να ναι... αλλα δεν μας ειπε ποτε..

Banned
    Τωρα το καλος κακος , σχετικο ειναι ..........εμενα μου φαινεται ενα νεωτατο παιδι που ζηταει μια βοηθεια , απλως . Δεν μπορω να αξιολογησω επακριβως το ποιον του , διοτι δεχεται επιθεσεις , και αμυνεται . Συμφωνω οτι ολα τα μελη , δεν εχουν την ιδια ποιοτητα , ας ειναι θυματα , δεν ειναι αλλοθι αυτο για κακες συμπεριφορες , και βεβαια πρεπει να επιβραβευουμε καλες συμπεριφορες , στις κακες , Ρεα , δεν δινω καν σημασια , δεν με απασχολει να ασχοληθω μενα μελος που δειχνει σαφη αρνητικοτητα , δεν χρησιμοποιω την λεξη κακια . Ο γραπτος λογος , εχει αυτο το μειονεκτημα , μπορει να παρεξηγησεις τον αλλον , απο μια κουβεντα ...........και μονον...
    θα συνεχισουμε την συζητηση οταν θα ειναι παρον και ο γουαι γιατι δεν ειναι σωστο να απαντησω εν απουσια του ! :) εσυ πως εισαι? γεμισαν τα πμ μου πάλι..πάντα ξεχναω να τα τσεκαρω.. αν εστειλες κατι δεν το ελαβα

Ο ερωτας ετσι κι αλλιως ειναι α-λογος (στερειται λογικης) οποτε κατ εμε, η χημεια και οι φερομονες κανουν πρωτα τη δουλεια και κατοπιν με καποιους ανθρωπους τα βρισκουμε και με αλλους οχι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    και αν θυμαμαι καλα..καποια ψυχη εχει γεννεθλια οπου να ναι... αλλα δεν μας ειπε ποτε..
    Χθες....:P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    θα συνεχισουμε την συζητηση οταν θα ειναι παρον και ο γουαι γιατι δεν ειναι σωστο να απαντησω εν απουσια του ! :) εσυ πως εισαι? γεμισαν τα πμ μου πάλι..πάντα ξεχναω να τα τσεκαρω.. αν εστειλες κατι δεν το ελαβα
    Παρών!!!!!!!!!!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Εμένα δεν μου αρέσουν οι άντρες με ''τελειο'' σώμα . Και δεν με λες και μπαζο. Έ ? Μην κάνεις φοκους σε γυναίκες που θα θαυμάζουν πιο πολύ το κορμί σου από ότι την ψυχή σου. Χαμένος χρόνος! Να ασκείσαι και να τρως καλά για να είσαι υγειης και όχι για να λιώνουν οι γκομενες. Φιλικα
    Και γιατί να μην το κάνω για να λιώνουν οι ωραίες γκόμενες?
    Κοιτούν περισσότερο το μυαλό και την ψυχή από το σώμα?

Page 68 of 116 FirstFirst ... 1858666768697078 ... LastLast